Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panospeter είπε

Είπαμε. Πίθηκός.

Μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες.😃😃😃😃😃

Στο θέμα μας λοιπόν. Εγώ προτείνω με τα 1000 το TRON (TRX). Άμα πάει στο 0,04 μπαίνω all in.

Μην με ρωτήσεις γιατι. Μου άρέσει ως project και πιστέυω ότι έχει φοβερή "τεχνολογία". Τώρα αν πάρω κανένα στο λαιμό μου, ας πρόσεχε.

Εδω ο CEO Justin Sun σε ενα γευμα εργασιας να τεκμηριωνει ολους τους λογους που κανουν το TRON ξεχωριστο

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bspus είπε

Εδω ο CEO Justin Sun σε ενα γευμα εργασιας να τεκμηριωνει ολους τους λογους που κανουν το TRON ξεχωριστο

Ακριβώς. 😁

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Εν τω μεταξυ εχει αρχισει παλι να μυριζει καθοδο... μιας που ειναι συντεταγμενη εδω και 15'

Πού το στηρίζεις αυτό φίλε;

τσάκαλος και  ο φίλος. 1κ πάνω 3 λεπτά μετά..

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fastmanakos είπε

Πού το στηρίζεις αυτό φίλε;

τσάκαλος και  ο φίλος. 1κ πάνω 3 λεπτά μετά..

Πουθενα .. απλα καναν βουτια ολα μαζι στο 22.15 - 22.30

Ηταν εντυπωσιακο που εγινε απο ολα μαζι..

Αυτη τη στιγμη (22.55) το ντογκυ μυριζει μπαρουτι .  Ικανο για μεγαλα πραγματα αλλα και για το χειροτερο

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Πουθενα .. απλα καναν βουτια ολα μαζι στο 22.15 - 22.30

Αυτη τη στιγμη (22.55) το ντογκυ μυριζει μπαρουτι .  Ικανο για μεγαλα πραγματα αλλα και για το χειροτερο

Μένω στην πρώτη σου λέξη. Ωραίος

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fastmanakos είπε

Μένω στην πρώτη σου λέξη. Ωραίος

Που ακριβως θα επρεπε να το στηριζω ?

Στο τηλεφωνημα που μου εκανε ο biden ? Η στην θεια του elon mask που ειναι κουνιαδα της συνυφαδας μου ?

Ουπς , αυτα τα προσπερασα..🤣

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Που ακριβως θα επρεπε να το στηριζω ?

Στο τηλεφωνημα που μου εκανε ο biden ? Η στην θεια του elon mask που ειναι κουνιαδα της συνυφαδας μου ?

Ουπς , αυτα τα προσπερασα.

Φαντάστηκα ότι έκανες καμία υποτυπώδης τεχνική ανάλυση σε κάποιο γράφημα. Για καλύτερα την επόμενη φορά κοίτα το 1 minute chart , αν δείς πτώση τρέξε να μας προειδοποιήσεις να πουλήσουμε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VaJohn είπε

Και τσακ ετσι ανεβει σιγα σιγα με λιγα tweets ;)

Tweetaρε ξανα ... θελει 3-4 ακομη για να παει στο 0.4 😅

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Όταν το btc έχει υψηλό dominance ΟΛΑ ακολουθούν το btc. Δεν χρειάζεται να κοιτάς κανένα άλλο γράφημα΄. Πάνω το btc? Πάνω όλα. Κάτω το btc? Κάτω όλα

• Like 3
Δημοσ.

εσπασε προς τα πανω τα support και γρηγορα πιο πριν απο τα tweet του αλλου οποτε παμε για πανω λογικα

χασαμε παλι το τρενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fastmanakos είπε

Φαντάστηκα ότι έκανες καμία υποτυπώδης τεχνική ανάλυση σε κάποιο γράφημα. Για καλύτερα την επόμενη φορά κοίτα το 1 minute chart , αν δείς πτώση τρέξε να μας προειδοποιήσεις να πουλήσουμε.

Nope .. i didnt 

Εαν περιμενει καποιος απο το ινσο για να αγορασει ή να πουλησει μαλλον κοιταει λαθος φορουμ.

4 λεπτά πριν, fastmanakos είπε

Όταν το btc έχει υψηλό dominance ΟΛΑ ακολουθούν το btc. Δεν χρειάζεται να κοιτάς κανένα άλλο γράφημα΄. Πάνω το btc? Πάνω όλα. Κάτω το btc? Κάτω όλα

Δεν συμβαινει παντα αυτο ..

Βλεπε 20 Μαιου ..

Βλεπε matic

Επεξ/σία από Blacktan
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fastmanakos είπε

Δεν ισχύει! Όταν ανεβαίνει το μπιτκοιν δεν είναι απαραίτητο οτι θα ανέβουν τα αλτ. Όταν είναι σταθερο το μπιτκοιν ανεβαίνουν τα αλτ. Όταν πέφτει το μπιτκόιν πέφτουν και τα αλτ 2-3Χ

• Like 1

• Δημιουργία νέου...