_linuslost_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Η Αργεντινή ακύρωσε το φιλικό μέσα στο Ισραήλ! Είμαι με όλους τους Λατινοαμερικάνους επειδή οι οι μόνοι που βάζουν συναισθήμα ακόμα και δεν τα έχουν κάνει όλα μπίζνα. .
eliasjuve Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, CleanthisD είπε Ρε παιδιά χωρίς Naingolan ποιος θα μαρκάρει στο Βέλγιο;; Ο Παπαστράτος.
panossar95 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, KaRouLi είπε Ποια Βραζιλία ρε παιδιά? Εκτός κι αν έχω χάσει κάτι τρομερό, άπατη θα πάει. Ακόμα θυμάμαι την 7αρα. Φαβορί για μένα Γερμανία φυσικά, Αργεντική ίσως, Βέλγιο. Και θέλω πολύ να δω Αγγλία και Αίγυπτο τι θα κάνουνε αν και οι Άγγλοι είναι πάντα losers. Ολλανδία ήθελα πολύ να υποστηρίξω αλλά κρίμα, οπότε μετά θα είμαι με την Γερμανία και 7 ώρες πριν, KaRouLi είπε Ποια Βραζιλία ρε παιδιά? Εκτός κι αν έχω χάσει κάτι τρομερό, άπατη θα πάει. Ακόμα θυμάμαι την 7αρα. Φαβορί για μένα Γερμανία φυσικά, Αργεντική ίσως, Βέλγιο. Και θέλω πολύ να δω Αγγλία και Αίγυπτο τι θα κάνουνε αν και οι Άγγλοι είναι πάντα losers. Ολλανδία ήθελα πολύ να υποστηρίξω αλλά κρίμα, οπότε μετά θα είμαι με την Γερμανία και Πορτογαλία. Τι εννοείς ποια Βραζιλία??? Έχει έναν από τους καλύτερους κιπερ φέτος. Έχει το καλύτερο αριστερό Μπακ. Έχει δυνατό κέντρο άμυνας. Έχει ένα απο τα καλύτερα αμυντικά χαφ και φωτιά επίθεση. Ειδικά η επίθεση της, αν παίξει απλά το μισό που ξέρει θα το σηκώσει για πλάκα. Κουτινιο, Νεϊμάρ,Γουίλιαμ, Χεσούς, Φιρμινιο. Δηλαδή τι άλλο θες, για να θεωρηθεί φαβορί??? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από panossar95 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αν τα ονοματα σηκωναν κυπελλα δεν θα βλεπαμε μπαλα... 1
panossar95 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αν τα ονοματα σηκωναν κυπελλα δεν θα βλεπαμε μπαλα... Ε ναι σωστά, άλλωστε το Τσάμπιονς λιγκ για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια τα σηκώνουν ομάδες που δεν έχουν ονόματα. Σαν την Ρεάλ,τη Μπάγερν, Τη Μπάρτσα, τη Μίλαν τη Λίβερπουλ Το ότι έχουν πιθανότητες και οι μικροί, δε σημαίνει ότι μπορούμε να παραβλέψουμε τις ομάδες με τα μεγάλα ονόματα, οι οποίες είναι και φαβορί. Δεν είναι φαβορί ούτε η Σαουδική Αραβία ούτε ο Παναμάς, είναι η Βραζιλία ,Γαλλία και Γερμανία. Μάντεψε γιατί. Επειδή έχουν ονόματα=Παικταραδες Το ότι η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι ότι και οι μικροί μερικές φορές μπορούν να κερδίσουν τους μεγάλους, δε σημαίνει ότι μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από panossar95
KaRouLi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panossar95 είπε Τι εννοείς ποια Βραζιλία??? Έχει έναν από τους καλύτερους κιπερ φέτος. Έχει το καλύτερο αριστερό Μπακ. Έχει δυνατό κέντρο άμυνας. Έχει ένα απο τα καλύτερα αμυντικά χαφ και φωτιά επίθεση. Ειδικά η επίθεση της, αν παίξει απλά το μισό που ξέρει θα το σηκώσει για πλάκα. Κουτινιο, Νεϊμάρ,Γουίλιαμ, Χεσούς, Φιρμινιο. Δηλαδή τι άλλο θες, για να θεωρηθεί φαβορί??? Να παίξει όντως μπάλα. Όταν το κάνει αυτό, θα αλλάξω την δική μου προσωπική γνώμη. Τα ίδια λέγανε και το 2014 + το σπρώξιμο των διαιτητών και είδαμε τι έγινε. Ας παίξουνε(και με σοβαρή όμαδα φυσικά εννοώ) και θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρεί. Γιατί όντως, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, με τα όνοματα δε παίζεις μπάλα αν δεν είναι ομάδα. Ως τότε... 9 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχεις περιπου 20 της εκατο πιθανότητες να το σηκωσεις xD Αν εξαιρέσουμε και τις μικρες που θα φυγουν με 0 και 1 βαθμο τοτε μπορεις να πανηγυρίζεις από τωρα xP (Χιουμορακι κανω μην νομιζεις ότι στην λεω) Ε δεν λέω οτι υποστηρίζω όλες αυτές. Είπα 2-3 φαβορί και 2 ομάδες που θέλω να δω πως θα τα πάνε. Μετά είπα ότι υποστήριζω 2 ομάδες. xD Μιας και η Ελλάδα δεν παίζει, απλά θα υποστηρίζω μερικές φορές την μια και μερικές την άλλη, κλασσικά. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από KaRouLi
CleanthisD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, eliasjuve είπε Ο Παπαστράτος. Προτιμάς φελαινι δηλαδή; Όσο κακή ζωή και να κάνει πιστεύω πως ειχε μια θέση...
panossar95 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Να παίξει όντως μπάλα. Όταν το κάνει αυτό, θα αλλάξω την δική μου προσωπική γνώμη. Τα ίδια λέγανε και το 2014 + το σπρώξιμο των διαιτητών και είδαμε τι έγινε. Ας παίξουνε(και με σοβαρή όμαδα φυσικά εννοώ) και θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρεί. Γιατί όντως, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, με τα όνοματα δε παίζεις μπάλα αν δεν είναι ομάδα. Ως τότε... Ε δεν λέω οτι υποστηρίζω όλες αυτές. Είπα 2-3 φαβορί και 2 ομάδες που θέλω να δω πως θα τα πάμε. Μετά είπα ότι υποστήριζω 2 ομάδες. xD Μιας και η Ελλάδα δεν παίζει, απλά θα υποστηρίζω μερικές φορές την μια και μερικές την άλλη, κλασσικά. Απλά αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι δεν στέκει αυτό που λέτε. Δε γίνεται να λες δεν μετράνε τα ονόματα, όταν βλέπεις τις εντεκαδες των ομάδων που έχουν κερδίσει τρόπαια. Το ότι πρεπει να είναι ομάδα, προφανώς και συμφωνώ. Αλλά μετρανε και τα ονόματα όπως και να το κάνουμε. Για παράδειγμα η Λέστερ αποδείχθηκε ομάδα, κάνεις όμως δε περίμενε να κατακτήσει Πρέμιερ λόγο του ότι δεν είχε ονόματα. Άλλο αν έγινε. Αλλά έτσι πάει. Και γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια, αν όχι παραπάνω Φαβορί πάντα είναι αυτός που εχει τους καλύτερους παίκτες. Όχι αυτός που έχει πιο δεμένη ομάδα. Αν παίξει Βραζιλία με τον Παναμά , και ας υποθέσουμε ότι ο Παναμάς έχει 10 φορές πιο δεμένη ομάδα, στα 100 παιχνίδια θα χάσει τα 99, γιατί απλά δεν έχει παίκτες-ονοματα- προσωπικότητες-ταλεντο. Ακόμα και μεταξύ μεγάλων ομάδων θα το δείτε αυτό. Η Ρεάλ φέτος, έχει φάει γκολ απο όλη την Ισπανία. Δείτε τα ματς της και από ποιες ομάδες έχει φάει γκολ. Έφτασε να παίζει με κάτι μΜαλαγα και Λεγκανιες και να δίνει το γκολ γκολ 1.40 . Αυτό λόγο του ότι δεν έχει δεμένη άμυνα και κέντρο. Μάντεψτε ομως ποιος πήρε τσου Λου πάλι. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από panossar95
fcbayern Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, patrickdrd είπε ποια γερμανια μωρε; ειναι που ειναι σιχαμενη λογω μνημονιων, ειναι και η πιο αντιπαθητικη ομαδα ολων των εποχων παγκοσμιως σε οποιοδηποτε επιπεδο (συλλογων/εθνικων κλπ), ποτε δεν την πηγα μια, σιχαμενη λεμε! Ποδοσφαιρικα μιλωντας,τι δεν σ αρεσει στη Γερμανια?Το χω ρωτησει αρκετες φορες σε παρεες κτλ,απαντηση ποδοσφαιρικη κανεις δεν δινει. Ολα τουρλουμπουκι στο ιδιο καζανι...μνημονια,Χιτλερ,κακοι,ψυχροι,αναποδοι,σανδαλι με καλτσα,κοιλαραδες...εμενα δλδ που μ αρεσει η κινεζικη κουζινα,θα πρεπει να υποστηριζω Κινα...ειχα παλια κ μια κοπελα Περουβιανη,μηπως να ειμαι κ Περου? Γενικα ρωταω,οχι μονο εσενα!
eliasjuve Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, CleanthisD είπε Προτιμάς φελαινι δηλαδή; Όσο κακή ζωή και να κάνει πιστεύω πως ειχε μια θέση... Δεν με απασχολεί το ρόστερ. Ουδείς αναντικατάστατος. Πιστεύω όμως ότι τέτοιες συμπεριφορές σαν του Ναϊνγκολάν πρέπει να τιμωρούνται. Πριν από 2-3 χρόνια η κακή ζωή που κάνει δεν τον επηρρέαζε τόσο αγωνιστικά αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνονται τα αποτελέσματα. Δεν τον θεωρώ απώλεια για το Βέλγιο την στιγμή αυτή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Χτες ειδα για κανενα μισαωρο το Βελγιο-Αιγυπτος. Κλασσικα μονοτερμα οσο ειδα. Hazard και De Bruyne δειχνουν να ειναι σε καλη κατασταση, πραγμα πολυ θετικο. Σκληρη ομαδα η Αιγυπτος.
pontez2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, panossar95 είπε Για παράδειγμα η Λέστερ αποδείχθηκε ομάδα, κάνεις όμως δε περίμενε να κατακτήσει Πρέμιερ λόγο του ότι δεν είχε ονόματα. Άλλο αν έγινε. Αλλά έτσι πάει. Και γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια, αν όχι παραπάνω Βασικά η Λέστερ ειχε 3 παγκοσμίου κλάσης παιχτες τη περίοδο που πήρε το πρωτάθλημα (τους 2 τους έχει ακομα και κατόρθωσε να τους καταστρέψει). Συμφωνω βέβαια οτι δεν ειχε μέσα τα ονόματα που ειχαν οι άλλοι για αυτο και τέτοιες εκπληξεις συμβαίνουν μια το τόσο. Οσο για τη Βραζιλία, σαφως και ειναι φαβορί και όπως ειπαμε παραπάνω, αυτό με τη Γερμανία συνέβει μια φορά και δε θα ξανασυμβεί ποτέ. Επίσης πλέον οι Βραζιλιάνοι έχουν διώξει τα καρκινωματα απο την ομάδα, έχουν μέσα παίχτες πολύ πιο έμπειρους και βέβαια έχουν τερματοφύλακα και πολυ σοβαρό κέντρο. Οσο για τον Νευμάρ ξέρουμε οτι τη δεδομένη στιγμη ειναι ισως ο καλυτερος επιθετικος στον κόσμο, ικανος να διαλύσει κάθε άμυνα. Ακόμα και τη Γερμανική. 1 1
KaRouLi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, fcbayern είπε Ποδοσφαιρικα μιλωντας,τι δεν σ αρεσει στη Γερμανια?Το χω ρωτησει αρκετες φορες σε παρεες κτλ,απαντηση ποδοσφαιρικη κανεις δεν δινει. Ολα τουρλουμπουκι στο ιδιο καζανι...μνημονια,Χιτλερ,κακοι,ψυχροι,αναποδοι,σανδαλι με καλτσα,κοιλαραδες...εμενα δλδ που μ αρεσει η κινεζικη κουζινα,θα πρεπει να υποστηριζω Κινα...ειχα παλια κ μια κοπελα Περουβιανη,μηπως να ειμαι κ Περου? Γενικα ρωταω,οχι μονο εσενα! Αυτό ακριβώς. Σαν έθνος, αν και δεν ζω Γερμανία, ναι δε τους πολυσυμπαθώ(είναι 1 από τα 2 κράτη που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη). Αλλά σαν ποδοσφαιρική ομάδα, είναι χάρμα οφθαλμών. 44 λεπτά πριν, pontez2 είπε Βασικά η Λέστερ ειχε 3 παγκοσμίου κλάσης παιχτες τη περίοδο που πήρε το πρωτάθλημα (τους 2 τους έχει ακομα και κατόρθωσε να τους καταστρέψει). Συμφωνω βέβαια οτι δεν ειχε μέσα τα ονόματα που ειχαν οι άλλοι για αυτο και τέτοιες εκπληξεις συμβαίνουν μια το τόσο. Οσο για τη Βραζιλία, σαφως και ειναι φαβορί και όπως ειπαμε παραπάνω, αυτό με τη Γερμανία συνέβει μια φορά και δε θα ξανασυμβεί ποτέ. Επίσης πλέον οι Βραζιλιάνοι έχουν διώξει τα καρκινωματα απο την ομάδα, έχουν μέσα παίχτες πολύ πιο έμπειρους και βέβαια έχουν τερματοφύλακα και πολυ σοβαρό κέντρο. Οσο για τον Νευμάρ ξέρουμε οτι τη δεδομένη στιγμη ειναι ισως ο καλυτερος επιθετικος στον κόσμο, ικανος να διαλύσει κάθε άμυνα. Ακόμα και τη Γερμανική. Είδωμεν τότε. 10 ώρες πριν, panossar95 είπε Απλά αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι δεν στέκει αυτό που λέτε. Δε γίνεται να λες δεν μετράνε τα ονόματα, όταν βλέπεις τις εντεκαδες των ομάδων που έχουν κερδίσει τρόπαια. Το ότι πρεπει να είναι ομάδα, προφανώς και συμφωνώ. Αλλά μετρανε και τα ονόματα όπως και να το κάνουμε. Για παράδειγμα η Λέστερ αποδείχθηκε ομάδα, κάνεις όμως δε περίμενε να κατακτήσει Πρέμιερ λόγο του ότι δεν είχε ονόματα. Άλλο αν έγινε. Αλλά έτσι πάει. Και γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια, αν όχι παραπάνω Φαβορί πάντα είναι αυτός που εχει τους καλύτερους παίκτες. Όχι αυτός που έχει πιο δεμένη ομάδα. Αν παίξει Βραζιλία με τον Παναμά , και ας υποθέσουμε ότι ο Παναμάς έχει 10 φορές πιο δεμένη ομάδα, στα 100 παιχνίδια θα χάσει τα 99, γιατί απλά δεν έχει παίκτες-ονοματα- προσωπικότητες-ταλεντο. Ακόμα και μεταξύ μεγάλων ομάδων θα το δείτε αυτό. Η Ρεάλ φέτος, έχει φάει γκολ απο όλη την Ισπανία. Δείτε τα ματς της και από ποιες ομάδες έχει φάει γκολ. Έφτασε να παίζει με κάτι μΜαλαγα και Λεγκανιες και να δίνει το γκολ γκολ 1.40 . Αυτό λόγο του ότι δεν έχει δεμένη άμυνα και κέντρο. Μάντεψτε ομως ποιος πήρε τσου Λου πάλι. Κοίτα, μην βάζεις μέσα συλλόγους γιατί δεν είναι το ίδιο. Πόσες φορές παίζουν μαζί οι παίχτες των συλλόγων και πόσες φορές οι εθνικές? Κανείς δεν μηδένισε τα ονόματα αλλά προτού γίνουν ομάδα και τα μεγάλα ονομάτα, δε θα κερδίσουν. Επίσης το παράδειγμα σου είναι λίγο άστοχο γιατί το football skill μεταξύ των 2 ομάδων απέχει τόσο πολύ που κι ομάδα να μην είναι η Βραζιλία θα κερδίσει. Μιλάμε πάντα για ομάδες περίπου ίδιας δυναμικής. Βάλε Βραζιλία με το Βέλγιο αν θες ή με μια που έχει πολύ δεμένη ομάδα και πάνω κάτω ίδιας ποιότητας παιχτών και ίσως να μην είναι 99/100. Τέλος πάντων όλα αυτά είναι λίγο θεωρητικά, στο γήπεδο θα δωθούν οι απαντήσεις. Και μακάρι να δείξει άλλο πρόσωπο η Βραζιλία, δεν είμαι εναντίον της. Απλά στο προηγούμενο κύπελλο έτρωγε τόσο overhype που μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατί δεν έπαιζαν
panossar95 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Αυτό ακριβώς. Σαν έθνος, αν και δεν ζω Γερμανία, ναι δε τους πολυσυμπαθώ(είναι 1 από τα 2 κράτη που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη). Αλλά σαν ποδοσφαιρική ομάδα, είναι χάρμα οφθαλμών. Είδωμεν τότε. Κοίτα, μην βάζεις μέσα συλλόγους γιατί δεν είναι το ίδιο. Πόσες φορές παίζουν μαζί οι παίχτες των συλλόγων και πόσες φορές οι εθνικές? Κανείς δεν μηδένισε τα ονόματα αλλά προτού γίνουν ομάδα και τα μεγάλα ονομάτα, δε θα κερδίσουν. Επίσης το παράδειγμα σου είναι λίγο άστοχο γιατί το football skill μεταξύ των 2 ομάδων απέχει τόσο πολύ που κι ομάδα να μην είναι η Βραζιλία θα κερδίσει. Μιλάμε πάντα για ομάδες περίπου ίδιας δυναμικής. Βάλε Βραζιλία με το Βέλγιο αν θες ή με μια που έχει πολύ δεμένη ομάδα και πάνω κάτω ίδιας ποιότητας παιχτών και ίσως να μην είναι 99/100. Τέλος πάντων όλα αυτά είναι λίγο θεωρητικά, στο γήπεδο θα δωθούν οι απαντήσεις. Και μακάρι να δείξει άλλο πρόσωπο η Βραζιλία, δεν είμαι εναντίον της. Απλά στο προηγούμενο κύπελλο έτρωγε τόσο overhype που μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατί δεν έπαιζαν Γενικά το hype δημιουργείται με κάποιο τρόπο, δε καταλαβαίνω πως. Πάρα για παράδειγμα την Αργεντινή φέτος, που αρκετοί λένε ότι μπορεί να το σηκώσει. Πήγαινε δες κέντρο, άμυνα, και τέρμα που έχει. Ούτε μέχρι τους 8 δε θα πάει με τέτοια ομάδα. 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Βασικά η Λέστερ ειχε 3 παγκοσμίου κλάσης παιχτες τη περίοδο που πήρε το πρωτάθλημα (τους 2 τους έχει ακομα και κατόρθωσε να τους καταστρέψει). Συμφωνω βέβαια οτι δεν ειχε μέσα τα ονόματα που ειχαν οι άλλοι για αυτο και τέτοιες εκπληξεις συμβαίνουν μια το τόσο. Οσο για τη Βραζιλία, σαφως και ειναι φαβορί και όπως ειπαμε παραπάνω, αυτό με τη Γερμανία συνέβει μια φορά και δε θα ξανασυμβεί ποτέ. Επίσης πλέον οι Βραζιλιάνοι έχουν διώξει τα καρκινωματα απο την ομάδα, έχουν μέσα παίχτες πολύ πιο έμπειρους και βέβαια έχουν τερματοφύλακα και πολυ σοβαρό κέντρο. Οσο για τον Νευμάρ ξέρουμε οτι τη δεδομένη στιγμη ειναι ισως ο καλυτερος επιθετικος στον κόσμο, ικανος να διαλύσει κάθε άμυνα. Ακόμα και τη Γερμανική. 3 παγκοσμίου κλάσης? Θα λες τον Καντε σίγουρα. Τους άλλους δε μπορώ να τους βρω. Μη μου πεις Βαρντι. Έπαιζε 4 Αγγλίας πριν λίγα χρόνια. Απλά τους έκατσε ολη η χρονιά. Δε λέω ότι είναι μόνο τύχη προφανώς, αλλά τους πήγε τέλεια. Παίξανε και μπαλα εννοείται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα