xaratsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Orpheas1992 είπε Ημουν πολυ απληστος... 😭 Απλά μας πιάνει η μ@λ@κι@ μας και λέμε άστο λίγο ακόμα και τέτοια... Και τσααακ μπαίνει γκολ και μένεις κάγκελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν το φάουλ του Ντουρμάζ που είχε επίθεση η Σουηδία αντί να πάνε να αράξουν στο κόρνερ και να λήξει το παιχνίδι έκαναν ένα χλίαρο σουτ Θα ήταν άδικο να μείνει εκτός η Γερμανία η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και πρέπει να αφήσει εκτός Muller Ozil που δεν τραβάνε Cash out ρε παιδιά πριν το 87-88 όχι στο 94 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Inler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 RESPECT στη σουηδια παντως. Κάθε άλλη ομαδα θα έπεφταν ενας ενας σαν τα κοτοπουλα επειδη τους ακούμπησαν τις τριχες απο το σβερκο. ουτε ενας δεν εκανε καθυστερηση, ουτε ενας δεν εκανε θεατρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να σας βάλω Φωτο να δείτε τι έπιασα,αλλά επειδή είμαι κλανας έπαιξα λίγα χρήματα; Βρίστε με άφοβα... Στα σκορακια δεν παίζονται...απλά παίζω λίγα χρήματα.. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από stelios18120 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε RESPECT στη σουηδια παντως. Κάθε άλλη ομαδα θα έπεφταν ενας ενας σαν τα κοτοπουλα επειδη τους ακούμπησαν τις τριχες απο το σβερκο. ουτε ενας δεν εκανε καθυστερηση, ουτε ενας δεν εκανε θεατρο. Για αυτό το φάγανε και θα τρέχουν τώρα 😂😂 Πάντως όντως μπράβο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 48 μου εδινε πριν το 90 για αυτο κρατηθηκα.....δεν ηταν ασημαντη διαφορα με το 70αρι....ας βολευτω με το π@π@ρι ομως. Η Σουηδια μου αρεσε παντως, ηθελα να την δω στους 16, σκληροτραχηλη ομαδα και επικινδυνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε Γ@μημενη μανσαφτ και τα @@ μου κουνιουνται Άντε και δεν το έκανες πριν το 90, τράβα τα τουλάχιστον μετά το δοκάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, panossar95 said: κλαιωω ολο το μελιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, panossar95 είπε Επίσης α ρε Μεξικό γιατί το έφαγες... Με 2 ευρώ παραλίγο 140 Τόσο κοντά Εμένα με έφτιαξε το σκορ τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 H Ταμπούρι Bet συνεχίζει ακάθεκτη να μαζεύει κασέρι.... Αγόρασα το χ στο 4.9 στην αρχή, όταν είδα τους κεντρικούς αμυντικούς της Γερμανίας να ρίχνουν ζεϊμπεκιές, σε στυλ Ανατολάκη... Μετά το πούλησα στο 85 φευγα στο 1.6 και χαλάρωσα να απολαύσω τα κέρδη μου. Δυστυχώς με την κόκκινη του Μπόατεγκ, έδεσα το γάιδαρό μου στα ήδη υπάρχοντα κέρδη του χ και δεν άρπαξα και το ωραίο 10ρικάκι των αχώνευτων και πάντα επικίνδυνων Γερμανων... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Κραξτε με άφοβα.... Το έπαιξα μόνο 1€ Μάλλον δεν το πίστεψα τόσο.... Το έπαιξα 15' πριν ξεκινήσουν 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε RESPECT στη σουηδια παντως. Κάθε άλλη ομαδα θα έπεφταν ενας ενας σαν τα κοτοπουλα επειδη τους ακούμπησαν τις τριχες απο το σβερκο. ουτε ενας δεν εκανε καθυστερηση, ουτε ενας δεν εκανε θεατρο. Σίγουρα αλλά πήραν μηδέν στο κέντρο, δε μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα για να κλέψουν την ισοπαλία τουλάχιστον, για νίκη ούτε λόγος αφού δε κάναν φάση ένα ολόκληρο ημίχρονο. Νομίζω τελικά δίκαια κέρδισε η Γερμανία αφού είδε το κενό στα πλάγια και προσπαθούσαν με χαμηλές σέντρες. Μια - δυο -τρείς και οι Σουηδοί δε κλείναν καν μόνο απο τα πλάγια παίζαν οι Γερμανοί, ε στο τέλος το βάλαν. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από mad-proffessor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Εμένα με έφτιαξε το σκορ τους.... Ε άντε βάλε να δούμε. Σιγά μη σε βρίσουμε. Για πλάκα παίζουμε. Εγώ τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα