sanaeriko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Κλασική ΕΡΤ, αλλού ο ήχος αλλού η εικόνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 βουβουζελες δεν εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Από τη φάση του οφσάιντ που δεν δόθηκε πριν από λίγο, καταλαβαίνει κανείς τι οργιάκια θα δούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 σαν και εκεινο το οργιο με πρωταγωνιστές γερμανους και βραζιλιανους δε νομίζω να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, kirileman είπε Από τη φάση του οφσάιντ που δεν δόθηκε πριν από λίγο, καταλαβαίνει κανείς τι οργιάκια θα δούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχει Var, οπότε δεν θα γίνουν πολλά λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Πολυ χαμηλο επιπεδο παντως οι δυο ομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Βαρετο παιχνιδι ρε φιλε...Εχω δει superleague φετος πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλεπεί κανείς από εδώ http://fifaworldcup2018.ert.gr/ να μου πει αν δουλεύει; Προσπαθώ πόση ώρα και δε κάνει τίποτα. EDIT: Το έφτιαξα, έπρεπε να είναι κλειστό το adblocker, ωστόσο δε μπορώ να διαλέξω διαφορετική κάμερα. Ο σχολιασμός είναι στα αγγλικά, η εικόνα πολύ καλή. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σκιστετς μαμηστετς ξεφτυλιστετς Ωωωωχ, μπήκε ο Φαχάντ. Γυρνάει!! Πφφφ 3-0, άργησε να βάλει Φαχάντ και το πλήρωσε Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5-0 και ωριαία γκολ. Καλή αρχή για τη Ρωσία. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από maarinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Προβλέπω η Σαουδική Αραβία να επαναλαμβανει τη θρυλική πορεία της Ελλάδας του Αλκετα στις ΗΠΑ... Προτείνω να παιχτεί φουλ κόντρα για σκληρή τσόντα. Τα παιδιά έχουν απλά αστεία άμυνα και κέντρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YuGiannis_95 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ουρουγουάη σταθερά από το 2002. Τους γουστάρω πολύ! Χώρα με 3,5 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει σηκώσει κούπα δύο φορές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, YuGiannis_95 είπε Ουρουγουάη σταθερά από το 2002. Τους γουστάρω πολύ! Χώρα με 3,5 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει σηκώσει κούπα δύο φορές. Θυμάμαι αμυδρά, ήμουν σχετικά μικρός όταν το σήκωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YuGiannis_95 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gnsX είπε Θυμάμαι αμυδρά, ήμουν σχετικά μικρός όταν το σήκωσε Ντάξει ναι το 1930 και το 1950 αλλά δεν αναιρεί την αξία τους. Ειδικά η κηδεία μέσα στο Μαρακανά ήταν όλα τα λεφτά. αλλά έχω να θυμάμαι που χτύπησε τετράδα το 2010 και το κόπα αμέρικα 1 χρόνο μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, YuGiannis_95 είπε Ουρουγουάη σταθερά από το 2002. Τους γουστάρω πολύ! Χώρα με 3,5 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει σηκώσει κούπα δύο φορές. Πριν μερικα χρονια ειχαν Καβανι,Σοαρεζ και Φορλαν.Τρεις παγκοσμιου κλασης επιθετικους, απο μια χωρα με τον πληθυσμο της Αθηνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα