Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Orpheas1992 είπε

Ημουν πολυ απληστος... 😭

Απλά μας πιάνει η μ@λ@κι@ μας και λέμε άστο λίγο ακόμα και τέτοια... Και τσααακ μπαίνει γκολ και μένεις κάγκελο... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν το φάουλ του Ντουρμάζ που είχε επίθεση η Σουηδία αντί να πάνε να αράξουν στο κόρνερ και να λήξει το παιχνίδι έκαναν ένα χλίαρο σουτ

Θα ήταν άδικο να μείνει εκτός η Γερμανία η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και πρέπει να αφήσει εκτός Muller Ozil που δεν τραβάνε

Cash out ρε παιδιά πριν το 87-88 όχι στο 94

Επεξ/σία από Inler
  • Like 2

RESPECT στη σουηδια παντως. Κάθε άλλη ομαδα θα έπεφταν ενας ενας σαν τα κοτοπουλα επειδη τους ακούμπησαν τις τριχες απο το σβερκο. ουτε ενας δεν εκανε καθυστερηση, ουτε ενας δεν εκανε θεατρο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας βάλω Φωτο να δείτε τι έπιασα,αλλά επειδή είμαι κλανας έπαιξα λίγα χρήματα; 

Βρίστε με άφοβα...  :( :(

Στα σκορακια δεν παίζονται...απλά παίζω λίγα χρήματα..

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 2

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

RESPECT στη σουηδια παντως. Κάθε άλλη ομαδα θα έπεφταν ενας ενας σαν τα κοτοπουλα επειδη τους ακούμπησαν τις τριχες απο το σβερκο. ουτε ενας δεν εκανε καθυστερηση, ουτε ενας δεν εκανε θεατρο.

Για αυτό το φάγανε και θα τρέχουν τώρα 😂😂

Πάντως όντως μπράβο τους.

48 μου εδινε πριν το 90 για αυτο κρατηθηκα.....δεν ηταν ασημαντη διαφορα με το 70αρι....ας βολευτω με το π@π@ρι ομως.

Η Σουηδια μου αρεσε παντως, ηθελα να την δω στους 16, σκληροτραχηλη ομαδα και επικινδυνη.

H Ταμπούρι Bet συνεχίζει ακάθεκτη να μαζεύει κασέρι....

Αγόρασα το χ στο 4.9 στην αρχή, όταν είδα τους κεντρικούς αμυντικούς της Γερμανίας να ρίχνουν ζεϊμπεκιές, σε στυλ Ανατολάκη... Μετά το πούλησα στο 85 φευγα στο 1.6 και χαλάρωσα να απολαύσω τα κέρδη μου.

Δυστυχώς με την κόκκινη του Μπόατεγκ, έδεσα το γάιδαρό μου στα ήδη υπάρχοντα κέρδη του χ και δεν άρπαξα και το ωραίο 10ρικάκι των αχώνευτων και πάντα επικίνδυνων Γερμανων...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Σίγουρα αλλά πήραν μηδέν στο κέντρο, δε μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα για να κλέψουν την ισοπαλία τουλάχιστον, για νίκη ούτε λόγος αφού δε κάναν φάση ένα ολόκληρο ημίχρονο. Νομίζω τελικά δίκαια κέρδισε η Γερμανία αφού είδε το κενό στα πλάγια και προσπαθούσαν με χαμηλές σέντρες. Μια - δυο -τρείς και οι Σουηδοί δε κλείναν καν μόνο απο τα πλάγια παίζαν οι Γερμανοί, ε στο τέλος το βάλαν.

Επεξ/σία από mad-proffessor

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Εμένα με έφτιαξε το σκορ τους....  :)

Ε άντε βάλε να δούμε. Σιγά μη σε βρίσουμε. Για πλάκα παίζουμε. Εγώ τουλάχιστον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...