Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορία γιατί μάλλον εδώ θα πάρω απάντηση.

Βλέπω σε hd με  εσωτερική κεραία τα μάτς. Ωραία καθαρή  εικόνα.Τον Υμμητό τον έχω φάτσα απέναντι και κοντά αλλά κάποιες στιγμές κολάει ή κάνει στιγμιαίο μωσαικό.Σπάνια μεν αλλά το κάνει.

Σε  άλλα κανάλια εκτός ΕΡΤ δεν έχω πρόβλημα.Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι λίγο πολύ το ίδιο κονσερβοποιημένο ποδόσφαιρο παίζουν. Είναι η εποχή έτσι. Υπολογιστές, αναλυτές και άλλα διάφορα εργαλεία αυτό βγάζει σαν βέλτιστο αποτέλεσμα πιστεύω. Μετά από το δεύτερο ημίχρονο αλλάζουν γυρνάνε λίγο στο παραδοσιακό πάμε τώρα επίθεση να γίνει το 1-1 να πάρουμε έναν πόντο.

Κάπως έτσι πάει....

• Like 1
Δημοσ.

Έφαγα, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και παίχτηκε η κόκκινη.

Πάμε για ένα καλό ματσάκι και σκληρό. Δε τα παρατάμε. 

(Σήμερα αμα βρω 3πλο κουβα  θα τον βάλω 😂😂😂)

Λογικά θα είναι ωραίο ματσάκι

Δημοσ.

hqdefault.jpg

Πως να μιλήσεις για μπάλα και τι συγκρίσεις να κάνεις με τους τωρινούς όταν αυτοί οι θρύλοι το έχουν σηκώσει στο παρελθόν.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τραγική πίσω η Αργεντινή. Κ με την επίθεση που έχει η χαρβατσκα πιστεύω κ θέλω να το παστελώσει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Βλέπω σε hd με  εσωτερική κεραία τα μάτς. Ωραία καθαρή  εικόνα.Τον Υμμητό τον έχω φάτσα απέναντι και κοντά αλλά κάποιες στιγμές κολάει ή κάνει στιγμιαίο μωσαικό.Σπάνια μεν αλλά το κάνει.

Σε  άλλα κανάλια εκτός ΕΡΤ δεν έχω πρόβλημα.Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;;;;

Και εγω τα ιδια....

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, papoys1 said:

Κολλημετα δεν εχω αλλα το μωσαικο το κανει αραια και που. Μαλλον ειναι θεμα πως ερχεται η εικονα απο τον δορυφορο.

Αυτος ο προπονητης της αργεντινης λες και μολις βγηκε απο clubακι ειναι.

Δημοσ.

Παίζει να έχει πέσει τρελή οδηγία όσο αφορά τις κάρτες πάντως.

Έχουν γίνει τουλάχιστον 3-4 μαρκαρίσματα για κάρτες και πάλι αβαβα τις έχει κάνει. 

Κατά τα άλλα πολύ κακή Αργεντινή. Για άλλη μια φορά Αγουέρο μπροστά με 2 γίγαντες να του κάνουν σέντρες. 

Ελπίζω να δούμε Ντιμπαλα και Ιγκουαιν πιο νωρίς σήμερα μπας και. Αν δεν κερδίζει η Αργεντινή δε βλέπω να περνάει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε ρε Κροατια, βαλε γκολακι επιτελους!

Ο προπονητης της Αργεντινης ξάδελφος του γονιδη;

Επεξ/σία από *nenya*
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Παίζει να έχει πέσει τρελή οδηγία όσο αφορά τις κάρτες πάντως.

Έχουν γίνει τουλάχιστον 3-4 μαρκαρίσματα για κάρτες και πάλι αβαβα τις έχει κάνει. 

Κατά τα άλλα πολύ κακή Αργεντινή. Για άλλη μια φορά Αγουέρο μπροστά με 2 γίγαντες να του κάνουν σέντρες. 

Ελπίζω να δούμε Ντιμπαλα και Ιγκουαιν πιο νωρίς σήμερα μπας και. Αν δεν κερδίζει η Αργεντινή δε βλέπω να περνάει.

Δυστυχώς, έχει πέσει.

Το διαπίστωσα από κάποιες δηλώσεις -πολύ βιαστικές, δεν έχει τελειώσει καν η φάση των ομίλων- ότι δήθεν το VAR έχει βελτιώσει εντυπωσιακά τη "συμπεριφορά" των παικτών κτλ. και "απόδειξη" αυτού είναι οι λιγότερες κάρτες.

Εξωφρενικός συλλογισμός, είναι ουκ ολίγες οι φάσεις από χτες και σήμερα που μπορούσε και έπρεπε να δοθεί κάρτα, και δεν δόθηκε τίποτε.

Με το στανιό "βελτίωση".

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το'πα κι εγινεεεεεε!!!

Ομαδικό facepalm οι Αργεντινοι.

Επεξ/σία από *nenya*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...