stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, panossar95 είπε Ε άντε βάλε να δούμε. Σιγά μη σε βρίσουμε. Για πλάκα παίζουμε. Εγώ τουλάχιστον Έβαλα έβαλα Τσεκαρα το... 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Κραξτε με άφοβα.... Το έπαιξα μόνο 1€ Μάλλον δεν το πίστεψα τόσο.... Το έπαιξα 15' πριν ξεκινήσουν από 1 ευρώ 76,5 όμως δε το λες και άσχημα. Πράγματικα πως σας έρχονται τέτοιες εμπνεύσεις, δε μπορώ να το καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Έβαλα έβαλα Τσεκαρα το... 😕 Μπράβο τίμιος. Τα είδαμε λίγο διαφορετικά χαχαχαχα. Δε πίστευα ότι μπορούσαν να σκοράρουν οι κορεάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε από 1 ευρώ 76,5 όμως δε το λες και άσχημα. Πράγματικα πως σας έρχονται τέτοιες εμπνεύσεις, δε μπορώ να το καταλάβω Μου αρέσουν τα σκορακια να παίζω. Ε εντάξει είναι έμπνευση της στιγμής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μια χαρά είναι φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Μου αρέσουν τα σκορακια να παίζω. Ε εντάξει είναι έμπνευση της στιγμής. Ε ναι καθαρή κωλοφαρδια είναι τα σκορακια. Αλλά έχουν πλάκα. Και εγώ 1-2 ευρώ ρίχνω. Απλά να υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, panossar95 είπε Μπράβο τίμιος. Τα είδαμε λίγο διαφορετικά χαχαχαχα. Δε πίστευα ότι μπορούσαν να σκοράρουν οι κορεάτες. Ε εντάξει μωρέ. Με τα σκορακια πάντα κάποιον θα φτιάξουν και κάποιον θα τον πετάξουν έξω Και εγώ έλεγα δεν θα σκοράρουν,αλλά τελευταία στιγμή λέω,ε άντε ένα θα βάλουν δεν γίνεται 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε 48 μου εδινε πριν το 90 για αυτο κρατηθηκα.....δεν ηταν ασημαντη διαφορα με το 70αρι....ας βολευτω με το π@π@ρι ομως. Η Σουηδια μου αρεσε παντως, ηθελα να την δω στους 16, σκληροτραχηλη ομαδα και επικινδυνη. Αν έδινε 48 τότε σωστά το άφησες ανεξάρτητα από το τι συνέβη. Το cashout είναι μια εφεύρεση για να βοηθάει τους μπουκ να χάσουν λιγότερα και όχι υπέρ του παίκτη στις περισσοτερες περιπτωσεις. Σιγά μη τους χαρίζες 25 ευρώ για 5 λεπτά αγώνα που ένας παίκτης μπορεί να τα φάει πέφτοντας κάτω για καθυστέρηση. Οπότε καλά έκανες κατ εμέ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από xaratsi 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, xaratsi είπε Αν έδινε 48 τότε σωστά το άφησες ανεξάρτητα από το τι συνέβη. Το cashout είμαι εφεύρεση για να βοηθάει τους μπουκ να χάσουν λιγότερα όχι υπέρ του παίκτη. Σιγά μη τους χαρίζες 25 ευρώ για 5 λεπτά αγώνα που ένας παίκτης μπορεί να τα φάει πέφτοντας κάτω σε καθυστέρηση. Οπότε καλά έκανες Από την άλλη βέβαια δε μπορούσε να δώσει και πολλά περισσότερα. Άντε το πολύ 55. Υπήρχε κόκκινη και το ματς ήταν πάνω κάτω. Εγώ σήμερα που είχα πιάσει 2/3 και περίμενα το γκολ γκολ στη Γερμανία 1.80 μου έδινε 25 από τα 50 Και είχα πιάσει 2.62 και 1.95. Είναι λίγο ξεφτίλα το κασαουτ αλλά βοηθάει κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Είμαι επαρχία. Είχα πάει με γυναίκα, κόρη, πεθερικά για φαγητό στην πλατεία του κεφαλοχωριου. Χαμός, πολύς κόσμος, οθόνες παντού όλοι βλέπανε το ματσάκι. Πίνω την Kaiser μου κ τρώω τους μεζέδες μου. Όλοι εναντίον της Γερμανίας....εκτός από μένα και ας έχω από εχτές ένα σουηδικό κτήνος 250hp στην κατοχή μου. Με τα πολλά μπαίνει γκολ και το πανηγύρισα με την ψυχή μου. Δεν χτίζω περιουσία με το στοίχημα, παίζω για την πλάκα μου αλλά η χαρά του να πιάνεις αυτά που "βλέπεις" είναι άκρως ερεθιστικη. Σήμερα προστέθηκαν αλλά 70€ στον bet κουμπάρα. Σχεδόν θα γεμίσω το ντεπόζιτο για την επιστροφή γιατί τα αλογάκια διψάνε κομματάκι :lol: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 διδασκουν ηθος και αυτοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, redykt είπε διδασκουν ηθος και αυτοι... Ποιος με ποιον; Τι έγινε τσακωμός 2 διαφορετικών πάγκων;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλο το 3.60 που δίνουν στην Ιαπωνία? Ξέρουν κάτι? Επίσης μεγάλο το 2.25 της Γαλλίας. Λίγα πράγματα οι Δανοί. Καλή δυαδούλα φαίνεται. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 πηγαν κατι τυποι απο το γερμανικο παγκο στο σουηδικο(ικεα) να διδαξουν ηθος. τσινησαν τα κοντρα πλακε, αλλα μεχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης πολύ μεγάλος και ο άσσος της Πολωνίας 3.20 Δε νομίζω να εμφανιστούν τόσο κακοι όσο στο πρώτο. Συν ότι είναι τελικός και για τους 2. Λέω να τιμήσω αυτή τη τριάδα. Φοβάμαι λίγο Αγγλία. Τι λέτε εσείς? Κάποια άλλη ιδέα για Αγγλία? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα