Cro-Magnon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, panossar95 είπε Επίσης πολύ μεγάλος και ο άσσος της Πολωνίας 3.20 Δε νομίζω να εμφανιστούν τόσο κακοι όσο στο πρώτο. Συν ότι είναι τελικός και για τους 2. Λέω να τιμήσω αυτή τη τριάδα. Φοβάμαι λίγο Αγγλία. Τι λέτε εσείς? Παίξτα και τα τρια, αφού τα βλέπεις, αλλά μονά αποδεκτά! Μάθε να κερδίζεις λίγα, αντί να χάνεις λίγα! Τους Άγγλους τους θεωρώ παλιάτσους με αυτην την ομάδα που έχουν και θα κοίταζα το over 1,5. Επίσης τους κόντραρε πολύ η διαιτησία στο πρώτο ματς κι αυτα δεν είναι τυχαία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ναι υψηλό και η Πολωνία αλλά η διαφορά είναι ότι είναι χάλια όπως και η Κολομβία. Κακό ματς βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Παίξτα και τα τρια, αφού τα βλέπεις, αλλά μονά αποδεκτά! Μάθε να κερδίζεις λίγα, αντί να χάνεις λίγα! Τους Άγγλους τους θεωρώ παλιάτσους με αυτην την ομάδα που έχουν και θα κοίταζα το over 1,5. Επίσης τους κόντραρε πολύ η διαιτησία στο πρώτο ματς κι αυτα δεν είναι τυχαία... Σε τριάδες ρίχνω λίγα. Κάνα 5ευρω. Λάιβ παίζω κανονικά. Απλά να υπάρχει. Σκέφτομαι και Αγγλία να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα με 1.90 . Πιο σειφ από τα 3 γκολ της νομίζω. 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Ναι υψηλό και η Πολωνία αλλά η διαφορά είναι ότι είναι χάλια όπως και η Κολομβία. Κακό ματς βλέπω. Δεν είδα Κολομβία δυστυχώς γιατί δούλευα. Πολωνία της πλάκας όντως. Αλλά θέλουν και οι 2 νίκη οπότε θα παιχτεί μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Σε τριάδες ρίχνω λίγα. Κάνα 5ευρω. Λάιβ παίζω κανονικά. Απλά να υπάρχει. Σκέφτομαι και Αγγλία να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα με 1.90 . Πιο σειφ από τα 3 γκολ της νομίζω. Δεν είδα Κολομβία δυστυχώς γιατί δούλευα. Πολωνία της πλάκας όντως. Αλλά θέλουν και οι 2 νίκη οπότε θα παιχτεί μπάλα. Σασπενς ναι θα παιχτεί αλλά μπάλα όχι. Αναφέρομαι στο τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Σασπενς ναι θα παιχτεί αλλά μπάλα όχι. Αναφέρομαι στο τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Ναι ίσως και να έχεις δίκιο. Απλά πιστεύω ότι θα έχουν λίγο συνέλθει και οι 2 από τη πρώτη αγωνιστική, και ίσως δούμε καλό παιχνίδι. Αναγκαστικά θα παίξουν για τη νίκη, οπότε ίσως δούμε και αρκετά γκολ. Δε τους συμφέρει το Χ με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Το διπλό της Σενεγάλης δεν είναι καλό? Το G/G το φοβάμαι διότι υπερεκτιμούμε λίγο την Ιαπωνία που έβαλε 2 γκολ, μιας και έπαιζε με 10 η Κολομβία σε εκείνο το παιχνίδι. Δε ξέρω αν θα μπορέσει να σκοράρει πάλι. Τι λέτε κι εσείς? Επίσης G/G Πολωνία - Κολομβία κι εγώ θα το παίξω. Και over 1,5 όντως στην Αγγλία, ο Παναμάς - λογικά - θα παίξει άμυνα πίσω όπως και με το Βέλγιο για να πάρει το Χ? Και να τα ρίξει όλα για όλα με την Τυνησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Θεωρώ πως η Αγγλία έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Παναμά. Εύκολα ή δύσκολα, θα το πάρουν το παιχνίδι. Γενικά, οι Άγγλοι έχουν καλή ψυχολογία, αν δεν υποτιμήσουν τον αντίπαλο θα το πάρουν. Ενδεχομένως ένα γκολ νωρίς να ανοίξει το δρόμο για μεγάλο σκορ (αν, μάλιστα, βάλει ο Σάουθγκεϊτ και τον Βάρντι στο δεύτερο μέρος και παίξει κόντρα επίθεση). Μόνο πρόβλημα για τους Άγγλους ο τραυματισμός του Άλι. Ιαπωνία-Σενεγάλη και Πολωνία-Κολομβία για Χ τα βλέπω, αμφότερα (εκτός κι αν έχουμε πάλι κάποιο περιστατικό σαν το πέναλτι-αποβολή από το πρώτο πεντάλεπτο). Αν φύγουν από το Χ, Ιαπωνία και Κολομβία νομίζω πως έχουν ένα προβάδισμα, αν και είναι δύσκολο να εκτιμήσει κανείς το πώς έχει επηρεαστεί ψυχολογικά η Κολομβία από τον πρώτο αγώνα, και κατά πόσο ο Ροντρίγκεζ είναι σε θέση να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Θα ξαναπαίξει τόσο άσχημα η Πολωνία όσο στο πρώτο παιχνίδι; Αν παραμείνει εγκλωβισμένη στο σκεπτικό πως το αστέρι της ομάδας με κάποιο μεταφυσικό τρόπο θα βγάλει λαγό από το καπέλο πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε την ευρωπαϊκή έκδοση της Αργεντινής. Το Χ δυσκολεύει πολύ και τις δύο ομάδες (ιδίως αν έχει έρθει Χ και το προηγούμενο ματς) αλλά το θέμα είναι αν μπορούν να ξεκολήσουν από αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Το διπλό της Σενεγάλης δεν είναι καλό? Το G/G το φοβάμαι διότι υπερεκτιμούμε λίγο την Ιαπωνία που έβαλε 2 γκολ, μιας και έπαιζε με 10 η Κολομβία σε εκείνο το παιχνίδι. Δε ξέρω αν θα μπορέσει να σκοράρει πάλι. Τι λέτε κι εσείς? Επίσης G/G Πολωνία - Κολομβία κι εγώ θα το παίξω. Και over 1,5 όντως στην Αγγλία, ο Παναμάς - λογικά - θα παίξει άμυνα πίσω όπως και με το Βέλγιο για να πάρει το Χ? Και να τα ρίξει όλα για όλα με την Τυνησία. Εγώ βλέπω και τα 2 ματσάκια γκολ γκολ. Ειδικά το Πολωνία Κολομβία πιστεύω ότι θα είναι και οβερ. Πρέπει να παίξουν και οι 2. Δε βοηθάει το Χ καμία από τις 2. Την Αγγλία τη φοβάμαι. Είναι Άγγλοι και τους ξέρουμε. Αν και παίξανε καλά στο πρώτο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες δε με έπεισαν στο σκοράρισμα. Από το να παίξω 2 γκολ Αγγλίας στο 1.40 προτιμώ να μη τη παίξω καθόλου και να παίξω δυάδα τα άλλα σαν γκολ γκολ ή οβερ. Αν παίξω κάτι από Αγγλία ίσως να είναι να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα με 1.90 . Αλλά από τη άλλη δεν είναι καθόλου απίθανο να τα βρει σκούρα στηνα άμυνα του Παναμά και να έχουμε άλλο ένα 0-0 ημίχρονο. Πολύ περίεργο ματς για ποντάρισμα. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ο παναμας δυσκολευτηκε αφανταστα να αμυνθει στα γρηγορα ποδια (και φυσικα αριστη τεχνικη καταρτιση) των Βελγων. Νομιζω τα ιδια προβληματα θα εχουν και με τους αγγλους που αν και τεχνικα υπολειπονται των βελγων ειναι πιο γρηγοροι. Αν μπει γρηγορο γκολ θα ανοιξει πολυ το σκορ κατ εμε. Τα αλλα δυο ειναι δυσκολα ματσακια για προβλεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Ο παναμας δυσκολευτηκε αφανταστα να αμυνθει στα γρηγορα ποδια (και φυσικα αριστη τεχνικη καταρτιση) των Βελγων. Νομιζω τα ιδια προβληματα θα εχουν και με τους αγγλους που αν και τεχνικα υπολειπονται των βελγων ειναι πιο γρηγοροι. Αν μπει γρηγορο γκολ θα ανοιξει πολυ το σκορ κατ εμε. Τα αλλα δυο ειναι δυσκολα ματσακια για προβλεψη. Καλά ναι για σημεία δεν μιλάω. Όντως να βρεις νικητή στα άλλα 2 είναι αρκετά δυσκολο και για αυτό δε παίζω και σημεία ποτέ. Πιστεύεις ότι είναι πιο γρήγοροι οι Άγγλοι από τους Βέλγους? Νομίζω στην ανάπτυξη, όχι σαν ταχύτητα παικτών, οι Βέλγοι βγάζουν επιθεσηαρκετά πιο γρήγορα απο τους Άγγλους.Και σαν παίκτες είναι γρήγοροι επίσης. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Οι Βελγοι υπερτερουν ξεκαθαρα σε τεχνικη αλλα οι αγγλοι σε 2 ματσακια που τους ειδαν εκμεταλευονται την γρηγοραδα τους βγαζοντας υπεραριθμιες. Τωρα βεβαια αν ο παναμας μπει για να παρει το χ και παιξει ταμπουρι και οι αγγλοι ψαχνουν με γιομες τον κειν μπορει να στραβωσει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Νομίζω ότι και να θέλει να παίξει ο Παναμάς δε μπορεί. Έτσι και ανέβει λίγο παραπάνω από ότι "πρέπει" θα μαζέψει πολλά και άμεσα. Εγώ θα παίξω με το σκεπτικό ότι θα μπει για ταμπούρι. Επίσης και το 2-3 γκολ δεν είναι κακό. Με την προϋπόθεση ότι η Αγγλία δε θα φάει γκολ και δε θα βάλει και πολλά λόγω ταμπούριου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Άλλη μια μερα στοιχήματος έφτασε. Αγγλία θα νικήσει αλλά μικρες αποδόσεις οπότε δεν ακουμπάω. (Αν το έπαιζα 2-3 γκολ θα το έβαζα πάντως) Τώρα για τα άλλα δύο ματς πιστεύω πολύ στα Χ ημίχρονο και Χ τελικό Θα τα παίξω και τα δύο 0-0 και under και ότι γίνει. Καλή επιτυχία σε όλους μας και καλά ταμεία Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Το 7+ της Αγγλίας έδινε 26 αρχικά και τώρα 7. Παίζει να το πουλήσει ο παναμας και να βγήκαν τπτ φήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Captain Falafel είπε Οι Βελγοι υπερτερουν ξεκαθαρα σε τεχνικη αλλα οι αγγλοι σε 2 ματσακια που τους ειδαν εκμεταλευονται την γρηγοραδα τους βγαζοντας υπεραριθμιες. Τωρα βεβαια αν ο παναμας μπει για να παρει το χ και παιξει ταμπουρι και οι αγγλοι ψαχνουν με γιομες τον κειν μπορει να στραβωσει το παιχνιδι. ότι κάνουν 20 χρόνια δλδ. εγω θελω να τους παρουν το Χ. πολύ το θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα