Silenzio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 goooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllll !!!!!!!!! αυτός είναι ο Messi!!!!!!!! και οχι τα φλωρικα γκολακια του πορτογαλου καραγκιοζη 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Πάμε μωρή Αργετινάρα! Μέσσι γ@μα τους Υ.Γ ούτε ένα comment για την πάσα μωρέ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 το κοντρολ του μεσι ειναι highlight απο μονο του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Πω πω τι βαψομαλλιάς είναι ο προπονητής της Νιγηρίας 😂 Μεγάλη αποκρουσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Είδατε ένα 50αρικο να περνάει από εδώ?? 😂😂😂 Αααα ρε τέρμα άστο να μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ένα γκολάκι ο Musa θα το βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 χαμηλά τα σκορ. δεν το περίμενα. οι ισλανδοι ξέρουν οτι πλέον πρεπει να βγούνε τελείως επιθετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Περίοδος Μουντιάλ και η Άλφα beer βάζει ... Κρατηθείτε... Τραγουδι Κραουνάκη σε διαφήμιση 20 δευτερολέπτων. Αν είναι δυνατόν μονο γυναίκα στο μάρκετινγκ έχει αυτή η εταιρία. Μείον 1 από μένα γιατί μου την σπάει να είμαι με τον γέρο μου να βλέπω Μουντιάλ και να ακούω:ΦΙΛΑ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, aris1986 είπε Περίοδος Μουντιάλ και η Άλφα beer βάζει ... Κρατηθείτε... Τραγουδι Κραουνάκη σε διαφήμιση 20 δευτερολέπτων. Αν είναι δυνατόν μονο γυναίκα στο μάρκετινγκ έχει αυτή η εταιρία. Μείον 1 από μένα γιατί μου την σπάει να είμαι με τον γέρο μου να βλέπω Μουντιάλ και να ακούω:ΦΙΛΑ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕ Με οποία μουσική και να ταν η άλφα παραμένει κατρουλοbeer.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Η πιο γερασμένη ομάδα του Μουντιάλ με την πιο νεανική ομάδα στο Μουντιάλ . Μετά το 70 τι πιστεύετε ότι θα γίνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, chill είπε Με οποία μουσική και να ταν η άλφα παραμένει κατρουλοbeer.... Κι όμως πέρυσι που δούλευα σεζόν, οι Γερμανοί κάνανε σαν τρελοί για Alpha. "The only real Greek beer", έλεγαν. "Whatever", έλεγα από μέσα μου. Φυσικά το αφεντικό έτριβε τα χέρια του γιατί την έπαιρνε πιο φτηνά από Amstel-Heineken. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μα ούτως ή άλλως η Νιγηρία δεν είναι του πεταματου.. Τρελό πρεσσινγκ απ το 1ο λεπτό και το γκολ το έφαγαν μόνο λόγω Μεσσι. Έχει δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τι βλακας ειναι αυτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Και έχομε τέρπυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Νιγηρία Αργεντινή 1-1 πέναλτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα