basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 το έχασα. ηταν πεναλτυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Σήμερα μασερανο κάνεις ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 cash out ή όχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μπαμ και κάτω! *Έδωσαν αυτό και όχι της Σερβίας, που ούτε καν είδε ο διαιτητής VAR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τι εδωσε ο κορακας....ουτε με Μποροβιλο δεν τα εχουμε δει αυτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, pOLoS είπε cash out ή όχι? Όχι βέβαια. Θα ανοίξει πολύ Αρχεντινα όλα για όλα και στη κόντρα ίσως στο δώσει.. Εξαρτάται και με το αν είσαι ευχαριστημένος και με τα 30 βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, xaratsi είπε Όχι βέβαια. Θα ανοίξει πολύ Αρχεντινα όλα για όλα και στη κόντρα ίσως στο δώσει.. Εξαρτάται και με το αν είσαι ευχαριστημένος και με τα 30 βέβαια έτσι πιστεύω και γω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λάθος, ότι νάνε Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Xero1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Κι όμως πέρυσι που δούλευα σεζόν, οι Γερμανοί κάνανε σαν τρελοί για Alpha. "The only real Greek beer", έλεγαν. "Whatever", έλεγα από μέσα μου. Φυσικά το αφεντικό έτριβε τα χέρια του γιατί την έπαιρνε πιο φτηνά από Amstel-Heineken. Και εγώ σεζόν ήμουν αλλά ήταν πρώτη η mythos για Άγγλους και λοιπούς και μετά η alpha. Η περιπτερό-μπύρα που δεν αντέχω είναι η heineken. Σαν κατουρι από εργαστήριο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εκλασε ο pavon και έκανε την σέντρα 10m πριν 3 η φορά δείχνει αυτή τη γκομενα της Αργεντινης , και εινια μια καυλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, pOLoS είπε cash out ή όχι? Προσωπική μου αίσθηση? Καλοφαγωτα!!!! Τα 290...οχι τα 31 του cashout. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, chill είπε Προσωπική μου αίσθηση? Καλοφαγωτα!!!! Τα 290...οχι τα 31 του cashout. Φίλε και εγω 40€ έπαιξα από το ξεκίνημα με απόδοση 5,10 αλλά βλέπω ότι θα το καρφώσει η Νιγηρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, aris1986 είπε Και εγώ σεζόν ήμουν αλλά ήταν πρώτη η mythos για Άγγλους και λοιπούς και μετά η alpha. Η περιπτερό-μπύρα που δεν αντέχω είναι η heineken. Σαν κατουρι από εργαστήριο είναι. Ναι και Mythos ζήταγαν μερικοί, αλλά δεν κυκλοφορούσε στο νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 cash out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Miracle Worker είπε Ναι και Mythos ζήταγαν μερικοί, αλλά δεν κυκλοφορούσε στο νησί. Σε πιο νησί δεν έχει μύθο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα