Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Stamer είπε Εγώ ρε παιδία έχω άλλη απορία με το var. Κάθονται εκει πίσω δεν θυμάμαι κι εγω πόσοι officials να παρακολουθούν το σύστημα. Γιατί πρέπει να σταματαει τόσο πολύ ο διαιτητής και να το βλέπει ενώ θα μπορούσε ένας official να του σφυρίξει στο αυτί τι ήταν η φάση. Υποτίθεται γιατί την τελική απόφαση την έχει ο διαιτητής. Πρακτικά, δες όλες τις περιπτώσεις μία προς μία, ΚΑΜΙΑ εισήγηση του VAR δεν έχει απορριφτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Snoob είπε Υποτίθεται γιατί την τελική απόφαση την έχει ο διαιτητής. Πρακτικά, δες όλες τις περιπτώσεις μία προς μία, ΚΑΜΙΑ εισήγηση του VAR δεν έχει απορριφτεί. Ε ναι, δύσκολο να απορριφτεί. Υποτίθεται είναι κάτι που βλέπεις ξεκάθαρα. Πάντως, ας βάζανε και 2ο διαιτητή, τι να πω! Αλλά περισσότερο απ'όλα μου την έχουν σπάσει πολλές άδικες περιπτώσεις μέχρι τώρα που ο διαιτητής θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καν! Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Δεν ξέρω, φαίνεται λίγο πρόχειρη η όλη φάση και... ύποπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Stamer είπε Ε ναι, δύσκολο να απορριφτεί. Υποτίθεται είναι κάτι που βλέπεις ξεκάθαρα. Πάντως, ας βάζανε και 2ο διαιτητή, τι να πω! Αλλά περισσότερο απ'όλα μου την έχουν σπάσει πολλές άδικες περιπτώσεις μέχρι τώρα που ο διαιτητής θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καν! Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Δεν ξέρω, φαίνεται λίγο πρόχειρη η όλη φάση και... ύποπτη. Συμφωνώ, δεν έχω πειστεί καθόλου. Και, ειλικρινά, ξεκίνησα να παρακολουθώ υποστηρίζοντας ένθερμα τη χρήστη του VAR. Όταν, όμως, ένα απλωμένο χέρι και επαφή (; ) με αυτό δίνεται πέναλτι, και ένα απλωμένο χέρι και επαφή (; ) με αυτό δίνεται και ο διαιτητής καλείται να το πάρει πίσω, υπάρχει θέμα. Και, τέλος πάντων, βράσε τα πέναλτι (για μένα δεν ήταν πέναλτι στον Νεϊμάρ, για να είμαι απολύτως σαφής): βλέπουμε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, θέατρο και δεν κάνουν τίποτε. Είναι αποκαρδιωτική η εικόνα, με το στανιό να κρατήσουν στη διοργάνωση ομάδες που, πώς να το κάνουμε, δεν μπορούν. Η Κόστα Ρίκα σήμερα, κάτι ψιλοπήγε να παίξει με τις αντεπιθέσεις, αλλά διαβάζεις στατιστικά στο τέλος και είναι μαύρο χάλι: 72-28 κατοχή 22(10) -3(0) τελικές. Τρεις τελικές σε 99 λεπτά ποδοσφαίρου, ΚΑΜΙΑ στο στόχο. 9-1 κόρνερ. ΑΛΛΑ: φάουλ 11-11. Με την αύρα τους έπαιζαν άμυνα οι Κοσταρικανοί. Και πρέπει να λυπηθώ που θα πάνε σπίτι τους; Σε καμία περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Ε ναι, δύσκολο να απορριφτεί. Υποτίθεται είναι κάτι που βλέπεις ξεκάθαρα. Πάντως, ας βάζανε και 2ο διαιτητή, τι να πω! Αλλά περισσότερο απ'όλα μου την έχουν σπάσει πολλές άδικες περιπτώσεις μέχρι τώρα που ο διαιτητής θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καν! Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Δεν ξέρω, φαίνεται λίγο πρόχειρη η όλη φάση και... ύποπτη. Σίγουρα είναι πρόχειρη η χρήση του VAR, αφού χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και πρέπει να φανεί ότι είναι "καλό", παρά "κακό". Όσο για το ύποπτη, πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει κάποια πραγματική αδικία με την χρήση του, αλλά την αναμένω στις επόμενες φάσεις, όπου άλλοι θα γελάσουν και άλλοι θα κλάψουν με την τελική απόφαση. Θα δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, papageorge007 είπε Σίγουρα είναι πρόχειρη η χρήση του VAR, αφού χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και πρέπει να φανεί ότι είναι "καλό", παρά "κακό". Όσο για το ύποπτη, πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει κάποια πραγματική αδικία με την χρήση του, αλλά την αναμένω στις επόμενες φάσεις, όπου άλλοι θα γελάσουν και άλλοι θα κλάψουν με την τελική απόφαση. Θα δούμε! Αδικία όταν χρησιμοποιήθηκε, όχι, δεν θυμάμαι. Θυμάμαι, όμως, περιπτώσεις όπου σαφώς έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και δεν χρησιμοποιήθηκε. Είναι αυτό που λέει και ο νόμος, "με έργα ή παραλείψεις". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, Snoob είπε Το εξήγησα ήδη αρκετές φορές: Υπάρχουν δηλώσεις αξιωματούχων της FIFA που συνδέουν τη χρήση του VAR με την πιο "σωστή" συμπεριφορά των παικτών. Eπειδή "παρακολουθούνται". Στην πράξη, βλέπουμε μια εφιαλτική ανοχή στα πατήματα, τις καθυστερήσεις, το θέατρο. Ο Τουλίπας έβγαλε 3 κάρτες, δύο για διαμαρτυρία σε Βραζιλιάνους και μία για καθυστέρηση στο 84 (ναι, τότε άρχισαν τις καθυστερήσεις) σε Κοσταρικανό. Στον υπόλοιπο αγώνα η άμυνα παιζόταν με την αύρα. Επαναλαμβάνω, άποψή μου είναι πως θέλουν να μειώσουν πάση θυσία τον αριθμό των καρτών. Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά τον είχαν πατήσει δύο φορές στο πρώτο τέταρτο και δεν έδωσε ο Ολλανδός τίποτε. Άλλο πράγμα λες. εσύ. Όχι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το VAR αλλά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Άλλο πράγμα λες. εσύ. Όχι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το VAR αλλά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν καταλάβεις, καλώς. Αν όχι, πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν καταλάβεις, καλώς. Αν όχι, πάμε παρακάτω. Τι δεν κατάλαβα? Για το που πρέπει να χρησιμοποιείται το VAR. Επαναλαμβάνω χρησιμοποιείται σε λίγες περιπτώσεις και αποδεικνύεται σε όλες τις περιπτώσεις που έχει χρησιμοποιηθεί. Το τι λέει ο κάθε αξιωματούχος δε με ενδιαφέρει. 12 λεπτά πριν, Snoob είπε Συμφωνώ, δεν έχω πειστεί καθόλου. Και, ειλικρινά, ξεκίνησα να παρακολουθώ υποστηρίζοντας ένθερμα τη χρήστη του VAR. Όταν, όμως, ένα απλωμένο χέρι και επαφή (; ) με αυτό δίνεται πέναλτι, και ένα απλωμένο χέρι και επαφή (; ) με αυτό δίνεται και ο διαιτητής καλείται να το πάρει πίσω, υπάρχει θέμα. Και, τέλος πάντων, βράσε τα πέναλτι (για μένα δεν ήταν πέναλτι στον Νεϊμάρ, για να είμαι απολύτως σαφής): βλέπουμε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, θέατρο και δεν κάνουν τίποτε. Είναι αποκαρδιωτική η εικόνα, με το στανιό να κρατήσουν στη διοργάνωση ομάδες που, πώς να το κάνουμε, δεν μπορούν. Η Κόστα Ρίκα σήμερα, κάτι ψιλοπήγε να παίξει με τις αντεπιθέσεις, αλλά διαβάζεις στατιστικά στο τέλος και είναι μαύρο χάλι: 72-28 κατοχή 22(10) -3(0) τελικές. Τρεις τελικές σε 99 λεπτά ποδοσφαίρου, ΚΑΜΙΑ στο στόχο. 9-1 κόρνερ. ΑΛΛΑ: φάουλ 11-11. Με την αύρα τους έπαιζαν άμυνα οι Κοσταρικανοί. Και πρέπει να λυπηθώ που θα πάνε σπίτι τους; Σε καμία περίπτωση. Ξεχνάς τι έγινε με την Βραζιλία στο προηγούμενο μουντιάλ που την πήρε από το χεράκι η διαιτησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στα του τοπικ, ευτυχώς κέρδισε η Μπραζιουλ και μου φύγε ένα βάρος. Θα ήταν κρίμα με τόσο ταλέντο μεσοεπιθετικά να μείνει στο x. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ακόμα και η τελική προσπάθεια που θα κάνουν πρέπει να είναι τέλεια, θεαματική κ με τεχνικη(βλέπε πλασέ χαμένο Νευμαρ που πήγαινε με εσωτερικό φάλτσο για το γάμα). Μεγάλη παικτουρα ο Κόστα (νο7). Go Brazil & Spain. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ από όσα μάτς είδα μέχρι σήμερα (και μάλλον τα είδα όλα) τη Βραζιλία τη βλέπω τελικό και με τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει. Αν της στράβωσαν λίγο τα πράγματα μέχρι τώρα δεν νομίζω πως έχει σημασία.Όταν βρεθεί απέναντί της σοβαρή ομάδα νομίζω πως θα δούμε πραγματική Βραζιλία.Στο πρώτο γύρο όλοι οι μεγάλοι είναι χαλαροί (Βραζιλία - Γερμανία - Ισπανία - Γαλλία).Από 16 και μετά πιστεύω ότι θα δούμε άλλη μπάλα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Από το Νιγηρία-Ισλανδία δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Το βράδυ ελπίζω να δούμε μάχη, Σερβία-Ελβετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Καλυτερο ματς θα ειναι αυτο πιστευω απο την βραζηλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 οχχ αρχισαν τα ορκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Τι ισχύει για το VAR Αναφορά σε κείμενο Η «ταυτότητα» του Video Assistant Referee: O VAR expert της ΙFAB και της FIFA κ. Ντέιβιντ Ελερέι χαρακτήρισε το πρόγραμμα Video Assistant Referee ως τα «έξτρα μάτια του διαιτητή», διευκρίνισε βασικά σημεία της λειτουργίας του και έδωσε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την έως τώρα εφαρμογή του. Ως προς τον τρόπο λειτουργίας του, ξεκαθάρισε πως η εφαρμογή του προγράμματος γίνεται σε άμεση συνεργασία με τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού μέσου που καλύπτει τον αγώνα και τόνισε τη σημασία του ρόλου των σχολιαστών και των δημοσιογράφων, κυρίως ως προς την εκμάθηση και αφομοίωση τόσο της σχετικής ορολογίας όσο και της λειτουργίας του. Αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα επεσήμανε ότι θα υπάρχουν τρεις άνθρωποι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ελέγχου (operating room): Ο Video Assistant Referee (VAR), ο Assistant VAR (AVAR) και ο Replay Operator. Οι δύο πρώτοι πρέπει να είναι εν ενεργεία διαιτητές οι έμπειροι παλαίμαχοι διαιτητές, αλλά όχι μέλη Επιτροπών διαιτησίας ή εν ενεργεία παρατηρητές και ο τρίτος τεχνικός. Ο ρόλος των χειριστών είναι να ειδοποιούν τον διαιτητή όταν υπάρχει αμφιβολία, στις κάτωθι 4 περιπτώσεις προς διόρθωση αποφάσεων για ξεκάθαρα λάθη ή περιπτώσεις που διέλαθαν της προσοχής της διαιτητικής ομάδας: – Αν μετράει ή όχι ένα γκολ – Στις περιπτώσεις καταλογισμού ή μη καταλογισμού πέναλτι – Υπόδειξη απευθείας κόκκινης κάρτας – Υπόδειξη κάρτας σε λάθος παίκτη Ο κ. Ελερέι υπογράμμισε ότι η απόφαση των αρμοδίων οργάνων αφορά μόνον αυτές τις περιπτώσεις, καθώς κρίθηκε ότι σε άλλες αμφισβητούμενες φάσεις η διακοπή θα ήταν μεγαλύτερη και θα επηρέαζε αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα. «Δεν έχει σημασία ο χρόνος που θα χρειαστεί, δεν υπάρχει χρονικό όριο, σημασία έχει να πάρει τη σωστή απόφαση. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν περιπτώσεις όχι με ένα, αλλά 3 ή και 4 διλήμματα, οπότε θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την τελική απόφαση. Όμως η ως τώρα εμπειρία έχει δείξει ότι οι διακοπές δεν είναι μεγάλης διάρκειας και δεν επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας, ο κ. Ελερέι ανέφερε: «Η χρήση του VAR μπορεί να βελτιώσει τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, καθώς αυτοί ηρεμούν μόλις ο διαιτητής κάνει το σχετικό σήμα ότι θα συμβουλευτεί το video, μειώνει την αμφισβήτηση των αποφάσεων και έχει παρατηρηθεί μείωση κατά 25% σε κάρτες λόγω διαμαρτυρίας. Επίσης, έχουν ελαττωθεί οι περιπτώσεις simulation (θέατρο) σε περιπτώσεις πέναλτι. Η ως τώρα εφαρμογή του έχει καταδείξει τη σημασία του ως προς τις δύσκολες φάσεις πέναλτι, κυρίως το αν η μπάλα βρήκε σε χέρι ή στο στήθος και στον καταλογισμό των γκολ. Το VAR δεν θα καταργήσει όλα τα διαιτητικά λάθη, όμως θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση της ποιότητας των αποφάσεων των διαιτητών και καλύτερα πρωταθλήματα»». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Βαρεσαν διαλυση αυτοι....ποσο μοιαζουμε. http://www.sport24.gr/football/mundial/mundial-2018/oi-paiktes-ths-argentinhs-zhthsan-amesa-thn-apolysh-toy-sampaoli.5237790.html Της κοντης ψ***** της φταινε οι τριχες λεω εγω...Και ας με συχωρεσετε για την εκφραση...Λες και παιξαν μπαλαρα η θα παιζαν με αλλον προπονητη...Τα ιδια θα καναν. Αλλα ετσι,παντα ο προπονητης ειναι το ευκολο θυμα. Αντι να κανουν τουμπεκι και να δεχτουν τα ξεφτιλικια τους τα ριχνουν οι 20 σε 1 και ολα καλα...παμε για το επομενο φιασκο σε 2/4 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα