panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε Επαναληλθες στα κανονικα σου πλαισια , ετσι μπραβο😂 Δικια μου προβλεψη, ευκολα ή δυσκολα η γερμανια θα κερδισει. Δεν τα έχω παίξει όμως 😂😂 Σήμερα παίζω στη μπετ για να μη μπορώ να παίξω λάιβ κόκκινη. Εννοείται στη στοίχημαν θα είχε πονταρίστει. Πάμε για το 80 Επίσης δείτε στοίχημα που έκλεισα πριν ξεκινήσουν γιατί δε το πίστεψα. Απίστευτο αν έρθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, panossar95 είπε Εγώ περιμένω φουλ ανοικτο ματς. Ειδικά οι Γερμανοί θα παίξουν ψηλά με πίεση. Για αυτό έχω παίξει και το γκολ γκολ. Δεν έχουν άλλη ευκαιρία. Πρέπει να κερδίσουν. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Θα βάλουνε φουλ τις μηχανές για νική με γκολ. Δε τους παίρνει και 2η γκέλα. Αλλά το γκολ γκολ το βλέπω κάπως. Με το ζόρι η Σουηδία σκόραρε απέναντι στην Ν.Κορεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Captain Falafel είπε Ε οχι και τελικο, πριν απο λιγο ειδαμε το Βελγιο και επαιζε 2 κλασεις πανω. Τιμιοι οι νοτιοκορεατες αλλα υστερουν σε ταλεντο πλην του Σον. Τελικό φίλε . Δώρο στο δίνω παίξε το 1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε Επαναληλθες στα κανονικα σου πλαισια , ετσι μπραβο😂 Δικια μου προβλεψη, ευκολα ή δυσκολα η γερμανια θα κερδισει. Δύσκολα δεν θα κερδίσει η Γερμανία φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 Ημίχρονο Γερμανία 1,87 αξίζει να παιχτεί? Πιέζουν αρκετά από τώρα οι γερμανοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ναι ριχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 πολιορκία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Αμαν αμαν Πάνο θα σου βγει τελικά το G/G. Παραλίγο 0-1 η Σουηδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ξεκαθαρο πεναλτυ. Var λεω και κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Εύχομαι να μην βγει κανείς από το βάρ όρθιος. Γα****** έλεος δώστε το. Έλεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Εύχομαι να μην βγει κανείς από το βάρ όρθιος. Γα****** έλεος δώστε το. Έλεος Απαραδεκτος ο διαιτητής. Ειναι 30 μετρα πισω και εχουμε πεσιμο σε προφανή θέση γκολ. Το ότι δεν πηγε ειναι καθαρη προσπάθεια να σπρωξει την καημενη τη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Πεναλντι όχι Ε? Ουτε βαρ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ε ναι εντάξει, άμα γινόταν ανάποδα το είχε δώσει 7 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Άμα είχε γίνει ανάποδα η Γερμανία δεν τα είχε χάσει αυτό το τετ α τετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Πήγε να τους μοιράσει μπέργκερ ο Μπεργκ έχε χάρη που δεν ήθελε να δώσει πέναλντι ο διαιτητής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 για Γερμανούς και Ελβετούς δεν έχει var 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα