Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γ@μημενη μανσαφτ και τα @@ μου κουνιουνται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά να πάθουν οι σκατοσουηδοι γτ είναι μ@λ@κες Να μείνουν εκτός. Ο άλλος έκανε φάουλ 20" πριν λήξει σχεδόν έξω από την περιοχή. Τους πεθανε με την μαλακια του... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Orpheas1992 είπε Γ@μημενη μανσαφτ και τα @@ μου κουνιουνται Κασαουτ????? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Lucifer είπε AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Που ήσουνα εσύ αγόρι μου!χαχαχα Χρόνια και ζαμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Αυτό το buzzer beater δε δίνει μόνο νίκη πρόκριση αλλά και ψυχολογία τρελή μέχρι το φινάλε. Ποιος να τους πει τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, panossar95 είπε Κασαουτ????? Αργησα πολυ.....το πατησα οταν εγινε το φαουλ αλλα το εφραξαν εκεινη την στιγμη ακριβως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ανυπαρκτο κεντρο οι σουηδοι. Ζητημα να ειδαμε πανω απο 5 λεπτα σε ολο το ματς να κρατανε μπαλα στο κεντρο. Ο μπεργκ μπορουσε να κανει φασεις αλλα ηθελε βοήθεια. Ευκολα με λιγο καλυτερο κεντρο το ειχαν κανει 1-2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ρε τους αχώνευτους το έβαλαν Πόσα ματς έχουν κριθεί μέχρι τώρα στις καθυστερήσεις? Μαρόκο-Ιράν, Βραζιλία-Κόστα Ρίκα, Ελβετία-Σερβία, Αγγλία-Τυνησία..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Orpheas1992 είπε Αργησα πολυ.....το πατησα οταν εγινε το φαουλ αλλα το εφραξαν εκεινη την στιγμη ακριβως. Ε πάρτα και εσύ όταν έδωσε 5 λεπτά. Αφού ήταν ροντέο το ματσάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Pa0ki είπε Ρε τους αχώνευτους το έβαλαν Πόσα ματς έχουν κριθεί μέχρι τώρα στις καθυστερήσεις? Μαρόκο-Ιράν, Βραζιλία-Κόστα Ρίκα, Ελβετία-Σερβία, Αγγλία-Τυνησία..... Και εγώ στο 86'-87' o χεστης κάνω cashout και χάνω ταααα λεφτά... Λέω εεεε αφού δεν μπήκε γκολ μέχρι τώρα...και τόσα ματς κρίθηκαν στο 90φευγα.... Έχω κακό συνήθειο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Είναι το cash out κακο και καλό. Ο φίλος πιο πάνω με την ισοπαλία έκανε λάθος. Στα 5 λεπτά το κλείνεις. Για 5-10 ευρώ λιγότερα σιγά. Αφού γινόταν χαμός μπορούσαν να σκοράρουν και οι 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, panossar95 είπε Ε πάρτα και εσύ όταν έδωσε 5 λεπτά. Αφού ήταν ροντέο το ματσάκι. Ημουν πολυ απληστος... 😭 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Νομίζω το έχασε ο coach. Με 10 οι αντίπαλοι και βγάζεις το σεντερ φορ; τους δίνεις κι άλλα μέτρα; Ε, να το φας στο τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γι αυτό παίζω ΟΠΑΠ ΙΚΑ δεν εχω τέτοια δίλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Επίσης α ρε Μεξικό γιατί το έφαγες... Με 2 ευρώ παραλίγο 140 Τόσο κοντά 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα