skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πάντως επειδή είδα το Ισπανία-Πορτογαλία δεν είδα πουθενά την υπερομάδα που λένε όλοι για την Ισπανία. Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί αυτή η εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Η ομάδα του μπάρμπα Σαντος πλήρωσε στο ξερο, μονο αποδεκτο του 1.7κατι και παμε γι άλλα τωρα. Συνήθως δεν ασχολούμαι με ποσοστά κάτω του 1.8, αλλά το 1.7κατι ηταν σα να κλέβεις ξωκλησι με μια Πορτογαλία του Σαντος, που ήθελε τη νίκη κι είχε το Ροναλντο σε εκπληκτικό ξεκινημα στο Μουντιάλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, Pa0ki είπε Θα βρέξει γκολ πιστεύω αύριο, από μια 3άρα θα ρίξουν Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Ισπανία Να με ακούτε εμένα όταν μιλάω, δάσκαλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Να με ακούτε εμένα όταν μιλάω, δάσκαλος! Δάσκαλε θα σε ακούσω κ θα τιμήσω Ισπανία / Ισπανία κ over 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 11 minutes ago, Pa0ki said: Να με ακούτε εμένα όταν μιλάω, δάσκαλος! Φανταζομαι πετας στο fantasy ετσι; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Φανταζομαι πετας στο fantasy ετσι; 😂 Γίνεται μάχη αλλά κρατιέμαι ακόμα ψηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μετά από τόσες Ρωσίδες χτες στα πλάνα θέλω μερικές με μπουργκα σήμερα για να ισιώσω. Θυμάμαι κερκίδα Τουρκίας το 2002 και κλαίω... ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δύναμη η Πολωνία. Με τη Ρωσία πρέπει να έγινε σαμποτάζ, όποτε έπεφτε το μάτι σε πλάνα κερκίδας, έπεφτα στη Θεία Μαρούσκα με την οδοντοστοιχία-τσάπα, ο τηλεσκηνοθέτης αμόλαγε χαρταετό, τι να πω. Τρελό γέλιο έριξα με τις Κολομβιανές, έκλαιγε η κερκίδα, παιδάκια βουρκωμένα, κι έβλεπες κάτι (τι "κάτι", στρατιές) μοντέλες (ή ό,τι τέλος πάντων) να γελάνε, ναζάκια, πόζες, στις ωοθήκες τους η ομάδα που έχανε και σερνόταν, αυτές κοίταζαν να βρουν... ατζέντη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Η Πολωνία έπαιξε μπαλίτσα, στην... κερκίδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Pa0ki είπε Να με ακούτε εμένα όταν μιλάω, δάσκαλος! Και εμένα όταν δίνω ειδικά. 0/10 100% επιτυχία δεν είναι και αυτό?? 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Φοβερη μερα κ σημερα.. Πολυ παραγωγικη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Φοβερη μερα κ σημερα.. Πολυ παραγωγικη!! Θα βάλει 3 η Ισπανία, στο 2ο ημίχρονο 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Nsfw Το ομορφοτερο ματς μεχρι στιγμης εχει γινει εκτος γηπεδου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Και εμεις παιζουμε μαζικη αμυνα αλλα τα καραγκιοζιλικια των ιρανων ειναι σε αλλο επιπεδο και εχουμε και ενα πλανο αντεπιθεσεων εστω σε θεωρητικο επιπεδο. Αυτες οι βαμμενες ιρανες(οτι να ναι βαψιμο) δεν φοβουνται μην υποστουν δημοσιο λιθοβολισμο με την επιστροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Pa0ki είπε 21 ώρες πριν, Pa0ki είπε Θα βρέξει γκολ πιστεύω αύριο, από μια 3άρα θα ρίξουν Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Ισπανία Να με ακούτε εμένα όταν μιλάω, δάσκαλος! Καλά το είπες. Και οι τρεις μαζί μια τριάρα θα την ρίξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα