Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για πολλους υπνους το μουντιαλ,

παμε ολοι μαζι

ΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖzΖz

δεν βαζετε να δειτε καμια σειρα οι.. καμμενοι;

41'

The current number of shots on goal is 0:0.

χαχαχααχ γτπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Πω τι χαλια ειναι αυτα. Τυφλοι της παρι που εδωσαν 220εκ για τον τυπο που πεφτει καθε 30δευτερα. Βελγιο, Κροατιες και λοιποι μεσαιοι φετο ςειναι η ευκαιρια σας.

• Super Moderators

Δεν μαγεύει η Βραζιλία, αλλά τον Νεϊμάρ, λ.χ., τον έχουν πατήσει δύο φορές και ο Κάιπερς σπέρνει τουλίπες. Τα γράφω παραπάνω για τις κάρτες, εφόσον έσπευσε η FIFA πριν προλάβουμε καν να δούμε τους ομίλους να αποφανθεί πως το VAR βελτίωσε τη συμπεριφορά των παικτών... δεν είναι καλά τα μαντάτα.

Έχω την υποψία πως η FIFA θέλει "μεσαίο" νικητή και τουλάχιστον κάποιες καλές "παρουσίες" μικρών για να πουλήσει ευκολότερα την εμποροπανήγυρη που ξεκινά από το επόμενο.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε

Βελγιο, Κροατιες και λοιποι μεσαιοι φετο ςειναι η ευκαιρια σας.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω! Αν δεν το πάρει κάποιος από αυτούς φέτος, δε θα το πάρουν ποτέ! Έχω βαρεθεί τη ζωή μου, τα βράδυα δυσκολεύομαι πλέον να παριστάνω τον ενθουσιασμένο μπας και μ'αφήνει περισσότερο στην ησυχία μου η γυναίκα μου να δω λίγο μπάλα...

1 λεπτό πριν, Snoob είπε

την εμποροπανήγυρη που ξεκινά από το επόμενο

Το παραεπόμενο εννοείς :) 

• Thanks 1

Είναι αυτό που λέγανε εχθές μέσα στις τόσες μπούρδες στην εκπομπή στην ΕΡΤ (είπε προχθές ότι ο Neymar είναι 2 Messi, γελάει ο κόσμος) ότι οι ομάδες θέλουν πεινασμένους παίχτες. Παίχτες τύπου Neymar, Messi και λοιποί τραχανοπλαγιάδες δεν έχουν προσφέρει τίποτα ως τώρα. Θέλω τελικό Μέξικο - Κροατία, Κροατία - Βέλγιο, Αγγλία - Μεξικο. Τέτοια παράξενα ζευγάρια να πέσουν κορμιά. Και νομίζω πολύς κόσμος το θέλει με την απογοήτευση που απλόχερα προσφέρουν οι μεγάλοι.

Επισκέπτης
9 minutes ago, Snoob said:

Δεν μαγεύει η Βραζιλία, αλλά τον Νεϊμάρ, λ.χ., τον έχουν πατήσει δύο φορές και ο Κάιπερς σπέρνει τουλίπες. Τα γράφω παραπάνω για τις κάρτες, εφόσον έσπευσε η FIFA πριν προλάβουμε καν να δούμε τους ομίλους να αποφανθεί πως το VAR βελτίωσε τη συμπεριφορά των παικτών... δεν είναι καλά τα μαντάτα.

Έχω την υποψία πως η FIFA θέλει "μεσαίο" νικητή και τουλάχιστον κάποιες καλές "παρουσίες" μικρών για να πουλήσει ευκολότερα την εμποροπανήγυρη που ξεκινά από το επόμενο.

Το VAR επεμβαινει νομιζω μονο αν κρινει οτι ενεργεια χριζει κοκκινης καρτας. Για κιτρινες και λοιπα φαουλ αποφασιζει ο διαιτητης. Καλα και χτες την μεσαια κροατια δεν την βοηθησε κανενας απλα βρηκε ενα πτωμα και ασελγησε.

• Super Moderators

Προσωπικά, ήμουν υπέρμαχος του VAR (όπως ήμουν και είμαι πολέμιος της γελοιότητας με τους "επόπτες περιοχές", τελείως άχρηστοι).

Με αυτά που βλέπω, όμως...

Το VAR επεμβαίνει, δυστυχώς, όποτε τους καπνίσει. Την ίδια φάση τη δίνουν πέναλτι ή παίζει, ανάλογα με τα κέφια (; ) τους.

Σήμερα χάρηκα που είδα έναν Ευρωπαίο διαιτητή με όνομα, αλλά δεν μπορεί να χαρίζει δύο πατήματα. Οκ, δεν παίζει μπαλάρα η Βραζιλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κλοτσάνε οι άλλοι, θα πατάνε και δεν τρέχει μία γιατί... έτσι.

Και φτάνουμε στο έτσι: η FIFA συνέδεσε τον χαμηλότερο αριθμό καρτών με την ύπαρξη του VAR, με το τραγελαφικό σκεπτικό πως επειδή ξέρουν οι παίκτες πως τους βλέπουν και ελέγχοναι στη ροή του αγών, παίζουν πιο σωστά.

Στην πράξη, εγώ βλέπω πως είτε θέλουν κολύριο οι διαιτητές, είτε έχουν πάρει εντολή να μη βγάζουν παρά μόνο τις πολύ χοντρές κάρτες.

Εκτός κι αν θέλει κάποιος να μου πει πως αυτό που έκανε ο Οταμέντι χτες είναι απλά κίτρινη, ας πούμε.

Οπότε, ή υπάρχει εντολή για μικρότερο αριθμό καρτών ή τους έπιασε όλους (Ευρωπαίους, Αμερικανούς, Ασιάτες, Αφρικανούς διαιτητές) η ψυχοπονιά.

Προσωπικά, βρίσκω απείρως πειστικότερη την πρώτη περίπτωση.

• Like 1

7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Αν η Βραζιλία δεν μπορει να αλλαξει 4 πασες κοντα στην περιοχη και να βρει γκολ απεναντι στην κ. ρικα ουτε με σφαιρες δεν παει τελικο. 

Καλά τους έκανε το doitchland και τους έριξε 7. Φταίω που δεν άκουσα τον τρελό του χωριού τότε το '14 που μου είπε 7 Θα ρίξει η  Γερμανία και έφυγε με το καροτσακι του. Όλοι γελούσαν πριν ξεκινήσει ο αγώνας με αυτό που είπε.

Τον είχε στείλει ο Θεός για να βγάλω χρήμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...