Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, maarinos είπε

1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

Ειδικά το μουντιάλ το βλέπεις online από το κανάλι της χώρας που βρίσκεσαι. Και καλή ποιότητα και δεν μπλέκεις κάθε τρεις και λίγο με refresh, pop ups, pop unders και horny 40-year old singles in your area.

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Δε χρειάζεται να εισαι σχετικος για να αντιληφθεις το προφανές. Παρολαυτα, ειμαι όσο σχετικος ειναι όλοι οι φιλαθλοι-οπαδοι στην Ελλάδα.

Τον αντιπαθω, ειναι σπαστικος, ειναι υπεροπτης, αλλά ειναι ο καλυτερος. Πως να το κάνουμε δηλαδη? Ατομικα αυτος ειναι.

από αυτά που γράφεις θα επιμείνω οτι χρειάζεται.

Κάτσε γιατί θα με τρελάνετε, ποιος το λέει οτι είναι ? Ο καθένας βέβαια μπορεί να πιστεύει οτι θέλει, αλλά αν έχεις μία επαφή με τη μπάλα (που προφανώς δεν έχεις όπως δηλώνεις) δε μπορείς να μου βγάζεις τον ρονάλντο ως τον καλύτερο της εποχής του.. Αυτό είναι ύβρις, πες οτι απλά είναι γνώμη σου και τίποτα παραπάνω. Δε στέκει αντικειμενικά. Ο Messi είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυία με μοναδικό ταλέντο στη κάθε του κίνηση, ο άλλος μία ντρίπλα έχει, η ίδια και η ίδια ξανά και ξανά και φυσικά είναι ταχύτατος δεν αντιλέγω, αυτό όμως δε τον κάνει τον καλύτερο της εποχής του, μη τα λέτε αυτά ούτε για αστείο.

πολύ πικρόχολα σχόλια και χαιρεκακία, δυστυχώς δεν αναγνωρίζετε (καλά για 5-10 μέλη του ινσομνια μιλάμε αλλά οκ απαντάω γιατί τρελαίνομαι) την αξία ενός σοβαρού ταλέντου προσγειωμένου με ποδοσφαιρικές ενέργειες που έγραψαν ιστορία και υπερασπίζεστε τον καραγκιόζη. Επιλογή σας ναι αλλά όχι να το γράφετε σαν αντικειμενικό δεδομένο μη τρελαθούμε.

(υ.γ. στα πέναλτι είχαν αδυναμία πάντα και οι Ολλανδοί της δεκαετίας 90 και αρχές 2000 και δυστυχώς μη ξεχνάμε οτι γι αυτό το λόγο δε πήραν τίτλο, από τις καλύτερες ομάδες με Kluivert, Overmars, Davids, Seedorf, Numan, De Boer, Bergkamp klp, το ότι δε πήραν τίτλο δε θα αναιρέσει ποτέ τη μπαλάρα που έπαιζαν ή το ότι ήταν καλύτεροι από άλλους που πήραν τίτλο )

• Like 1

Οι Ολλανδοι δεν πηραν Μουντιαλ διότι στάθηκαν εξαιρετικά άτυχοι. Πηραν ομως Ευρωπαικό τη μοναδική φορά, που όλα τους τα αστέρια ηταν εκει. Και οχι απλά πηραν Ευρωπαικό αλλά έπαιξαν και μπαλάρα. 1987, ο Ντασάεφ ακόμα θυμάται (ο καλυτερος του κοσμου εκεινη τη περίοδο στη θέση του)

Κατά τα άλλα, που ειδες να γράφω κάτι πικρόχολο? Εγω απλώς έγραψα το αυτονόητο, οτι αυτη τη στιγμη, ο Κριαστιάνο ειναι ο καλυτερος του κόσμου (και οχι ο καλυτερος της εποχής του. Αυτή τη στιγμη ). Δεν έκανα καποια συγκριση με άλλο παιχτη!

Τέλος, ο Μέσι ειναι οντως μια ποδοσφαιρικη ιδιοφυία που για κάποιον περίεργο λογο, εδω και 12 χρονια δε μπορει να τη δειξει όταν παιζει με την Εθνική του. Ο Ρονάλντο ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρικη ιδιοφυία, ειναι ομως ένας παίχτης με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και τεράστιος γκολτζής, ο οποίος ειναι το Α και το Ω της Εθνικής του με την οποία έχει ηδη προλάβει και έχει πανηγυρίσει έναν πολυ σοβαρό τίτλο, ενω σε συλλογικο επιπεδο, ότι και να πουμε ειναι λιγο. 

Δεν ειναι κακο να πουμε οτι ο Μέσι τα τελευταια 2 χρονια ειναι πεσμένος, ενω σε εθνικο επιπεδο ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την ομάδα απ΄ το χεράκι, σε αντιθεση με τον Ρονάλντο που η απόδοσή του ήταν, ειναι και θα ειναι το Α και το Ω των Πορτογάλων και πολλές φορές και της Ρεάλ. Ο Μέσι δεν ειναι ο κορυφαίος του κόσμου τα τελευταία 2 χρόνια. Θεωρω τον Ρονάλντο ανωτερο και αυτο λένε οι τιτλοι που έχουν κατακτησει σε ατομικο, συλλογικο και εθνικο επιπεδο (λαμβάνοντας υπ΄όψη οτι σε εθνικο η Εθνικη Πορτογαλίας, ειναι σαφως χειροτερη ομάδα σε μονάδες απο την Αργεντινη, ενω σε συλλογικο, έχουν διπλα τους, τους καλυτερους)

• Like 1

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι οτι... δεν είναι τίποτα σίγουρο, όποιοι και να παίζουν αντίπαλοι!

Πώς το βλέπετε το Βραζιλία - Κόστα Ρίκα? Εγώ έχω αρχίσει να μην βλέπω τίποτα πια... τυφλός.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστηχως το στιγμα του οτι δεν καταφερε να παρει τιτλο με την εθνικη(εως τωρα) θα τον κυνηγαει μια ζωη τον Μεσσι. Τον μαραντονα τον θυμομαστε για τα οργια που εκανε με την αργεντινη οχι με την ναπολι(βεβαια και αλλες εποχες μιας και τοτε δεν βλεπαμε στην τβ τα ματς της ναπολι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).

Μεταξυ των δυο δεν διαλεγω κανενα, αλλα αν μου πεις τον κορυφαιο ολων των εποχων θα πω μαραντονα παρολο αν και πολυ μικρος ημουν της σχολης πλατινι. 😁

5 minutes ago, Stamer said:

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι οτι... δεν είναι τίποτα σίγουρο, όποιοι και να παίζουν αντίπαλοι!

Πώς το βλέπετε το Βραζιλία - Κόστα Ρίκα? Εγώ έχω αρχίσει να μην βλέπω τίποτα πια... τυφλός.

Κουβας εγινε δευτερη φυση μας...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Μαραντονα ηταν φαινόμενο γιατι ειχε τη προσωπικότητα να κάνει μια μικρομεσαία ομάδα, πρωταθλήτρια σε ενα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στον κόσμο και τη μαγκιά να πάρει παγκόσμιο, απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή Γερμανία (με τεράστιες προσωπικότητες στο ρόστερ της) έχοντας διπλα του ελάχιστους ποδοσφαιριστές που θα μπορουσαν να αγγίξουν το επιπεδό του.

Η δικαιολογίας πως ο Μέσσι είναι μόνος του, δεν ευσταθεί, όταν ο αντιστοιχος παιχτης που είναι στο επιπεδό του, παίζει με παιχτες πολύ κατωτερους από Αγκουέρο, Ιουγκαιν κοκ

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3

21 λεπτά πριν, Stamer είπε

Το πολυ 2 γκολ

Πιστευω 1-0 βραζιλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...