Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αμα φανε και οι Βραζιλιάνοι τώρα ένα δεν θα εκπλαγώ καθόλου... Μου έχουν πλέον γ@μ@σει την ψυχολογία όλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Γελοίος, τώρα που είναι με 1-0 κάνει και κόλπα. Γελοιότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Τραγικη διαιτησια....Που χρειαστηκε τωρα ενα εξτρα λεπτο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Η βραζιλια πιστευω θελει γρηγορο γκολ. Αμα το βαλει και παρει ψυχολογία ειναι πολυ δυνατη ομαδα. Αν δεν το βρει μεχρι το 60 πεφτει δραματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Τι διάολο; Γιατί κλαίει; Τελικό έβλεπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Τι διάολο; Γιατί κλαίει; Τελικό έβλεπα; Δεν του βγηκε η ντριπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε Η βραζιλια πιστευω θελει γρηγορο γκολ. Αμα το βαλει και παρει ψυχολογία ειναι πολυ δυνατη ομαδα. Αν δεν το βρει μεχρι το 60 πεφτει δραματικα. Συνήθως η Βραζιλία όταν βάζει γκολ αρχίζει τις π@π@ριες... το παρακάνουν και στην άμυνα ψιλοκατεβάζουν ρολά. Ανέκαθεν έτσι ήταν κι αυτό ήταν και κατα τη γνώμη μου το μεγάλο τους πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, Snoob είπε Προσωπικά, ήμουν υπέρμαχος του VAR (όπως ήμουν και είμαι πολέμιος της γελοιότητας με τους "επόπτες περιοχές", τελείως άχρηστοι). Με αυτά που βλέπω, όμως... Το VAR επεμβαίνει, δυστυχώς, όποτε τους καπνίσει. Την ίδια φάση τη δίνουν πέναλτι ή παίζει, ανάλογα με τα κέφια (; ) τους. Σήμερα χάρηκα που είδα έναν Ευρωπαίο διαιτητή με όνομα, αλλά δεν μπορεί να χαρίζει δύο πατήματα. Οκ, δεν παίζει μπαλάρα η Βραζιλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κλοτσάνε οι άλλοι, θα πατάνε και δεν τρέχει μία γιατί... έτσι. Και φτάνουμε στο έτσι: η FIFA συνέδεσε τον χαμηλότερο αριθμό καρτών με την ύπαρξη του VAR, με το τραγελαφικό σκεπτικό πως επειδή ξέρουν οι παίκτες πως τους βλέπουν και ελέγχοναι στη ροή του αγών, παίζουν πιο σωστά. Στην πράξη, εγώ βλέπω πως είτε θέλουν κολύριο οι διαιτητές, είτε έχουν πάρει εντολή να μη βγάζουν παρά μόνο τις πολύ χοντρές κάρτες. Εκτός κι αν θέλει κάποιος να μου πει πως αυτό που έκανε ο Οταμέντι χτες είναι απλά κίτρινη, ας πούμε. Οπότε, ή υπάρχει εντολή για μικρότερο αριθμό καρτών ή τους έπιασε όλους (Ευρωπαίους, Αμερικανούς, Ασιάτες, Αφρικανούς διαιτητές) η ψυχοπονιά. Προσωπικά, βρίσκω απείρως πειστικότερη την πρώτη περίπτωση. Το VAR δεν χρησιμοποιείται για τις κάρτες. Τουλάχιστον για τις κίτρινες. Χρησιμοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν αναφέρεται σε ποιες αλλά από αυτά που διαβάζω κυρίως για παραβάσεις πέναλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Το πρώτο ματς δεν το δα,και είδα τα τελευταία 40 λεπτά σήμερα. Εγώ βλέπω μια Βραζιλία σοβαρή, που δεν δέχεται ευκαιρίες και μπροστά είναι αρκετά δημιουργικη και ας μην βάζει γκολ με το τσουβαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Καλό ματς. Τουλάχιστον είχε φάσεις, παρά τις καθυστερήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, 4saken είπε Το πρώτο ματς δεν το δα,και είδα τα τελευταία 40 λεπτά σήμερα. Εγώ βλέπω μια Βραζιλία σοβαρή, που δεν δέχεται ευκαιρίες και μπροστά είναι αρκετά δημιουργικη και ας μην βάζει γκολ με το τσουβαλι με την κοστα ρικα που ειχε επιθεση μισο παιχτη. Αμα παιξει με καμια ομαδα που εχει κεντρο και επιθεση θα μαζεψει μπαλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Το VAR δεν χρησιμοποιείται για τις κάρτες. Τουλάχιστον για τις κίτρινες. Χρησιμοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν αναφέρεται σε ποιες αλλά από αυτά που διαβάζω κυρίως για παραβάσεις πέναλτι. Το εξήγησα ήδη αρκετές φορές: Υπάρχουν δηλώσεις αξιωματούχων της FIFA που συνδέουν τη χρήση του VAR με την πιο "σωστή" συμπεριφορά των παικτών. Eπειδή "παρακολουθούνται". Στην πράξη, βλέπουμε μια εφιαλτική ανοχή στα πατήματα, τις καθυστερήσεις, το θέατρο. Ο Τουλίπας έβγαλε 3 κάρτες, δύο για διαμαρτυρία σε Βραζιλιάνους και μία για καθυστέρηση στο 84 (ναι, τότε άρχισαν τις καθυστερήσεις) σε Κοσταρικανό. Στον υπόλοιπο αγώνα η άμυνα παιζόταν με την αύρα. Επαναλαμβάνω, άποψή μου είναι πως θέλουν να μειώσουν πάση θυσία τον αριθμό των καρτών. Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά τον είχαν πατήσει δύο φορές στο πρώτο τέταρτο και δεν έδωσε ο Ολλανδός τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Εγώ ρε παιδία έχω άλλη απορία με το var. Κάθονται εκει πίσω δεν θυμάμαι κι εγω πόσοι officials να παρακολουθούν το σύστημα. Γιατί πρέπει να σταματαει τόσο πολύ ο διαιτητής και να το βλέπει ενώ θα μπορούσε ένας official να του σφυρίξει στο αυτί τι ήταν η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, 4saken είπε Εγώ βλέπω μια Βραζιλία σοβαρή, που δεν δέχεται ευκαιρίες και μπροστά είναι αρκετά δημιουργικη και ας μην βάζει γκολ με το τσουβαλι Εντάξει, σήμερα έπαιζε και με την Κόστα Ρίκα, που ήταν συνέχεια κλεισμένη πίσω, γι αυτό δεν δέχθηκε πολλές επιθέσεις. Αν παίξει κόντρα σε ομάδα με καλή επιθετική γραμμή, δεν θα είναι τόσο ασφαλής πίσω. Αλλά, ναι και στο προηγούμενο ματς η Βραζιλία έβγαλε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά της λείπουν τα καλά τελειώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα