Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Εγω παντως σημερα επαιξα "χωρις ρισκο".........νικες πορτογαλιας,ουρουγουαης και ισπανιας. Μηδαμινο value αλλα να παρουμε κατι πισω απο τα χαμενα(αν το πιασω). Αυτος ο σαντος οπου παει ομαδες καρμπον του 1-0 φτιαχνει........απιστευτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Άθλιο ματς, νευρίασα και μόνο που το είδα. Καλά αν η Πορτογαλία δεν είχε τον Ρονάλντο 5η θα έβγαινε στους 4. * https://streamja.com/kq4A 😂 Σπάσιμο ώμου Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Vasivouzoukos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 εγω ανυπομονω για το τελικο ταμειο μετα το μουνδιαλ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Άθλιο ματς, νευρίασα και μόνο που το είδα. Καλά αν η Πορτογαλία δεν είχε τον Ρονάλντο 5η θα έβγαινε στους 4. * https://streamja.com/kq4A 😂 Σπάσιμο ώμου Πέπε θεούλης Έλα να βγει και Ούρου-Ισπανία να παίξουμε αύριο τα ρέστα μας σε Δανούς κ Κροάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, chill said: Πέπε θεούλης εμετουλης Έλα να βγει και Ούρου-Ισπανία να παίξουμε αύριο τα ρέστα μας σε Δανούς κ Κροάτες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, redykt είπε εγω ανυπομονω για το τελικο ταμειο μετα το μουνδιαλ 😂 Θα το μάθεις. Εγώ δε κρύβω τίποτα. Κερδιζω/χάνω τα λέω -30 είμαι τώρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Υπήρχαν δυνατότητες για τρομερό παιχνίδι κι αντί αυτού η πρωταθλήτρια Ευρώπης έπαιξε σαν μια άλλη.. "Ελλάδα"¨και πήρε 1-0 με την υπερδύναμη του Μαρόκο. Πανηγύριζε κιόλας ο Πεπε στις τελευταίες φάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Υπήρχαν δυνατότητες για τρομερό παιχνίδι κι αντί αυτού η πρωταθλήτρια Ευρώπης έπαιξε σαν μια άλλη.. "Ελλάδα"¨και πήρε 1-0 με την υπερδύναμη του Μαρόκο. Πανηγύριζε κιόλας ο Πεπε στις τελευταίες φάσεις. Γιατί αντιδράς λες και βλέπεις πρώτη φορά Πορτογαλία του Σάντος?? Έτσι παίζουν 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2-3 γκολ τα επαιξα ολα σημερα. Ελπιζω να μην βγουν ουτε τα αλλα τοσο μετα απο αυτο το κουβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 29 minutes ago, Vasivouzoukos said: Άθλιο ματς, νευρίασα και μόνο που το είδα. Καλά αν η Πορτογαλία δεν είχε τον Ρονάλντο 5η θα έβγαινε στους 4. Μη το λες........η Ελλαδα χωρις ροναλντο παραλιγο να φτασει στους 8😂 Βαρετες οι ομαδες του σαντος αλλα ξερνουν να παιρνουν αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Μη το λες........η Ελλαδα χωρις ροναλντο παραλιγο να φτασει στους 8😂 Βαρετες οι ομαδες του σαντος αλλα ξερνουν να παιρνουν αποτελεσματα Στο τέλος αυτό μενει. Ουτε πως έπαιξες ούτε τίποτα. Το πήρες? Τέλος. Μόλις είδα στα σοσιαλ αυτό με τον Πέπε. Μέγας καραγκιόζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ποιος σπορτκαστερ της ΕΡΤ περιγράφει κάθε ματς ? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από BLaCK_NePtUnE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο από το σκορ. Το 3-3 της Πορτογαλίας με την Ισπανία μόνο ως σκορ ήταν θεαματικό και "ισόπαλο", το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά μονόπατο, η Πορτογαλία έπαιζε κλασικό Ταμπούρι Σάντος (tm (c) και το χατ-τρικ του Ρονάλντο ήταν αποτέλεσμα συγκυριών. Αν η Ισπανία, για κάποιον αυτοκαταστροφικό ρόλο, δεν είχε αποφασίσει να παίξει με το ρολόι από τη στιγμή που μπήκε μπροστά στο σκορ, δηλαδή πάνω από μισή ώρα, και πίεζε στοιχειωδώς, το παιχνίδι ήταν για 2-5, κι ας με πουν κάποιοι υπερβολικό, όμως για τέτοια ποιοτική διαφορά μιλάμε. Ατομικά, οκ, ο Ρονάλντο είναι κορυφή, αλλά ούτε υποδειγματικά ομαδικός παίκτης είναι, ούτως ή άλλως, ούτε σεμνός & ταπεινός και, πραγματικά, τέτοιο κουβάλημα ολόκληρης ομάδας από έναν παίκτη, ούτε ο Μαραντόνα την Αργεντινή το '86, κι εννοείται πως εκείνη η Αργεντινή είχε παίκτες που η τωρινή Πορτογαλία ούτε στα όνειρά της... Η Πορτογαλία (κι αυτό το έχω γράψει στο προηγούμενο μήνυμά μου, θα το βρω και θα βάλω το σύνδεσμο, απλά για να μην πείτε πως κάνω τον προφήτη μετά Χριστό κτλ.) χωρίς το Ρονάλντο είναι τελείως ομάδα της σειράς που, προσωπικά, αμφιβάλλω αν θα περνούσε από τον όμιλο. Τα δε γκολ του Ρονάλντο, όποιος είδε τον αγώνα, είναι ένα πέναλτι φτηνό (ναι, ναι, ξέρω, θα πιάσουμε πάλι την κουβέντα είναι δεν είναι πέναλτι, τις απόψεις μου για τα σοφτ πέναλτι επίσης τις έχω γράψει ήδη), ένα πνίξιμο που κάνει τον Κάριους του τελικού C.L. να φαντάζει τείχος απροσπέλαστο και ένα φάουλ μαεστρικό, ναι, σε κομβικό σημείο, ναι, αλλά μετά από φάουλ επίσης φτηνό, σε φάση σχολασμένη αν δεν πήγαινε ο Πικέ να μαρκάρει άγαρμπα. Κοινώς, δεν ήταν φάσεις συνεργασίας, δεν ήταν δουλειά ομαδική, ένα γιουρούσι, ένα πνίξιμο και μία στατική φάση ήταν. Ε, σήμερα έβαλε ένα γκολ, πέναλτι δεν είχε, ο Μαροκινός τερματοφύλακας δεν έπνιξε σουτ που πήγε πάνω του, όπως ο ντε Χέα, και να το 1-0. Δεν το λέω υποτιμητικά, απλά με τέτοια νοοτροπία προπονητή και τέτοια ομάδα, ειλικρινά πιστεύω πως για τόσο είναι η Πορτογαλία, 1-0 με ομάδες επιπέδου Μαρόκου, το σκορ με την Ισπανία ήταν μαγική εικόνα, γι' αυτό και η πρότασή μου ήταν σκέτος άσσος, που μια χαρά της έφτανε, το ένα γκολ επίσης αρκούσε στο Ρονάλντο για να ξανανέβει μόνος στην κατάταξη των σκόρερ και πάμε γι' άλλα. Αν προχωρήσει περισσότερο, πραγματικά σε επίπεδο κουβαλήματος ο Ρονάλντο πρέπει να ξεπεράσει τον Μαραντόνα. Y.Γ. οι Πορτογάλοι ως ομάδα ήταν απογοητευτικοί, χωρίς τον Ρονάλντο δεν είχαν καν τύχη να βγουν από τους ομίλους Υ.Γ.2. Δεν είναι μονάχα τα γκολ το μέτρο: ο Ρονάλντο έβαλε τρία, ένα πέναλτι, ένα σκυλοπνιγμένο και ένα φάουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ο ομιλος της πορτογαλιας διασταυρωνεται με ρωσια ουρουγουαη οποτε ενα κλασσικο ματς σαντος παλι αρκει για να περασει. Γενικα το ταμπλο στο οποιο παιζει της ταιριαζει. Ουρουγουαη βαρετη ομαδα. Σ Αραβια παιζουν για να μην διασυρθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Να, ας πούμε τη Σαουδική Αραβία, μπορει θεωρητικά να βγει over, όμως συνειδητά δεν θα τους έπαιζα με καμία δύναμη over, γιατί έτσι και πάθαιναν πάλι κανένα κάζο τύπου Ρωσίας, τους έβλεπα να γυρίζουν με καμήλα πίσω. Ουρουγουάη-Σαουδική Αραβία, άλλο ένα κακό παιχνίδι. Δεν μου άρεσε η Ουρουγουάη, πάρα πολύ άναρχη, δεν έπαιξε τίποτε από το γκολ και μετά, πρακτικά με εξαίρεση την εντελώς ατομική προσπάθεια του Καβάνι που έσωσε ο Σαουδάραβας τερματοφύλακας μετά τη σούπα που γλίστρα ο κεντρικός αμυντικός, δίνοντας στον Καβάνι ένα τετ-α-τετ σε σχολασμένο σπριντ, δεν θυμάμαι άλλο σουτ προς τον στόχο των Ουρουγουανών στο β' μέρος. Sopa, y una mala sopa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα