Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια ερώτηση που είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί (εκτός και αν κάποιος τυχαίνει να είναι σχολιαστής της ερτ):

Τα tactical formations (π.χ για το Πολωνία- Κολομβία έδινε 3-4-3 και 4-5-1 αντίστοιχα) που δείχνει η ερτ λίγο πριν τη σέντρα κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν τα προπονητικά teams λίγο πριν ή είναι educated guesses του τηλεοπτικού συνεργείου που μεταδίδει σε όλο τον κόσμο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε

Έχω μια ερώτηση που είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί (εκτός και αν κάποιος τυχαίνει να είναι σχολιαστής της ερτ):

Τα tactical formations (π.χ για το Πολωνία- Κολομβία έδινε 3-4-3 και 4-5-1 αντίστοιχα) που δείχνει η ερτ λίγο πριν τη σέντρα κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν τα προπονητικά teams λίγο πριν ή είναι educated guesses του τηλεοπτικού συνεργείου που μεταδίδει σε όλο τον κόσμο;

Λογικά το δεύτερο σύμφωνα με τους παίκτες και τη θέση του καθένα. 

Δε ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι ότι επειδή βγαίνουν καμιά ώρα με μισή πιο νωρίς οι βασικές εντεκαδες, δε θα δίνουν τα ακριβή σχήματα οι προπονητές/ομάδες για ευνόητους λόγους.

Για αυτό πολλές φορές πχ το 4-5-1 μπορεί να είναι 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο.

Δε ξέρω καν αν είναι σωστό το παράδειγμα μου αλλά μου άρεσε 😂

Επεξ/σία από panossar95

Δεν ξερω με ποια διαδικασια γινετε στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο

Αλλα εγω οταν επαιζα στο χωριο μου,ο κοουτς μια μερα μου ειχε πει εισαι ο ταδε αν σε ρωτησουν κατι γιατι μαλλον δεν επιτρεποταν να παιξω.

Οποτε αν στο χωριο μου ανακοινωναν εντεκαδες φανταζομαι και οι ελαχιστα καλυτεροι του παγκοσμιου κυπελου κανουν το ιδιο και εχουν προσβαση σε αυτα τα εγγραφα και οι ρεπορτερ.

Αμπαλη η Πολωνία...

Μεγαλα, βαριά κορμιά. Αργό, κουραστικό ποδόσφαιρο. Τερματοφύλακας - κουκουρούκου στις εξόδους.

Τους πήρε χαμπάρι το ...καρτελ του Μεντεγίν κι ασέλγησε πάνω τους παρα φύσιν....

Σενεγάλη - Ιαπωνία με πήρε ο υπνος στην αρχή κι εβαλαν το γκολ οι Σενεγαλέζοι, οπότε τα ποσοστά χαντακώθηκαν στο λάιβ.

Μετα ισοφαρισε η Ιαπωνία, εκατσε η Σενεγαλη και το ματς πήγε σε ροντεο, οπότε το παρατησα.

Εντωμεταξυ, πηρε το ματι μου στο δίκτυο να εχουν βγαλει γλώσσα ήδη τα αγγλάκια, μετα το 6-1 με την ...παιδική χαρα του Παναμά...Πλησιάζει η ωρα που θα συναντήσουν την ...dominatrix Λουκακου, με το παλαμαρι του βαρκάρη και θα πέσει πολύ γελιο με εκείνα τα απίθανα στοπερ που εχουν...

• Like 1

2 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Αμπαλη η Πολωνία...

Μεγαλα, βαριά κορμιά. Αργό, κουραστικό ποδόσφαιρο. Τερματοφύλακας - κουκουρούκου στις εξόδους.

Τους πήρε χαμπάρι το ...καρτελ του Μεντεγίν κι ασέλγησε πάνω τους παρα φύσιν....

Σενεγάλη - Ιαπωνία με πήρε ο υπνος στην αρχή κι εβαλαν το γκολ οι Σενεγαλέζοι, οπότε τα ποσοστά χαντακώθηκαν στο λάιβ.

Μετα ισοφαρισε η Ιαπωνία, εκατσε η Σενεγαλη και το ματς πήγε σε ροντεο, οπότε το παρατησα.

Εντωμεταξυ, πηρε το ματι μου στο δίκτυο να εχουν βγαλει γλώσσα ήδη τα αγγλάκια, μετα το 6-1 με την ...παιδική χαρα του Παναμά...Πλησιάζει η ωρα που θα συναντήσουν την ...dominatrix Λουκακου, με το παλαμαρι του βαρκάρη και θα πέσει πολύ γελιο με εκείνα τα απίθανα στοπερ που εχουν...

Δεν παίζει ο Λουκάκου λόγω τραυματισμού. Έτσι λένε.

Και ποιος ειπε οτι θελει το βελγιο να νικησει?

Απο τη στιγμη που κατα πασα πιθανοτητα η γερμανια βγαινει 2η στο γκρουπ της, αυτοματα ο 2ος του ομιλου της αγγλιας εχει βατοτατους αντιπαλους μεχρι τα ημιτελικα!(Μεξικο και κολομβια ή ιαπωνια)

Ενω ο 1ος πεφτει πανω σε βραζιλια ή γερμανια στους 8.

Βλεπω να κατεβαινουν οι 2ες ενδεκαδες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

H Βραζιλια είναι κακή μεχρι στιγμής κι η Γερμανία δεν είναι καλή, παρα το ματς με τη Σουηδία. Ιδωμεν...

Βέβαια η Γερμανία είναι Γερμανία, και δε πρόκειται να παίξει ξανά όπως στο 1ο παιχνίδι. Έτσι πιστεύω. Ήδη στο δεύτερο πήρανε μπροστά.

Και οι Βραζιλίανοι έχουν σοβαρό προπονητή. Όντως δεν έχουν πείσει ακόμα.

Τους κακομοιρους τους κορεάτες σκέφτομαι και τον γερμανικό βιασμό που θα φάνε. Τουλάχιστον 4 γκολακια

Επεξ/σία από panossar95

4 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Η απάντηση στις απειλές και στα ρατσιστικά μυνήματα που δέχθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ... 

Ωραίο μήνυμα αλλά δε μπορώ να μη σχολιάσω το ultra fail με το κινητό 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Λογικά το δεύτερο σύμφωνα με τους παίκτες και τη θέση του καθένα. 

Δε ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι ότι επειδή βγαίνουν καμιά ώρα με μισή πιο νωρίς οι βασικές εντεκαδες, δε θα δίνουν τα ακριβή σχήματα οι προπονητές/ομάδες για ευνόητους λόγους.

Για αυτό πολλές φορές πχ το 4-5-1 μπορεί να είναι 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο.

Δε ξέρω καν αν είναι σωστό το παράδειγμα μου αλλά μου άρεσε 😂

Επειδή σήμερα της Κολομβίας το πέτυχαν 100% με ακρίβεια μέτρου, μου φάνηκε περίεργο. Κ γενικά έχω παρατηρήσει ότι κατά 80-90% πέφτουν μέσα στα σχήματα.

Επεξ/σία από mad-proffessor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...