patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πως πάει το στοίχημα; https://t.co/AyKv2slJqq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ταμπούρι Bet Άγιο είχα σήμερα... Λόγω έκτακτης δουλειάς δεν μπόρεσα να δω στο live Ρωσία και Αίγυπτο, όπου ετοιμαζόμουν να τις παίξω με καλυψη στο χ. Όταν τσέκαρα το κινητό, η Ρωσία είχε ξεκινησει να ρουφάει τα μπαλάκια, ενώ η Αιγυπτος είχε βαλει γκολ κι όλα πήγαιναν κατά διαόλου. Δεν είδα τα ματς, αλλά από την περίληψη του αγωνα καταλαβα ότι στο πρώτο σοβαρό τεστ, η Ρωσία δεν προλάβαινε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα... Μετά την άραξα να δω τον παιχταρά Ρονάλντο κι όταν είδα μια Πορτογαλία-φάντασμα και το Ροναλντο να σουλατσάρει σαν το Johnny Walker, περιμενα στο live να ανεβει η τιμή της Πορτογαλίας. Εκεί που χάζευα είδα το over 1,5 στο 2,1 και το φόρτωσα, 10 δευτερόλεπτα πριν μπει το γκολ του Κουαρεσμα! Μετά λέω, εδώ είμαστε και πήγα χαλαρός για το ημίχρονο... Στην επανάληψη είδα τον Ρονάλντο να κάνει το...Μέσι στην εθνική Αργεντινής: ανύπαρκτος και να χάνει πέναλντυ! Ο δε Σάντος να βαράει εγκεφαλικά... Ευτυχώς, οι Αγιατολάδες το σφυριξαν το μπαλάκι στην χειροτερη Πορτογαλια που είδα σε αυτη τη διοργανωση και πήγα ταμείο. Τραγικές απόψε η Πορτογαλία κι η Ισπανία, θα δούμε μεγάλο ροντέο στους 16... Ο δε Σαντος έχει τη μαγική ικανοτητα να φτιάχνει τις πιο πληκτικές ομάδες. Μ' αυτα και μ' αυτά η μπάνκα έχει απόδοση 116% αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν το live οι συναγωνιστές και τι παίζουν, αλλά με έχει σώσει μέχρι στιγμής. Κυρίως στοχεύω στα χαμηλά over 1,5. Για να πληρωθείς πρέπει να πέσουν 2 γκολ, αλλά μόλις έπεσε το γκολ του Κουαρεσμα, μου πρότεινε cash out με κερδος στο 50% αυτου που ανεμενα. Εγώ είχα ακομη ένα ημιχρονο και την πολυτελεια να περιμένω, αλλά και μέχρι και μετά το χαμένο πέναλτι μου έδινε συντελεστη στο 0-1 γυρω στο 4,2 που έπεφτε σιγα-σιγά προς το 3,5, που με κάλυπτε ανετα, αν αποφάσιζα να εξασφαλίσω το στοιχημά μου. Τελος πάντων, σημαντικό είναι να μην παρασυρεσαι και αλλάζεις το ύψος των στοιχηματων, αναλογα με την "ευκολια" κάποιου ματς, γιατι εκει την πατανε οι πολλοί (η ...σιγουρη Ισπανια του 1.35 σήμερα, χρειαστηκε 2 φορες να ισοφαρισει το Μαροκο, για να πάρει το χ...) και να βλεπεις τι γινεται στο live. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) και αν δεν ηταν η Πορτογαλια θα ηταν η Ισπανια και παει λεγοντας, ο τσαγοδορος παιζει για να χασει!! πεσ το μουντιαλ πεστο ξυστο. Το δυσκολο δεν ειναι να κερδιζεις το δυσκολο ειναι να μην παιζεις. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από ALFR3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι μονο με live μπορει καποιος να εχει καποιο κερδος απο αυτο το μουντιαλ και αυτο κυριως επειδη εχουν μπει πολλα γκολ μετα το 85 και ετσι μπορεις να πληρωνεσαι σε πολυ καλες αποδοσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Ταμπούρι Bet Άγιο είχα σήμερα... Λόγω έκτακτης δουλειάς δεν μπόρεσα να δω στο live Ρωσία και Αίγυπτο, όπου ετοιμαζόμουν να τις παίξω με καλυψη στο χ. Όταν τσέκαρα το κινητό, η Ρωσία είχε ξεκινησει να ρουφάει τα μπαλάκια, ενώ η Αιγυπτος είχε βαλει γκολ κι όλα πήγαιναν κατά διαόλου. Δεν είδα τα ματς, αλλά από την περίληψη του αγωνα καταλαβα ότι στο πρώτο σοβαρό τεστ, η Ρωσία δεν προλάβαινε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα... Μετά την άραξα να δω τον παιχταρά Ρονάλντο κι όταν είδα μια Πορτογαλία-φάντασμα και το Ροναλντο να σουλατσάρει σαν το Johnny Walker, περιμενα στο live να ανεβει η τιμή της Πορτογαλίας. Εκεί που χάζευα είδα το over 1,5 στο 2,1 και το φόρτωσα, 10 δευτερόλεπτα πριν μπει το γκολ του Κουαρεσμα! Μετά λέω, εδώ είμαστε και πήγα χαλαρός για το ημίχρονο... Στην επανάληψη είδα τον Ρονάλντο να κάνει το...Μέσι στην εθνική Αργεντινής: ανύπαρκτος και να χάνει πέναλντυ! Ο δε Σάντος να βαράει εγκεφαλικά... Ευτυχώς, οι Αγιατολάδες το σφυριξαν το μπαλάκι στην χειροτερη Πορτογαλια που είδα σε αυτη τη διοργανωση και πήγα ταμείο. Τραγικές απόψε η Πορτογαλία κι η Ισπανία, θα δούμε μεγάλο ροντέο στους 16... Ο δε Σαντος έχει τη μαγική ικανοτητα να φτιάχνει τις πιο πληκτικές ομάδες. Μ' αυτα και μ' αυτά η μπάνκα έχει απόδοση 116% αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν το live οι συναγωνιστές και τι παίζουν, αλλά με έχει σώσει μέχρι στιγμής. Κυρίως στοχεύω στα χαμηλά over 1,5. Για να πληρωθείς πρέπει να πέσουν 2 γκολ, αλλά μόλις έπεσε το γκολ του Κουαρεσμα, μου πρότεινε cash out με κερδος στο 50% αυτου που ανεμενα. Εγώ είχα ακομη ένα ημιχρονο και την πολυτελεια να περιμένω, αλλά και μέχρι και μετά το χαμένο πέναλτι μου έδινε συντελεστη στο 0-1 γυρω στο 4,2 που έπεφτε σιγα-σιγά προς το 3,5, που με κάλυπτε ανετα, αν αποφάσιζα να εξασφαλίσω το στοιχημά μου. Τελος πάντων, σημαντικό είναι να μην παρασυρεσαι και αλλάζεις το ύψος των στοιχηματων, αναλογα με την "ευκολια" κάποιου ματς, γιατι εκει την πατανε οι πολλοί (η ...σιγουρη Ισπανια του 1.35 σήμερα, χρειαστηκε 2 φορες να ισοφαρισει το Μαροκο, για να πάρει το χ...) και να βλεπεις τι γινεται στο live. Καλα και εγώ παίζω πριν από κάθε ματς μια 2αδα ή3αδα και μετά live μόνο. Ο μόνος τρόπος να βγάλεις κάνα φράγκο είναι να βλέπεις πως πηγαίνει το ματς και να το μυρίσεις λίγο. Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι και σίγουρο βέβαια. Το λάιβ είναι ότι καλύτερο, γιατί μπορεί να βλέπεις το 1.35 της Ισπανία και να λες δεν ασχολούμαι αλλά όταν δεις το λάιβ, θα καταλάβεις ότι η Ισπανία έπαιζε για απόδοση 2 και όχι 1.35. Όπως μάλιστα έδινε στο 1-1 στο 60, 1.80 είμαι σίγουρος ότι φορτώθηκε φουλ και πήγανε κουβα πάρα πολλοί. Σήμερα δεν έγινε για εμένα 3η συνεχόμενη ανάληψη δυστυχώς αν και ήμουν κοντά και έκανα και ένα λάθος καασαουτ χωρίς λόγο. Παραλίγο κοντά στο 100αρικο αν ερχόταν οβερ η Πορτογαλία και δυστυχώς έκανα πατάτα με το 1 ευρώ που είχα και έπαιξα επομενο γκολ Μαρόκο σε απόδοση 7 και επόμενο Ιράν 5. Δυστυχώς όταν το έβαλε το Μαρόκο μου έδινε 8 και είπα να τα πάρω μήπως επαιζα τίποτα άλλον όταν το έβαλε το Ιράν ξενέρωσα, αλλά καλά να πάθω γιατί είχα παίξει 1 ευρώ και δε το άφησα. Anyway, πάμε αύριο δυνατά να πάρουμε κάνα μεροκάματο πάλι, πάει καλά εδώ και λίγες μέρες. 22 λεπτά πριν, ALFR3D είπε και αν δεν ηταν η Πορτογαλια θα ηταν η Ισπανια και παει λεγοντας, ο τσαγοδορος παιζει για να χασει!! πεσ το μουντιαλ πεστο ξυστο. Το δυσκολο δεν ειναι να κερδιζεις το δυσκολο ειναι να μην παιζεις. Τρομερή λογική. Μη τσουβαλιαζεις κόσμο που δεν γνωρίζεις. Ξέρω φίλους μου που οντως, τους το λέω και εγώ ότι μαλακ****** και παίζουν αρκετά. Ή φτάνουν ένα σοβαρό ποσο και δε το τραβάνε και παίζουν. Υπάρχουν και άτομα όπως εγώ, που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, και μπορώ να κάτσω να δω από πρωτάθλημα Β εθνικής Ελλάδας μέχρι και Καμερούν από περίεργια να δω πως παίζουν. Εγώ παίζω για πλάκα, ούτε περιμένω να βγάλω χιλιάδες ευρώ ούτε τίποτα. Παίζω όσο αντέχω, δηλαδή δεν θα επηρεαστω οικονομικά και δεν θα στερηθω πράγματα για να βάλω μια 10αρα paysafe. Αν δεν έχω δε θα παιξω, θα δω το ποδοσφαιρακι μου ήσυχα και τέλος. Η φάση του στοιχήματος όταν παίζεις για πλάκα είναι τρομερή. Οπότε μη μιλάς για όλους σαν να είμαστε εθισμένοι. Θα παίξω αρκετά συχνά, αλλά θα παίξω μικρά ποσά. Η μεγαλύτερη κατάθεση που έχω κάνει σε στοιχηματικη τόσα χρόνια που παίζω είναι 20 ευρώ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Spoiler 1529958093036.webm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, panossar95 είπε "Θα παίξω αρκετά συχνά, αλλά θα παίξω μικρά ποσά. Η μεγαλύτερη κατάθεση που έχω κάνει σε στοιχηματικη τόσα χρόνια που παίζω είναι 20 ευρώ." εγω δεν ειπα χανεις γιατι παιζουν λιγοι και ειναι ή δεν ειναι εθισμενοι, επισης το αρκετα συχνα απο λιγο δεν ειναι εθισμος? σαν να λες καπνιζω συχνα αλλα κανω light, ουτε μας ειπες με τις συχνες φορες που παιζεις η σουμα ειναι + η -. Τελοσπαντων ας αρκεστουμε στο "αν σου κατσει".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Η χτεσινή ημέρα ήταν η απάντηση στο "τόσο μπορούν να παίξουν οι μικροί, τόσο παίζουν". Νομίζω πως όποιος είδε τα παιχνίδια χτες κατάλαβε πως (σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι "μεσαίοι" και "μεγάλοι"), οι "μικροί" μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα, να μη γελοιοποιούνται και οι ίδιοι, να μην πονάνε και τα μάτια μας με τους μαντρότοιχους που βαφτίζονται ποδόσφαρο. Αποχαιρετούμε τους αποκλεισμένους, ελπίζοντας να αποκόμισαν χρήσιμα διδάγματα για τη μελλοντική τους παρουσία σε τελική φάση μουντιάλ, και περνάμε σε αυτούς που, κακήν-κακώς, όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, συνεχίζουν: Η άμυνα της Ισπανίας (τα έγραφα και χτες) εξακολουθεί να μοιράζει απλόχερα στιγμές γέλιου και γκολ στους αντιπάλους. Η Ισπανία ξεκινά με ένα γκολ παθητικό και βλέπουμε. Ομάδα που μπορεί να παίξει στρωτά, αλλά είναι σοβαρό μειονέκτημα να μην έχεις (καμία) εμπιστοσύνη στην άμυνά σου: ο Πικέ, μετά το παντελώς αχρείαστο φάουλ στον Ρονάλντο στον πρώτο αγώνα και τη ζεμπεκιά με το Ιράν, ήρθε να προσθέσει και ένα τάκλιν με δύο πόδια που θα μπορούσε άνετα να τον είχε βάλει σε μπελάδες. Ο Ράμος, πολύ νεύρο και τσαμπουκά. (Βέβαια, και πάλι ο διαιτητής ανέχτηκε νωρίτερα κάμποσα πατήματα, κλωτσιές κτλ., αυτή τη φορά από το Μαρόκο. Κι επειδή κάποια στιγμή θα το σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και θα μπει το fair play κριτήριο στο ποιος θα προκριθεί, καλό θα ήταν η FIFA να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα). Η Πορτογαλία, όσο προχωράει το τουρνουά, βγάζει τον Σάντος που κρύβει μέσα της και κρύφτηκε στη μαγική εικόνα της πρεμιέρας. Μετά από ένα πολύ χλιαρό παιχνίδι με το Μαρόκο, ήρθε και το χτεσινό όπου, λίγο το VAR, λίγο ο διαιτητής, κάμποσο το Ιράν, παραλίγο να αποκλειστεί στο τέλος. Τα πέναλτι είναι για να χάνονται, όμως ο Ρονάλντο μόλις του στραβώσει λίγο το ματς, βγάζει το κωλόπαιδο που (δεν) κρύβει μέσα του. Χτες θα μπορούσε να την είχε πατήσει με το χέρι που άπλωσε... Το ερώτημα, "αν δεν ήταν ο Ρονάλντο αλλά ο Βαμβακούλας, τι χρώμα θα είχε η κάρτα που θα του έδειχνε ο διαιτητής" θα παραμείνει για πάντα αναπάντητο, γιατί ο Βαμβακούλας θα σφύραγε για να σταματήσει ο Ιρανός και να τον προσπεράσει άνετα. Το VAR, μεχ. Ελπίζω κάποιο από τα μεγάλα ινφαντοκέφαλα της FIFA να σκεφτεί σοβαρά να δώσει στην κάθε ομάδα 3 ενστάσεις ανά αγώνα και να λήγει εκεί (συν τις αυτόματες παρεμβάσεις σε περίπτωση που βγει κάρτα σε λάθος παίκτη ή ξεφύγει του διαιτητή χτύπημα εκτός φάσης για κόκκινη). Έτσι και οι ομάδες θα το σκέφτονται καλύτερα, οπότε δεν θα ζωγραφίζουν τετραγωνάκια στον αέρα κάθε τρεις και λίγο, και δεν θα υπάρχει και η υπόνοια πως μια φάση "πνίχτηκε" από τους αόρατους μπροστά στις οθόνες. Και πάλι, δεν αποκλείεται να περάσει "αβαβά" μια φάση που θα οδηγηθεί σε επανεξέταση... Είναι, όμως, καλύτερο αυτό, το να ζητάς μια επανεξέταση, από το να επαφίεσαι στις διαθέσεις των αόρατων στο δωματιάκι. Από εκεί και πέρα, αν το σύστημα συνεχιστεί όπως τώρα, το λάθος του διαιτητή θα πρέπει να είναι προφανές. Αν πρέπει να σταθεί μπροστά σε μια οθόνη για ένα λεπτό, να κοιτάξει δέκα φορές το ριπλέι, αργά, γρήγορα, καρέ-καρέ, για να βγάλει άκρη, το λάθος δεν είναι προφανές, η φάση είναι αμφισβητούμενη. Για τα σημερινά, θα τα πούμε αργότερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ALFR3D είπε εγω δεν ειπα χανεις γιατι παιζουν λιγοι και ειναι ή δεν ειναι εθισμενοι, επισης το αρκετα συχνα απο λιγο δεν ειναι εθισμος? σαν να λες καπνιζω συχνα αλλα κανω light, ουτε μας ειπες με τις συχνες φορες που παιζεις η σουμα ειναι + η -. Τελοσπαντων ας αρκεστουμε στο "αν σου κατσει".. Το αρκετά συχνά μέσα στο χρόνο σημαίνει Σαββατοκύριακο. 10 ευρώ. Το να συγκρίνεις κάτι που σκοτώνει με το στοίχημα είναι το λιγότερο χαζό. Το αν είμαι επίσης + ή - δεν σε ενδιαφέρει. Όπως εγώ δε κάνω κουμάντο στη τσέπη σου, και στο πώς θα ξοδέψεις τα χρήματα σου μη κάνεις και εσύ σε άλλους. Εθισμός είναι να έχεις 200 ευρώ να περάσεις το μήνα και να τα παίζεις όλα, να μένεις για 10 μέρες με 5 ευρώ. Αυτό είναι εθισμός. Και να παίζεις και το τελευταίο 5 ευρώ έχοντας τη ψευδαίσθηση ότι θα κερδίσεις και δεν είσαι εθισμένος. Το να παίζεις τα 50 όμως από τα 200 επειδή γουστάρεις, επειδή δεν θα σου λείψουν, γιατί αν σου λειπανε πραγματικά δε θα τα έπαιζες, δεν είναι εθισμός. Είναι διασκέδαση. Ο καθένας με τα λεφτά του μπορεί να διασκεδάσει όπως θέλει. Εσύ, και ο κάθε εσύ, μπορεί με αυτά τα 50 ευρώ που παίζω εγώ το μήνα, να αγοράζε 5 βιβλία, γιατι έτσι διασκεδάζει. Μπορεί να πήγαινε σε 5 ταβέρνες. Μπορεί το οτιδήποτε. Είχα γνωστό μου που έβαζε λεφτά κανονικά για να παίξει πόκερ με ψεύτικα λεφτά στο Facebook. Όταν τον ρώτησα, για ποιο λόγο δε παίζεις σε κάποια εταιρία, αφού βάζεις που βάζεις λεφτά, να πάρεις κανονικά και όχι εικονικά. Μου είπε γιατί έτσι διασκεδάζω αν βαριέμαι κάνα απόγευμα. Προφανώς, δε προσπαθώ να πω ότι δεν υπάρχουν εθισμένοι. Σαφώς και υπάρχουν, και έχω φίλο με πρακτορείο και μου έχει πει αρκετά. Απλά δεν είναι όλοι ίδιοι, όσοι ασχολούνται με τον τζόγο. Αυτό θέλω να πω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Αν έχετε κάποια παρατήρηση για τη ροή του νήματος, στείλτε αναφορά, αν μη τι άλλο γιατί σε νήματα με συχνή ροή μηνυμάτων χάνονται. Όπως και να έχει, την όποια αντίρρηση εκφράστε την κόσμια. Συμφωνώ ότι έχει γυρίσει πολύ στο στοίχημα και λιγότερο στη συζήτηση για τα όσα βλέπουμε ή δεν βλέπουμε στο μουντιάλ, οπότε θα παρακαλέσω τα μέλη που θέλουν αποκλειστικά να ενημερώσουν για το τι θα στοιχηματίσουν, να το κάνουν στο νήμα για το στοίχημα, εδώ, ή αν προτιμούν να δημιουργήσουν νέο νήμα μόνο για προβλέψεις και όχι γενικότερη συζήτηση αν είναι δυνατόν να βγεις κερδισμένος κτλ. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ανοίξει νέο νήμα, τα μηνύματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις προβλέψεις, και όχι να περιέχουν συνδέσμους προς προσωπικά ή άλλα blog, του στυλ "για να δείτε τι και πώς, περάστε από εδώ". Εξαιρούνται τα μηνύματα όπου σχολιάζουν τα επόμενα παιχνίδια και περιλαμβάνουν μια πρόβλεψη (του στυλ "νομίζω πως θα κερδίσει το Τρινιντάτ" κτλ.) αυτά κανονικά εδώ. 5 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Διαπίστευση με... Μπούργκα αλλά στις κερκίδες της Russia μπαμπουσκοφέρνει (ήτοι "ανοίχτε" με 1,2,3,4,5,6 φορές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλα μην νομιζεις και εκει στο ιραν , δυο μετρα και δυο σταθμα ειναι. Δεν ξερω αμα εχει τυχει να δεις την σελιδα του insta, τα πλουσιοπαιδα του ιραν ή της τεχεραανης δεν θυμαμαι. Καμια σχεση. Ενταξει ο λαουτζικος μπουρκα και 45 φορες την ημερα προσευχη γιατι απλα καπως πρεπει να κοντραλαρεις τον οχλο. Σημερα ελπιζω η γαλλια να μην παιξει παιχνιδια και να μπει για την νικη. ΤΟ βραδυνο ειναι το ματς του μουντιαλ μεχρι τωρα. Ps: Μια χαρα κοπελα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panossar95 είπε "Το αρκετά συχνά μέσα στο χρόνο σημαίνει Σαββατοκύριακο. 10 ευρώ. Το να συγκρίνεις κάτι που σκοτώνει με το στοίχημα είναι το λιγότερο χαζό. Το αν είμαι επίσης + ή - δεν σε ενδιαφέρει. Όπως εγώ δε κάνω κουμάντο στη τσέπη σου, και στο πώς θα ξοδέψεις τα χρήματα σου μη κάνεις και εσύ σε άλλους." συμφωνω, το να συγκρινεις το ενα με το αλλο ειναι χαζο, το να πιστευεις οτι η μεταφορα που εκανα ειναι το ιδιο ειναι ηλιθιο.. επισης το + - λες δεν με αφορα οταν σου λεω οτι ο σκοπος του στοιχηματος ειναι να ΧΑΣΕΙΣ ( ας εχω και λαθος) και οτι κανω κουμαντο στα χρηματα καποιου με αφηνει αφωνο και σταματαω εδω! Παντος ωραιο μουντιαλ, πολλα γκολ και καρδιοχτυπι μεχρι το 90+7'. θα το παρει σιγουρα ή η Βραζιλια ή η Ισπανια ή η Γερμανια, α μπορει και ο Πουτιν Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από ALFR3D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Για πες μεγάλε που θες να παίξεις σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε Καλα μην νομιζεις και εκει στο ιραν , δυο μετρα και δυο σταθμα ειναι. Δεν ξερω αμα εχει τυχει να δεις την σελιδα του insta, τα πλουσιοπαιδα του ιραν ή της τεχεραανης δεν θυμαμαι. Καμια σχεση. Ενταξει ο λαουτζικος μπουρκα και 45 φορες την ημερα προσευχη γιατι απλα καπως πρεπει να κοντραλαρεις τον οχλο. Σημερα ελπιζω η γαλλια να μην παιξει παιχνιδια και να μπει για την νικη. ΤΟ βραδυνο ειναι το ματς του μουντιαλ μεχρι τωρα. Ps: Μια χαρα κοπελα.... Αρκετοί από αυτούς βέβαια είναι Ιρανοί της διασποράς.Όπως και πολλοί Σύροι που εξακολουθούν να γράφουν ως τόπο διαμονής Δαμασκό,Χαλέπι,Συρία κτλ. και μένουν αλλού,μερικοί δε πριν από τον εμφύλιο κι όλας. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Rumpelstiltskin123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα