patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 καλα εχουμε και δουλειες, δεν γινεται να τα παρατησουμε ολα για το μουντιαλ (που ειναι χαλια ετσι κι αλλιως, ασχετα που εβρεξε γκολ το σ-κ), και το βραδυ εχει τρεξιμο, αυριο παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 λολ τιναφτορε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε μωρη Ουρουγουάη. Δείξε στους Σούκα τι σημαίνει μπάλα. 11 λεπτά πριν, patrickdrd είπε καλα εχουμε και δουλειες, δεν γινεται να τα παρατησουμε ολα για το μουντιαλ (που ειναι χαλια ετσι κι αλλιως, ασχετα που εβρεξε γκολ το σ-κ), και το βραδυ εχει τρεξιμο, αυριο παλι Ε τότε ρε αδερφέ τι έρχεσαι στο νήμα? Να μας πεις ότι είναι χάλια το Μουντιάλ και έχεις δουλειές? Πέρα από το ότι δεν είναι χάλια, μπάλα είναι κάπου θα μπουν γκολ κάπου όχι, δε μας νοιάζει και για τις δουλειές σου. Αν θες δες το, αν δεν θες δες τένις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πάει και για τρίτο η Ουρουγουάη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 χααχχ καλα ρε αρρωστε μη βαρας, κι εσυ γιατι γραφεις στο νημα τοτε; δεν εχεις μπει μες στην τηλεοραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, patrickdrd είπε χααχχ καλα ρε αρρωστε μη βαρας, κι εσυ γιατι γραφεις στο νημα τοτε; δεν εχεις μπει μες στην τηλεοραση; Από τη πρώτη μέρα βλέπω ότι προλαβαίνω. Δε θα μπω να κραξω ένα νήμα με 83 σελίδες και 20 άτομα που γράφουμε και γελάμε κάθε μέρα. Μέσα στο γήπεδο είμαι εγώ. Έχω πάει Ρωσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 ελα ρε! αν λες αληθεια ρισπεκτ αν δεν λες, θα φαμε τα μουστακια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δε θα βάλει γκολ η Ρωσία με τους 10 και θα με στείλει κουβά ρε φίλε . Ε ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 με το ζόρι να βάλουν γκολ οι κελεμπιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 εγω πιστευω η ρωσια θα βαλει γκολ. (και θα φαει φυσικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, redykt είπε εγω πιστευω η ρωσια θα βαλει γκολ. (και θα φαει φυσικα) Και εγώ έτσι πιστεύω. Σιγά μη κάτσουν πίσω. Η Ουρουγουάη ότι έπαιξε έπαιξε, άντε να βάλει άλλο ένα προς το τέλος σε καμιά αντεπίθεση. Εντωμεταξυ δείτε πόσα μου δίνει να το κλείσω η ξεφτίλα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, panossar95 είπε Από τη πρώτη μέρα βλέπω ότι προλαβαίνω. Δε θα μπω να κραξω ένα νήμα με 83 σελίδες και 20 άτομα που γράφουμε και γελάμε κάθε μέρα. Μέσα στο γήπεδο είμαι εγώ. Έχω πάει Ρωσία. Ανεβασε μας σελφιε με μια μπαμπουσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, DYEL είπε Ανεβασε μας σελφιε με μια μπαμπουσκα Μισό γιατί κάνω slav squat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 χάρηκαν οι ρωσοι επειδη παιζανε με καφενεία αλλα η ουρουγουαη παιζει μπαλα. λογικά θα αποκλειστούνε έυκολα στους 16. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμπαλοι άραβες. Αποκλεισμός εφορου ζωής από τα παγκόσμια κύπελλα. Ήταν τόσο κακό το ματς που το είδα για να το διηγουμαι. Επιπέδου σούπα λιγκ ο αλαχουακμπαρικος αγώνας. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα