Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tasos86g4 είπε

Πώς βλέπετε το πρώτο ματς παιδιά;να ρίξουμε κάνα στοιχηματακι

Εγω σε ενα χωρις φαντασια bet, θα το παιξω ημιχρονο Χ.

Για οποιον ομιλει την γαλλικη, ενα εξαιρετικο ντοκυμαντερ που επαιξε προσφατα στην γαλλια για τα 20 χρονια απο την κατακτηση του μουντιαλ

Αν εχετε να προτεινετε κανενα καλο ντοκυμαντερ να δουμε σημερα να μπουμε σε mood mundial

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που ειπε ο Γεωργιου, οτι δηλαδη πρωτη φορα ξεκιναει το Μουντιαλ Πεμπτη στα χρονικα του και αυτο λογω του οτι πρωτο παιχνιδι ειναι Ρωσια με Σαουδικη οπου συμπτωματικα το ραμαζανι τελειωνει ξημερωματα παρασκευης? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα ισχυει......δεν μιλαμε για μια απλη μουσουλμανικη χωρα αλλα για ΤΗΝ μουσουλμανικη χωρα.

Δημοσ.

Για τους φίλους αλογομούρηδες παντως, εγώ είδα ενα όνειρο απόψε ότι το ματς Ρωσία - Σ. Αραβία ήταν Χ στο 70φεύγα κι ο σύντροφος Πούτιν άνοιγε τις βρύσες με το ραδιενεργο πολώνιο στο ξενοδοχείο των γιαχαμπίμπι-γιαλελελελί....

Σκέφτομαι να το παίξω κόντρα (εύκολα Ρωσία δλδ) γιατί άμα μου έβγαινε ό,τι κουλαμάρα έχω δει στον ύπνο μου, δε θα ήμουνα εδώ πρωινιάτικα να δίνω προγνωστικά στο ινσόμνια, αλλά θα'μουνα αγκαλιά με τη Τζενάρα στο κότερο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Η Σ. Αραβια παντως δεν ειναι και τοσο για τα μπαζα, με τη Γερμανια μια χαρα επαιξε. Ναι αλλο το φιλικο, δεκτον, αλλα δεν εχουν και τιποτα να χασουν οποτε δεν αποκλειεται η "εκπληξη" αποψε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ισχυει αυτο που ειπε ο Γεωργιου, οτι δηλαδη πρωτη φορα ξεκιναει το Μουντιαλ Πεμπτη στα χρονικα του και αυτο λογω του οτι πρωτο παιχνιδι ειναι Ρωσια με Σαουδικη οπου συμπτωματικα το ραμαζανι τελειωνει ξημερωματα παρασκευης? 

Και δηλαδή αν έπαιζαν Παρασκευή που θα είχε τελειώσει το ραμαζάνι, τι? Θα είχαν φάει/πιει οι Σ.Άραβες και θα είχαν δυνάμεις? Ενώ τώρα θα είναι πτώματα?

Μουχού (που κάνει και ο Βαϊμάκης στο FightClub)

Πείτε κανά καλό δεξί μπακ τώρα που λείπει ο στυλάτος Ντάνι Αλβες (θα έβαζα Γκαλίτσιο που τον συναγωνίζεται στο στυλ αν γινόταν 😛) για να βάλω στην ομάδα μου στο FIFA Fantasy League.

Επεξ/σία από ribo7
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ribo7 είπε

Και δηλαδή αν έπαιζαν Παρασκευή που θα είχε τελειώσει το ραμαζάνι, τι? Θα είχαν φάει/πιει οι Σ.Άραβες και θα είχαν δυνάμεις? Ενώ τώρα θα είναι πτώματα?

Δεν ξερω αν θα είναι πτωματα....αλλα δεν μου μοιαζει και τελειως συμπτωση. Μπορει να εχει λαθος βεβαια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυριο ειναι το τελος του ραμαζανιου και ειναι γιορτη(αναλογικα σαν πασχα δικο μας σε σημασια)...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...