Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, molot12 είπε

Η FED ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, πιστεύεις με την δημοτικότητα του γέρο Baiden να έχει πατώσει, με τους Δημοκρατικούς να βρίσκονται σε πανικό (επιστράτευσαν ακόμη και τον Obama), να βγουν την Τρίτη αρνητικά νέα για τις αγορες ;

Η τελευταία τους ελπίδα να μετριάσουν την ήττα τους είναι να "τρέξει" η Wall Street όσο πάει. 

Όλη η εβδομάδα, με peak πιθανότατα  το ερχόμενο ΣΚ θα είναι πάνω. Easy money 💰 😉👍  

Δεν είναι Ελλάδα ακριβώς οπότε μην νομίζεις ότι αυτό που λες είναι ο λόγος . Λειτουργούν λίγο διαφορετικά οπότε δεν αποκλείεται τίποτα.Ο Πάουελ έχει διοριστεί από Τραμπ να θυμησω.  Οι αγορές δεν ποντάρουν σε αυτό που λες αλλά σε μικροδιαρροες από την fed της Καλιφόρνια ότι ίσως πρέπει να πατήσουν φρένο στην αύξηση επιτοκίων. Οι αγορές ποντάρουν σε αύξηση 0.5 μόνο 

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, molot12 είπε

Η FED ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, πιστεύεις με την δημοτικότητα του γέρο Baiden να έχει πατώσει, με τους Δημοκρατικούς να βρίσκονται σε πανικό (επιστράτευσαν ακόμη και τον Obama), να βγουν την Τρίτη αρνητικά νέα για τις αγορες ;

Η τελευταία τους ελπίδα να μετριάσουν την ήττα τους είναι να "τρέξει" η Wall Street όσο πάει. 

Όλη η εβδομάδα, με peak πιθανότατα  το ερχόμενο ΣΚ θα είναι πάνω. Easy money 💰 😉👍  

Δεν αντιλέγω, γι' αυτό και ανέφερα ότι ίσως οι αγορές έχουν προεξοφλήσει ότι τα νέα δεν θα είναι αρνητικά, οπότε δικαιολογείται σε κάποιο βαθμό η άνοδος των προηγούμενων ημερών. Απλά θέλει λίγο προσοχή με βάση και τις κινήσεις στα ανταλλακτήρια που ανέφερα, αλλά και το γεγονός που επισημαίνει ο @tcktcktck όσον αφορά την ανεξαρτησία της fed.

Επίσης για όσους ασχολούνται με short term trading και δίνουν βαση στην ανάλυση με Bollinger bands, με μια πολύ πρόχειρη ανάλυση φαίνεται να δημιουργείται ένα M pattern τις τελευταίες ώρες στο 4h chart. Η τιμή έκλεισε το προηγούμενο 4ωρο χαμηλότερα από το μεσαίο band και αν η τιμή πλησιάσει τα 20κ (κάτω από την κόκκινη γραμμή) που έγινε το pull back, ίσως πέσει και χαμηλότερα. Βέβαια, ακόμα και να συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται πριν να υπάρξει μικρό correction προς τα πάνω λόγω των παραγόντων που αναφέρει ο @molot12 (εκλογές). Είδωμεν. 

Screenshot_20221031_083334.jpg

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.

Binance Crypto WODL answers today: October 31

The answers to today’s Binance Crypto WODL are as follows:

Three letter Binance Crypto Wodl answer today

• API

Four letter Binance Crypto Wodl answers today

• FANS
  • SONG

Five letter Binance Crypto Wodl answers today

• VIDEO
  • MUSIC
  • MEDIA
  • AUDIO

Six letter Binance Crypto Wodl answers today

• TICKET
  • UNLOCK
  • ARTIST
  • STUDIO

Seven letter Binance Crypto Wodl answers today

• RECORDS
  • CONTENT

Eight letter Binance Crypto Wodl answers today

• PREMIERE
  • FESTIVAL
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να βάζεις τις θέσεις και τη τιμή που αγοράζεις από ένα crypto και αυτό να σου δείχνει πόσο κερδίζεις ή χάνεις?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Καλημέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να βάζεις τις θέσεις και τη τιμή που αγοράζεις από ένα crypto και αυτό να σου δείχνει πόσο κερδίζεις ή χάνεις?

Δεν ξερω αν λες κατι σαν αυτο αλλα εγω χρησιμοποιω αυτην την σελιδα.

https://www.livecoinwatch.com/

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

Μάλλον κάτι τέτοιο θες, https://play.google.com/store/apps/details?id=io.getdelta.android&hl=en&gl=US

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Coinmarketcap

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Coinmarketcap

ακομα και να υπαρχει δε θα επρεπε να το χρησιμοποιησεις καθως καθε exchange/platform  εχει το δικο του spread και τα δικα του fees.οποτε το πιο καλο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η εμπειρια σε καθενα απο αυτα που θα χρησιμοποιησεις.

εγω προσωπικα εμπιστευομαι μονο στιγμιαια τα συναλλαγματηρια και δεν αφηνω λεφτα αρκετα εκει μεσα παρα μονο τις  μερες των συναλλαγων μου.οποτε χρειαζεσαι εμπειρια. και αυτο στο λεει καποιος με πολυ εμπειρια και αρκετο ογκο συναλλαγων ανα μηνα. καλο κουραγιο!!

IMG_20210620_000443.jpg

Δημοσ.

Βλέπω στην delta υποστηρίζει και API. Δουλεύει σωστά? μεταφέρει και τους τόκους πχ από το αποταμιευτικό της BINANCE? Η είναι καλύτερο να τις περάσω χειροκίνητα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Βλέπω στην delta υποστηρίζει και API. Δουλεύει σωστά? μεταφέρει και τους τόκους πχ από το αποταμιευτικό της BINANCE? Η είναι καλύτερο να τις περάσω χειροκίνητα?

Δεν το έχω δοκιμάσει, το έχω δουλέψει μόνο manual

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Εχει ανεβάσει στις προσφορές ένας συμφορουμίτης προσφορά της revolut, δίνει 1INCH αξίας 1.5€ για όποιον ενδιαφέρεται. Εχεις τις απαντήσεις για το quiz και πως να γίνει  εξαργύρωση χωρίς προμήθεια. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειχα κανει παλιοτερα και τα 2 σεμιναρια για το dot που εδιναν dot αξιας 4.5€ επρεπε να τα στειλω τοτε γιατι τωρα δεν αξιζουν ουτε 2€.Αν βαλεις και τις προμηθειες στο τελος θα σου μεινουν ουτε ενα σουβλακι.Το εχω ετσι στο πορτοφολι να καθονται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Ειχα κανει παλιοτερα και τα 2 σεμιναρια για το dot που εδιναν dot αξιας 4.5€ επρεπε να τα στειλω τοτε γιατι τωρα δεν αξιζουν ουτε 2€.Αν βαλεις και τις προμηθειες στο τελος θα σου μεινουν ουτε ενα σουβλακι.Το εχω ετσι στο πορτοφολι να καθονται.

Στα 50$ θα πουλήσουμε τα dot

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Παρατηρώ γενικά ότι το ΣΕΠΕ στο στακινγκ της Binance πέφτει συνέχεια στα δημοφιλή νομίσματα, όπως και να έχει πάντως είναι καλύτερο απο τράπεζες κ.λπ. 

Ποια η γνώμη σας για το launch pool? Δεν βλέπω καθόλου να αναφέρει ποσοστά στο τελευταίο πρότζεκτ που έβγαλε για το HFT. Οποιαδήποτε εμπειρία απο το παρελθόν με αλλά πρότζεκτς που συμμετείχατε θα με ενδιέφερε! 

Σας ευχαριστώ πολυ και εύχομαι καλό απόγευμα σε όλους 

• Δημιουργία νέου...