runner69 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ (επεξεργασμένο) Εχει περασει για τα καλα 3ο πλεον το Solana! (δεν μετραω stable coin). Παμε τρένο! Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:59 μμ από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 05:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:02 μμ στα 85-90 σκέφτομαι να τραβήξω τα πάντα και να περιμένω μια επόμενη πτώση ξανά στα 70-75 μαζί με το μάτωμα των alts και να ξαναμπω. σκέψεις μετά από σχεδόν 3χρόνια ακινησίας που δεν έχω πειράξει τίποτα. Περιμένω το FOMO οτι κοντεύουμε τα 100Κ θα πληγώσει κόσμο για λίγο διαστημα οπότε να κάνω μια ανασύνταξη. γράφω τα παραπάνω γιατί τα alts δε με έχουν εντυπωσιάσει με την συμπεριφορά τους εδώ και 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Κοντά στα ~100k, εάν πάει, θα τραβήξω το αρχικό κεφάλαιο. Επίσης αν δω το eth να δείχνει πως έπιασε πάτο στο eth/btc pair θα πουλήσω λίγο btc για μερικά alt που έχω βάλει στο μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Μέλος Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Τα 100k δείχνουν σίγουρα ένα όριο που θα σπάσει σε αυτό το νέο halving κύκλο. Θα πάει παραπάνω και πόσο? κανείς δεν γνωρίζει και όλα θα εξαρτηθούν από την νέα πολιτική του Trump στα ψηφιακά νομίσματα καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Πως τα δικαιολογειται τα χρηματα παιδια οταν τα στελνετε τραπεζα? Κανα 1000αρικο που εστειλα δεν το δηλωσα καπου λιγα χρηματα οποτε δεν νομιζω να ρωτησουν τιποτα. Για 10k και πανω ομως τι γινεται? Τα στελνετε σιγα σιγα η τα περνατε στο λογιστη σαν κερδη απο crypto και φορολογουνται 15%? Διαβασα για ενα αρθρο για εναν στην Ελλαδα που δηλωσε κοντα 2 εκατομμυρια κερδη απο crypto αλλα δεν μπορεσε να τα καλυψει ως καποιο φορολογικο κωδικα στην Ελλαδα δεν γραφει ομως το αρθρο τι εγινε μετα ομως και αν κατασχεθηκαν. Απο το 2025 λενε θα περαστει κωδικας που θα τα φορολογουν οποτε θα γινονται νομιμα με ενα 15% κρατησεις. Το market cap εχει ανεβει παρα πολυ θα κλαψει πολυς κοσμος σε ενδεχομενο crash οποτε καλο ειναι να τραβατε ενα 20-30% για καθε ενδεχομενο το all in ειναι μεγαλο ρισκο ειδικα αν μιλαμε για μεγαλα ποσα. Κεφαλαιο δεν θα χασετε οσοι μπηκατε χαμηλα αλλα και παλι αν εχετε 3BTC που τα πηρατε 90 χιλιαδες και σημερα αξιζουν 270 χιλιαδες σε ενδεχομενο crash και 50K να παει παλι μιλαμε για 120 χιλιαδες κατω. Οποτε αποψη μου για μια μεγαλυτερη ασφαλεια. Εγω εχω κατι ψηλα σταματησα να ασχολουμαι με πιο μεγαλα ποσα γιατι ειχα δει οτι ειχα ενα μεγαλυτερο αγχος κοιταγα συνεχεια τιμες κτλ κατι που ψυχολογικα δεν με εκανε να γουσταρω με ολο αυτο. Παιζουν πολυ καρχαριες εκει εξω με πολλα δις που αγορασαν χαμηλα και funds και αυτοι θα δημιουργησουν το crash και θα φανε σε μια νυχτα ολα τα λεφτα απο μικρα ψαρακια που μπηκαν στα 70 και 80 χιλιαρικα. Χαμπαρι δεν θα παρουν οι τελευταιοι οπως γινεται παντα μετα θα γεμισει παλι το reddit με δραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ Εχει φτασει κανα 80αρι τωρα,ποσο θεωρουν οι γνωστες οτι θα φτασει μεχρι τελους του χρονου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ @Arkin περί φορολογία ο καθένας λέει το μακρύ κ το κοντό του.Παντως η εφορία αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί για μια χήνα.Παντως μια περίπτωση ανθρώπου που έβγαλε 200Κ η εφορία απλά δεν αναγνώριζε τα κέρδη γιατί πήγε κ αγόρασε σπίτι κ τον έπιασε το πόθεν έσχες.Οποτε πρόβλημα θα έχεις αν χαλάς περισσότερα απ' όσα βγάζεις κ αυτά δεν μετράνε σαν κέρδη. Ένα καλό νέο είναι ξαναφτιάχνουν την ομάδα που θα ασχοληθεί με την φορολόγηση των κρυπτο τώρα που είδαν ότι έχει χρήμα ο χώρος γιατί την είχαν βάλει στον πάγο την συγκεκριμένη ομάδα.Βεβαια μέχρι να φτιαχτεί αυτή η ομάδα κ να βρουν φορολογικό πλαίσιο μας βλέπω να φορολογουμαστε από το 2026.Οπως κ να έχει εγώ θα κάνω ότι πει ο λογιστής ούτως η άλλως δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά μεγάλη αγορά.Στην άκρη θα πάνε κ ειδικά το κεφάλαιο που έβαλα για το μέλλον του παιδιού μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ το προφανές ερώτημα για όλους όσους παρακολουθούν το BTC universe είναι, τώρα που είμαστε σε νέο all time high...τι; σας συνιστώ να καθίσετε να σκεφτείτε αρκετά την στρατηγική σας τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. η γενική τάση που παρατηρώ είναι οτι ζεσταίνεται σιγά σιγά το ενδιαφέρον αρκετών για FOMO αλλά όχι με το ίδιο πάθος όσο είχαμε με την άνοδο στα 65+ το 2021. Εμένα αυτό μου λέει οτι επειδή η ζωή κύκλους κάνει με βλέπω τις επόμενες μέρες να αποσύρω το 50% και να ξανακάνω τοποθέτηση όταν θα επιστρέψουμε στα 65-70 και θα ματώσουν ξανά άσχημα τα alts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 μμ 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε το προφανές ερώτημα για όλους όσους παρακολουθούν το BTC universe είναι, τώρα που είμαστε σε νέο all time high...τι; σας συνιστώ να καθίσετε να σκεφτείτε αρκετά την στρατηγική σας τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. η γενική τάση που παρατηρώ είναι οτι ζεσταίνεται σιγά σιγά το ενδιαφέρον αρκετών για FOMO αλλά όχι με το ίδιο πάθος όσο είχαμε με την άνοδο στα 65+ το 2021. Εμένα αυτό μου λέει οτι επειδή η ζωή κύκλους κάνει με βλέπω τις επόμενες μέρες να αποσύρω το 50% και να ξανακάνω τοποθέτηση όταν θα επιστρέψουμε στα 65-70 και θα ματώσουν ξανά άσχημα τα alts. Κοιτα απο αυτο που βλεπω και απο τον κοσμο απο το 2017 με το μεγαλο crash μεχρι σημερα ο κοσμος εχει χασει πολλα και δυσκολα εμπιστευονται τα crypto κοσμος με λιγοτερα χρηματα. Το 2017 απλος κοσμος πηρε δανεια 50-60 χιλιαδες+ πονταρε σε alt αλλα και BTC μεσα σε λιγο καιρο ειδε να γινονται το 10% απο αυτα τα λεφτα και επειτα ετρεχαν και δεν εφταναν καταστραφηκαν γιατι δεν μπορεσαν να πληρωσουν τα δανειο τους τους πηραν σπιτια κτλ ιστοριες τρελες και ομως αληθινες και πολλες εκει εξω. Οποτε και 200 χιλιαρικα να παει ο κοσμος ο θνητος που την πατησε 1-2-3 φορες δεν προκειται να την ξανα εμπιστευτει. Σκεψου οτι μιλαμε για κοσμο ο οποιος δεν ειναι οτι ειναι τζογαδορος απλα επεσε στην παγιδα του FOMO και με την ελπιδα του γρηγορου χρηματος την πατησε. Λιγοι επαιξαν το παιχνιδι του long term και δικαιωθηκαν απο τοτε. Τα λεφτα που βλεπεις να μπαινουν στο market cap των crypto ειναι κυριως απο μεγαλους με εκατομμυρια και οχι απο μικροτερα ψαρια που υπηρχαν το 2017. Ναι χαθηκε για πολλους το ονειρο και εγω το 2017 πηρα BTC με 2600 ευρω αλλα δεν θα μπορουσα με τιποτα να τα κρατησω οταν πηγε 20 και μετα ξανα 5 και μετα 60 μετα 15 κτλ κτλ αλλος κοσμος ειναι πιο δυνατος σε τετοια παιχνιδια και μπραβο. Γιατι για να πας για τα πολλα θελει μεγαλο ρισκο κατι που σημαινει οτι πρεπει να αντεχεις και τη χασουρα εφοσον συμβει. Ενα 90% δεν το σηκωνουν ψυχολογικα απλα λογο FOMO επαιξαν και με τα crash των καρχαριων το φυσανε και δεν κρυωνει οποτε για αυτο σε αυτο το bull δεν βλεπεις να υπαρχει τοσο fomo οπως παλιοτερα. 28 λεπτά πριν, icenex είπε @Arkin περί φορολογία ο καθένας λέει το μακρύ κ το κοντό του.Παντως η εφορία αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί για μια χήνα.Παντως μια περίπτωση ανθρώπου που έβγαλε 200Κ η εφορία απλά δεν αναγνώριζε τα κέρδη γιατί πήγε κ αγόρασε σπίτι κ τον έπιασε το πόθεν έσχες.Οποτε πρόβλημα θα έχεις αν χαλάς περισσότερα απ' όσα βγάζεις κ αυτά δεν μετράνε σαν κέρδη. Ένα καλό νέο είναι ξαναφτιάχνουν την ομάδα που θα ασχοληθεί με την φορολόγηση των κρυπτο τώρα που είδαν ότι έχει χρήμα ο χώρος γιατί την είχαν βάλει στον πάγο την συγκεκριμένη ομάδα.Βεβαια μέχρι να φτιαχτεί αυτή η ομάδα κ να βρουν φορολογικό πλαίσιο μας βλέπω να φορολογουμαστε από το 2026.Οπως κ να έχει εγώ θα κάνω ότι πει ο λογιστής ούτως η άλλως δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά μεγάλη αγορά.Στην άκρη θα πάνε κ ειδικά το κεφάλαιο που έβαλα για το μέλλον του παιδιού μου. Αψογος και πολυ σωστος στον τροπο σκεψης σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, greekfragma είπε το προφανές ερώτημα για όλους όσους παρακολουθούν το BTC universe είναι, τώρα που είμαστε σε νέο all time high...τι; σας συνιστώ να καθίσετε να σκεφτείτε αρκετά την στρατηγική σας τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. η γενική τάση που παρατηρώ είναι οτι ζεσταίνεται σιγά σιγά το ενδιαφέρον αρκετών για FOMO αλλά όχι με το ίδιο πάθος όσο είχαμε με την άνοδο στα 65+ το 2021. Εμένα αυτό μου λέει οτι επειδή η ζωή κύκλους κάνει με βλέπω τις επόμενες μέρες να αποσύρω το 50% και να ξανακάνω τοποθέτηση όταν θα επιστρέψουμε στα 65-70 και θα ματώσουν ξανά άσχημα τα alts. Μεγαλη κουβεντα το συγκεκριμενο γιατι μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα πρωτη φορα εχουμε στην αγορα asset managers να μπαινουν για τα καλα στο χωρο.Επισης πρωτη φορα τα αποθεματα του btc πεφτουν ενω στα προηγουμενα bullrun τα αποθεματα στα ανταλλακτηρια ανεβαιναν...Προβλεπω να εχουμε το νομο προσφορας-ζητησης. Προσωπικα εχω βαλει ενα πλανο και θα το ακολουθησω κατα τα 90% γιατι ηδη δεν το εχω κανει στο 100%.Ειχα σκοπο να πουλαω το 5% του btc στις 70κ, μετα 5% στα 75κ και ουτω καθεξης μεχρι τις 100κ που εκει εχω σκοπο να πουλησω ας πουμε 20% στις 105κ αλλο ενα 20% κ γενικα μεχρι μεχρι να εχω στειλει ολο το btc μου.Το οποιο σχεδιο δεν το ακολουθησα γιατι αρχισα να πουλαω απο τις 77κ και πριν λιγο πουλησα στισ 84κ.Μετα δεν εχω σκοπο να μπω θα περιμενω το επομενο bear market. Με λιγα λογια οπως αγοραζα με dca πουλαω με dca.Μπορει με αυτον τον τροπο να χασω κερδη αλλα επειδη την πατησα στον προηγουμενο bullrun και ελεγα αντε λιγο ακομη κ αντε λιγο ακομη στο τελος εμεινα με το πουλι στο χερι γιατι δεν τσιμπησα κερδος.Και ημουν ενας απο αυτους που λεει ο @Arkin που ευτυχως ειχα την υπομονη να περιμενω και δεν πουλησα.Και μαλιστα ενα σεβαστο κεφαλαιο το ειδα να φτανει και 70% κατω απο οσα ειχα βαλει τωρα ομως τι στιγμη που μιλαμε ειμαι πανω απο 100% κ υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα με επηρεασει κανενα συναισθημα και θα ακολουθησω το σχεδιο μου κ ας σημαινει οτι θα χασω περισσοτερα πιθανα κερδη. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:52 μμ από icenex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε .....Ναι χαθηκε για πολλους το ονειρο και εγω το 2017 πηρα BTC με 2600 ευρω αλλα δεν θα μπορουσα με τιποτα να τα κρατησω οταν πηγε 20 και μετα ξανα 5 και μετα 60 μετα 15 κτλ κτλ αλλος κοσμος ειναι πιο δυνατος σε τετοια παιχνιδια και μπραβο. Γιατι για να πας για τα πολλα θελει μεγαλο ρισκο κατι που σημαινει οτι πρεπει να αντεχεις και τη χασουρα εφοσον συμβει..... Δεν υπάρχει ούτε χασούρα ούτε κέρδος, μέχρι να πουλήσεις (crypto/μετοχές/ETF κτλ). Όποιος δεν έχει το 'στομάχι' για τα κάτω καλύτερα να βάζει τα χρήματα του σε ένα HYSA και να κοιμάται ήσυχος. Αν όντως κάποιοι πήραν δάνεια για να τα βάλουν σε crypto, δεν ξέρω πως να το σχολιάσω. Απύθμενη η απερισκεψία/βλακεία γύρω μας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:54 μμ από skritikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ 1 λεπτό πριν, skritikos είπε Δεν υπάρχει ούτε χασούρα ούτε κέρδος, μέχρι να πουλήσεις (crypto/μετοχές/ETF κτλ). Όποιος δεν έχει το 'στομάχι' για τα κάτω καλύτερα να βάζει τα χρήματα του σέ ένα HYSA και να κοιμάται ήσυχος. Αν όντως κάποιοι πήραν δάνεια για να τα βάλουν σε crypto, δεν ξέρω πως να το σχολιάσω. Απύθμενη η απερισκεψία/βλακεία γύρω μας. Δες εδω φιλε μου. Ειναι να κλαις και να λυπασαι αλλα στο τελος οπως ειπε και ο Αινσταιν η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια. Και εχει πολλα τετοια posts εκει εξω τοτε με το Bitconnect το reddit καθημερινα ειχε νεα θεματα που κλαιγονταν οτι εχασαν τα παντα. Εγω επειδη ειμαι πολυ φλωρος η καλυτερα φυλαω τα ρουχα μου να εχω τα μισα για να παιξω οτιδηποτε απο το ολο crypto χωρο εχω χασει ενα 200αρι και κερδισα κοντα 3 χιλιαρικα απο το 2017 δεν ασχοληθηκα παραπανω αλλα μπραβο σε οσους ασχολουνται και καταφερνουν να κερδισουν γιατι θελει τσαγανο και ψυχολογια τρελη οταν βλεπεις το crash η ακομα και το pump και κανεις υπομονη και κρατας. Spoiler Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, skritikos είπε Αν όντως κάποιοι πήραν δάνεια για να τα βάλουν σε crypto, δεν ξέρω πως να το σχολιάσω. Απύθμενη η απερισκεψία/βλακεία γύρω μας. Μετοχές, Αγορές, Crypto κτλ όλα ανεβαίνουν με δανεικά (ίσως και αγύριστα 😅). Ολόκληρη η οικονομία του πλανήτη στηρίζεται στα δάνεια 🤑 Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:07 μμ από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Μετοχές, Αγορές, Crypto κτλ όλα ανεβαίνουν με δανεικά (ίσως και αγύριστα 😅). Ολόκληρη η οικονομία του πλανήτη στηρίζεται στα δάνεια 🤑 Μπορεις και με πραγματικη τιμια δουλεια να κανεις λεφτα οχι εκατομμυρια προφανως αλλα να ζεις πολυ καλα συγκριτικα με αλλους που περνουν δανεικα και μετα δεν ξερουν τι χρωστανε. Αυτο ειναι το μοτο μου. Ποτε δανεικα. Τα crypto ειναι αλλη ιστορια. Εδωσαν τρελο margin οσοι το εκμεταλλευτηκαν η βασικα σταθηκαν τυχεροι μιας και λιγοι με δις ηξεραν που θα παει η δουλεια μπραβο τους. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Μόλις τώρα, Arkin είπε Μπορεις και με πραγματικη τιμια δουλεια να κανεις λεφτα οχι εκατομμυρια προφανως αλλα να ζεις πολυ καλα συγκριτικα με αλλους που περνουν δανεικα και μετα δεν ξερουν τι χρωστανε. Αυτο ειναι το μοτο μου. Ποτε δανεικα. Συμφωνώ 100% και έχω μάθει να ζω ακόμα και με τα πολύ βασικά. Η πλειοψηφία της κοινωνίας όμως παίρνει σπίτι, αυτοκίνητο, iPhone με δανεικά και άπειρες δόσεις. Οι χώρες επίσης κάνουν το ίδιο. Η κοινωνία έχει μπει σε αυτό το φαύλο κύκλο εδώ και αιώνες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις