panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μετά τον Ραπ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Έχετε πρόβλεψη για σήμερα? Αν και θέλω να ποντάρω στην Ουρουγουάη, το χ είναι πιο πιθανό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ο Πανος πρεπει να δωσει τα φωτα του μιας και ειναι on fire 😂 Εγω παντως δυσκολα θα πηγαινα κοντρα τους διοργανωτες αν και με το Χ βολευονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Ο Πανος πρεπει να δωσει τα φωτα του μιας και ειναι on fire 😂 Εγω παντως δυσκολα θα πηγαινα κοντρα τους διοργανωτες αν και με το Χ βολευονται. Να πω την αλήθεια σήμερα δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια για ποντάρισμα. Αύριο και μεθαύριο έχει χαμουλη.. Μέχρι τις 5 έχω ακόμα χρόνο να σκεφτώ. Αλλά είναι δύσκολη μέρα με τα παιχνίδια που έχει. Θα ήμουν ακόμα πιο onfire αν δεν μου είχαν φάει 250 από τις κόκκινες 😂 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 G-G τα πρώτα 2, καρφωτή Πορτογαλία και Ισπανία 1 και Over 2.5, για να βγάλουμε τις πίτσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εγώ σκέφτομαι να ρίξω αυτή τη τετράδα τελείως για πλάκα με ένα 5ευρω, απλά να υπάρχει. Γενικά δε βλέπω κάτι καλό σήμερα. Ίσως να την αλλάξω πιο μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μετά το 2/3 χτες (οκ, δεν ήθελα να πιστέψω ότι η Πολωνία θα παρουσιαζόταν τόσο άθλια, αλλά τα "κατάφερε", και τελικά το μικρό πλεονέκτημα που έδινα στην Κολομβία εφόσον έσπαγε το Χ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από μικρό) σήμερα έχουμε και λέμε: Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος: η Αίγυπτος θα φύγει από τη Ρωσία με την απορία πώς θα είχαν εξελιχτεί τα πράγματα αν δεν είχε τραυματιστεί ο Σαλάχ. Μία ακόμη ομάδα όπου το αστέρι της δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, όμως σε σχέση με Λεβαντόφσκι και Μέσι ο Αιγύπτιος έχει σαφώς σοβαρότερη δικαιολογία. Η Σαουδική Αραβία δεν έδειξε τίποτε και, παρότι μια φιλική ισοπαλία μεταξύ Σουνιτών για να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι δεν αποκλείεται, θεωρώ πως η Αίγυπτος έχει την ποιότητα να πάρει το παιχνίδι. (X)2 Ουρουγουάη-Ρωσία: ο νικητής βγαίνει πρώτος, με ισοπαλία κερδίζουν τον όμιλο οι Ρώσοι. Πρόβλεψη δεν είναι εύκολο να γίνει, και σίγουρα όχι με το σκεπτικό "ποιον θα θέλαμε για αντίπαλο" αφού ο Β' όμιλος παίζει αργότερα. Η επίθεση της Ρωσίας τα έχει πάει καλά ως τώρα, όμως η άμυνά της δεν έχει δοκιμαστεί σοβαρά, οι Αιγύπτιοι λίγο που τη ζόρισαν έβγαλαν κάποιες αδυναμίες στην επιφάνεια (κυρίως στο περιφερειακό μαρκάρισμα) και τώρα έχει απέναντί της Καβάνι και Σουάρεζ που με μία προσωπική ενέργεια μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αν ήξεραν αντίπαλο μπορεί να πίεζε ο ένας από τους δύο για τη νίκη, ως έχει βλέπω Χ και μικρό πλεονέκτημα στη Ρωσία λόγω έδρας, αν οι Ουρουγουανοί αρχίσουν τα φάουλ θα φύγει η κάρτα σύννεφο, εκτιμώ. Χ(2) Ιράν-Πορτογαλία: το Ιράν έχει πιθανότητες πρόκρισης, αλλά δεν βλέπω πώς μπορεί να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από την Πορτογαλία, συν του ότι ο Ρονάλντo θα θελήσει να επιστρέψει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και κάτι τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία για ένα τουλάχιστον γκολ, καθώς από χτες προηγείται ο Κέιν και τον έχει πιάσει ο Λουκάκου στη δεύτερη θέση. Ένας αμυντικογενής προπονητής απέναντι σε έναν επίσης αμυντικογενή προπονητή, δεν προβλέπεται πανδαισία ποδοσφαίρου, όμως θεωρώ πως η Πορτογαλία και με μισό-μηδέν θα το πάρει το παιχνίδι, άρα 2. Ισπανία-Μαρόκο: το Μαρόκο έχει αποκλειστεί, η Ισπανία έχει την ποιότητα και παρότι η άμυνά της κατόρθωσε να κάνει αρκετές όσο και σοβαρές γκάφες στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν υπάρχει καν σύγκριση ποιότητας. Εδώ, τόσο οι Πορτογάλοι, όσο και οι Ισπανοί, θα ξέρουν την κατάταξη στον πρώτο όμιλο, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι να διαλέξεις μεταξύ Ουρουγουάς και Ρωσίας. Εύκολα-δύσκολα, θα το πάρει το παιχνίδι η Ισπανία, οπότε 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έπαιξα κι εγώ, έτσι. Αν έρθει, ήρθε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά YOLO σήμερα και ότι γίνει. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Τα ματσάκια δε μου αρέσουν καθόλου οπότε για να έχω κάτι να ασχολούμαι έπαιξα αυτή τη 4αδα. Λογικά κουβας από την αρχή είναι αλλά δε πειράζει. Αύριο και μεθαύριο έχει ματσαρες. Θα ασχοληθώ εκεί Μεγάλος κουβάς η τετράδα αυτή. Ποτέ 😂 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αν και δεν είναι ο αγώνας που πρέπει οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να αποδείξουν ότι οι εθνικές χρειάζονται ομοιογένεια στο σύνολο τους, ότι με σύστημα με έναν μόνον παίκτη στη κορυφή της επίθεσης έχεις μ.ο. 4 γκολ μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι η ομαδάρα Ρωσία θα ρίξει τουλάχιστον 2 τεμάχια στην Ουρουγουάη...μουχαχαχαχα... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Αν και δεν είναι ο αγώνας που πρέπει οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να αποδείξουν ότι οι εθνικές χρειάζονται ομοιογένεια στο σύνολο τους, ότι με σύστημα με έναν μόνον παίκτη στη κορυφή της επίθεσης έχεις μ.ο. 4 γκολ μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι η ομαδάρα Ρωσία θα ρίξει τουλάχιστον 2 τεμάχια στην Ουρουγουάη...μουχαχαχαχα... Απόκρυψη περιεχομένων Η αλήθεια αυτή είναι. Ότι με την εικόνα των 2 ομάδων ως τώρα η Ρωσία θα κερδίσει. Εύκολα ή δύσκολα δε ξέρω, αλλά κανονικά πρέπει να το πάρει Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 λετε να εχουμε κανα 5+ της πορτογαλιας για να φτιαξει η εικονα του ροναλντο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 εισαι σιγουρος οτι θα παιξει ροναλντο; εγω αν ημουν σαντος θα τον ξεκουραζα για τα επομενα ματς ;) επισης μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα επειδη δυο μερες σερι εβρεξε γκολ, δεν εχουμε τοσο χαλια μνημη ωστε να ξεχασουμε τα κ@λοπαιχνιδα με τα 1 γκολ κλπ, δεν αποκλειεται να ξαναεμφανιστουν σημερα, αδιαφορα ματς, κ@λοβαρεμα, τικι-τακα να παμε στα νοκ-αουτ οι μεν, σπιτια μας οι δε ;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ταμπούρι Bet Αίγυπτος - Σαουδική Αραβία Φτωχοί, σουνιτες, αδελφοί μουσουλμάνοι εναντίον πλουσιων, φαντασμενων ουαχαμπιτων σουνιτων, που τα εχουν βρει με Ισραήλ - ΗΠΑ. Παω με τους φτωχούς Αιγύπτιους των αδελφών Μουσουλμάνων, που αν σκεφτούν λιγο τι τραβάνε τα αδέρφια τους στη Γάζα, θα θελουν να τους σουβλίσουν τους Σαουντι.... Βάζω και καλυψη στο χι σε περίπτωση που οι Σαουντι έταξαν στους Μαμελουκους 1 δις δολαρια για καθε γκολ που κατσουν να φάνε...... Ρωσια - Ουρουγουάη Το γήπεδο για την ωρα γέρνει προς τη μεριά της Ουρουγουάης, που θα βρουν πολλη ανηφόρα μπροστά τους ελεω διοργανωτριας. 1Χ στη Ρωσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε εισαι σιγουρος οτι θα παιξει ροναλντο; εγω αν ημουν σαντος θα τον ξεκουραζα για τα επομενα ματς επισης μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα επειδη δυο μερες σερι εβρεξε γκολ, δεν εχουμε τοσο χαλια μνημη ωστε να ξεχασουμε τα κ@λοπαιχνιδα με τα 1 γκολ κλπ, δεν αποκλειεται να ξαναεμφανιστουν σημερα, αδιαφορα ματς, κ@λοβαρεμα, τικι-τακα να παμε στα νοκ-αουτ οι μεν, σπιτια μας οι δε Το Σ.Αραβία -Αὶγυπτος αν παίξει ο Σαλλαχ άκμπαρ θα είναι καλό ματς, μιλάμε για τον καλύτερο επιθετικό του κόσμου με απίστευτες κινήσεις, παίξιμο με πλάτη, προσποιήσεις και αίσθηση του χώρου. Κ οι Αραβες ξέρουν μπαλίτσα, το μιλάνε το τόπι κανα δυο απο δαύτους απο το κέντρο και μπροστά γιατί πίσω δε το έχουν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα