Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Η αιγυπτος με εστειλε νωρις νωρις κουβα. Καθολου δεν με παει τωρα τελεταια 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, chill είπε Αμπαλοι άραβες. Αποκλεισμός εφορου ζωής από τα παγκόσμια κύπελλα. Ήταν τόσο κακό το ματς που το είδα για να το διηγουμε. Επιπέδου σούπα λιγκ ου αλαχουακμπαρικος αγώνας. το μάτιασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Κουβά κι εγώ κι από τα 2 παιχνίδια. Δε βαριέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πέρασαν το οβερ, κλαίω. Πάμε Πορτογαλία και Ισπανία τώρα. Δώστε μας τη κατοσταρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δε το πιστεύω, στο τέλος και των 2 ημιχρόνων σκόραρε η Σ. Αραβία. Χαχα over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 πήγαμε κουβά απο τη Σ.Αραβία, το ζήσαμε και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 τι ιράν παιζει την προκριση. το 2-2 δίνει αποδοση 21. ευτυχως δεν παιζω στοιχημα γιατι θα το έριχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε τι ιράν παιζει την προκριση. το 2-2 δίνει αποδοση 21. ευτυχως δεν παιζω στοιχημα γιατι θα το έριχνα. Πως θα βάλει 2 γκολ το Ιράν ακριβώς? Ούτε με προεδρικό διάταγμα του Χομεϊνί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, chill είπε Πως θα βάλει 2 γκολ το Ιράν ακριβώς? Ούτε με προεδρικό διάταγμα του Χομεϊνί ειδες? γιαυτο δεν παιζω στοιχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ναι ρε εντάξει. Είπαμε εκπλήξεις εκπλήξεις αλλά μέχρι ένα όριο 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Από σκορακια πάντως πιστεύω πολύ αυτά Ειδικά το 2-1 Πορτογαλία νομίζω είναι πολύ καλό. Το Ιράν μπορεί να σκοράρει στο παιχνίδι πάντως. Παίζουν τη πρόκριση και θα μπούνε δυνατά. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο οι υπόλοιπες. Με τους Ισπανούς τουλάχιστον δείξανε χαρακτήρα. Οι Ισπανοί επίσης νομίζω χρωστάνε ένα καλό παιχνίδι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, panossar95 είπε Από σκορακια πάντως πιστεύω πολύ αυτά Ειδικά το 2-1 Πορτογαλία νομίζω είναι πολύ καλό. Το Ιράν μπορεί να σκοράρει στο παιχνίδι πάντως. Παίζουν τη πρόκριση και θα μπούνε δυνατά. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο οι υπόλοιπες. Με τους Ισπανούς τουλάχιστον δείξανε χαρακτήρα. Οι Ισπανοί επίσης νομίζω χρωστάνε ένα καλό παιχνίδι. καλές αποδόσεις και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το πιάσεις. ισως αξιζει να ρίξεις και ενα στο 3-0 και 3-0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καλές αποδόσεις και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το πιάσεις. ισως αξιζει να ρίξεις και ενα στο 3-0 και 3-0. Δεν έχω άλλα δυστυχώς. Συν ότι πιστεύω πως θα δεχθεί γκολ η Πορτογαλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, panossar95 είπε Δεν έχω άλλα δυστυχώς. Συν ότι πιστεύω πως θα δεχθεί γκολ η Πορτογαλία και εγω αλλα αποδοση 13 στο 3-0 ειναι πολύ καλή. αν παιξει καλα η πορτογαλία απο την αρχη θα τους τα ρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε και εγω αλλα αποδοση 13 στο 3-0 ειναι πολύ καλή. αν παιξει καλα η πορτογαλία απο την αρχη θα τους τα ρίξει. Ναι πολύ πιθανό. Θα ανοίξει το ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα