Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
10 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Σιγουρα ο πιο αξιολογος εκφωνητης στην κρατικη τηλεορεαση.Αν και γενικα δεν εχω ακουσει καμια μεγαλη λαμακια απτους speaker περιεργως.

Eξαρτάται, βέβαια, τι ορίζουμε ως τέτοια. Λ.χ., τα επιδερμικά/βιαστικά σχόλια δεν λείπουν, ούτε οι αστοχίες στις στιγμές που επιλέγουν να μας δώσουν "γενικές πληροφορίες". Για παράδειγμα χτες στο Κολομβία-Ιαπωνία, ο σχολιαστής αποφάνθηκε στα 2 λεπτά μετά την είσοδο του Ροντρίγκεζ ότι "η Κολομβία απέκτησε την κατοχή της μπάλας και πιέζει" (στα πέντε λεπτά βγήκε στατιστικό 42-58 για την Ιαπωνία και η Κολομβία έκανε ένα τέταρτο να ξαναπατήσει με πάνω από δύο παίκτες στο μισό των Ιαπώνων) ενώ έκρινε σκόπιμο να αρχίσει να μας λέει για την καταγωγή του Φαλκάο από την Αγγλία την ώρα που εκτελούσαν οι Κολομβιανοί κόρνερ-ψήγμα (με ικανή δόση φαντασίας) "ευκαιρίας", οπότε η ιστορία του προπαππού του Φαλκάο από το Γιόρκσαϊρ έμεινε στη μέση καθώς πνίγηκε από τον απαραίτητο "ενθουσιασμό" για τη φάση και, γενικά, δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

Προσωπικά, είμαι πανευτυχής που δεν ακούω το Σωτηρακόπουλο να μας αραδιάζει στατιστικά από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα και να δηλώνει βέβαιος πως, όπως όλοι θυμόμαστε, το 1950 άρχισε να χτίζεται η τάδε "παράδοση", οπότε είμαι διατεθειμένος να τους συγχωρέσω πολλά.

Επίσης, είναι πολύ ευχάριστο να ακούς από τους σχολιαστές άποψη για τις φάσεις (ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς), γιατί δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά σε αγώνα "μεγάλων" τρέμουν να πουν ακόμη και τα προφανή (κι όχι αδίκως, έχουν μπλέξει άσχημα συνάδελφοί τους που τόλμησαν να εκφράσουν άποψη ή θεωρήθηκε πως υποστηρίζουν τον έναν ή τον άλλο). 

Ιν όδερ νιουζ, για σήμερα θα κάνω τις συγκλονιστικά πρωτότυπες προβλέψεις, άσσο Πορτογαλία, άσσο Ουρουγουάη, διπλό Ισπανία. Η Σαουδική Αραβία ήταν απλά απογοητευτική και δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει, το Μαρόκο δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα εξουδετερώσει πλήρως τον Ρονάλντο, που θα σκιστεί για να ξαναβρεθεί μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, και το Ιράν δεν έχει τύχη απέναντι στην Ισπανία, εκτός κι αν χτίσει κανένα επικό ταμπούρι, που επίσης δεν το βλέπω.

Εναλλακτικά, κυνηγάει κάποιος την έκπληξη, λογικά θα έχει δελεαστικότατες αποδόσεις, για να βγάλει ένα συμπαθητικό ποσό με τρία ευρώ, ας πούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Snoob είπε

Επίσης, είναι πολύ ευχάριστο να ακούς από τους σχολιαστές άποψη για τις φάσεις (ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς), γιατί δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά σε αγώνα "μεγάλων" τρέμουν να πουν ακόμη και τα προφανή (κι όχι αδίκως, έχουν μπλέξει άσχημα συνάδελφοί τους που τόλμησαν να εκφράσουν άποψη ή θεωρήθηκε πως υποστηρίζουν τον έναν ή τον άλλο)

Προσφατα, ειχε γράψει κάποιος πως απεχθάνεται να ακουει απόψεις των σχολιαστων για τις φάσεις, διοτι μεροληπτουν υπερ της τάδε ή της δεινα ομάδας. Γενικά οι σχολιαστές ειδικά στην Ελλάδα έχουν κατηγορηθεί πολύ για το συγκεκριμένο θέμα και κατά την άποψή μου καλός δε σχολιάζουν.

Εμένα μου λειπουν σχολιαστές τυπου Μαυρομάτη. Δημιουργια, ένταση φωνής...να ζει το ματς. Ναι οποιος βάζει γκολ να το ακουνε ολοι. Γκοοοοοοοοοοοοολ. Χωρις χαζομάρες τυπου Χελάκη. Αυθορμητισμός, που τοσο τον κατηγορήσαμε λόγω του κολλήματός μας υπερ των ομάδων μας.

• Super Moderators

Δεν λέω να κάνουν οπαδικά σχόλια (αν και, όταν παίζει "μεγάλος" με "μικρό", η περιγραφή είναι σαν να απευθύνεται αποκλειστικά στους οπαδούς των πρώτων).

Αλλά, βρε παιδί μου, δεν τολμούν να πουν τίποτε, δύο μέτρα οφσάιντ, γαργάρα, μην και κατηγορηθούν.

Στο αγγλικό πρωτάθλημα, και στην Cosmote που το έχει, και στο Sky υπάρχει σχόλιο, και το βράδυ στις εκπομπές οι pundits σχολιάζουν και την άλλη μέρα είναι στις θέσεις τους. Εδώ, να πουν "πήρε [βάλε όποια ομάδα θες εδώ] αμφισβητούμενο -ούτε καν ανύπαρκτο- πέναλτι", την άλλη μέρα έχουν χαιρετήσει.

Και καταλήγουν στις ανοησίες τύπου "ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ". Σώπα, μεγάλε, δεν το κατάλαβα, νόμιζα πως κελαηδούσε ο γκιώνης τόση ώρα.

Κάπως έτσι τα παράττησα τα δικά μας, συν του ότι τόσο υπερθέαμα δεν αντέχεται. Τέλος πάντως, εκτός θέματος αυτά.

Ο Χελάκης έκανε εμπόριο πατριωτισμού, και γενικά με τους εμπόρους δεν τα πάω καλά.

Θυμάσαι με τον Μαυρομάτη και τον Μουνίτις, που τον έλεγε  "ο παίκτης" για να μη θίξει τα χρηστά μας ήθη; Έπος.

Άει στο καλό, συγκινήθηκα τώρα :)

• Like 2

Επισκέπτης

Η μονη σχεση που εχουμε με την αγγλια στο ποδοσφαιρο ειναι οτι χρησιμοποιουμε και οι δυο μπαλα.

Σημερα περιμενω δυσκολη νικη πορτογαλλιας και καλυτερη εμφανιση απο Σ Αραβια μιας και εχουν φαει και εχουν χωνεψει πια. ΕΠισης θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν η Ισπανια πηγε Ρωσια για να το παρει ή για να κανει 20λεπτα total football;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους Σαουδάραβες παίκτες της Εθνικής, τους τιμώρησαν λέει η ηγεσία. Που έφαγαν 5. Είναι και φίλοι με Αμερικανούς κατάλαβες τώρα. Τους σκισανε οι σοβιετικοί που είναι φίλοι με Ιρανούς. Έτσι πάνε τα πράγματα τώρα.😃

Επεξ/σία από aris1986

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Eξαρτάται, βέβαια, τι ορίζουμε ως τέτοια. Λ.χ., τα επιδερμικά/βιαστικά σχόλια δεν λείπουν, ούτε οι αστοχίες στις στιγμές που επιλέγουν να μας δώσουν "γενικές πληροφορίες". Για παράδειγμα χτες στο Κολομβία-Ιαπωνία, ο σχολιαστής αποφάνθηκε στα 2 λεπτά μετά την είσοδο του Ροντρίγκεζ ότι "η Κολομβία απέκτησε την κατοχή της μπάλας και πιέζει" (στα πέντε λεπτά βγήκε στατιστικό 42-58 για την Ιαπωνία και η Κολομβία έκανε ένα τέταρτο να ξαναπατήσει με πάνω από δύο παίκτες στο μισό των Ιαπώνων) ενώ έκρινε σκόπιμο να αρχίσει να μας λέει για την καταγωγή του Φαλκάο από την Αγγλία την ώρα που εκτελούσαν οι Κολομβιανοί κόρνερ-ψήγμα (με ικανή δόση φαντασίας) "ευκαιρίας", οπότε η ιστορία του προπαππού του Φαλκάο από το Γιόρκσαϊρ έμεινε στη μέση καθώς πνίγηκε από τον απαραίτητο "ενθουσιασμό" για τη φάση και, γενικά, δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

Προσωπικά, είμαι πανευτυχής που δεν ακούω το Σωτηρακόπουλο να μας αραδιάζει στατιστικά από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα και να δηλώνει βέβαιος πως, όπως όλοι θυμόμαστε, το 1950 άρχισε να χτίζεται η τάδε "παράδοση", οπότε είμαι διατεθειμένος να τους συγχωρέσω πολλά.

Επίσης, είναι πολύ ευχάριστο να ακούς από τους σχολιαστές άποψη για τις φάσεις (ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς), γιατί δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά σε αγώνα "μεγάλων" τρέμουν να πουν ακόμη και τα προφανή (κι όχι αδίκως, έχουν μπλέξει άσχημα συνάδελφοί τους που τόλμησαν να εκφράσουν άποψη ή θεωρήθηκε πως υποστηρίζουν τον έναν ή τον άλλο). 

Ιν όδερ νιουζ, για σήμερα θα κάνω τις συγκλονιστικά πρωτότυπες προβλέψεις, άσσο Πορτογαλία, άσσο Ουρουγουάη, διπλό Ισπανία. Η Σαουδική Αραβία ήταν απλά απογοητευτική και δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει, το Μαρόκο δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα εξουδετερώσει πλήρως τον Ρονάλντο, που θα σκιστεί για να ξαναβρεθεί μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, και το Ιράν δεν έχει τύχη απέναντι στην Ισπανία, εκτός κι αν χτίσει κανένα επικό ταμπούρι, που επίσης δεν το βλέπω.

Εναλλακτικά, κυνηγάει κάποιος την έκπληξη, λογικά θα έχει δελεαστικότατες αποδόσεις, για να βγάλει ένα συμπαθητικό ποσό με τρία ευρώ, ας πούμε.

Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος απλά είναι ο πιο αξιόλογους σε σχέση με τα υπόλοιπα ταγαρια στην κρατική τηλεόραση.

Επίσης μακριά απτον Σωτηρακόπουλο,δεν τον μπορώ καθόλου. Ο τύπος είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια για το ποδόσφαιρο αλλά σαν εκφωνητή τον θεωρώ υπερβολικά υπερεκτιμημένο. Συνέχεια βιάζεται να μιλήσει λέει πολλές μπούρδες και ζαλίζει με προϊστοριες όπως είπες.

Επισκέπτης
45 minutes ago, panossar95 said:

Κανονίστε τώρα από το 4 να μείνει έτσι. Θα τα σπάσω όλα 😂😂

Screenshot_2018-06-20-15-04-42-709_com.android.chrome.png

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα....😂

Αυτο το σεντερ φορ της Πορτογαλιας σου δινει την εντυπωση οτι δεν θα σκοραρει ουτε σε πεναλτι σε αδεια εστια παντως...

1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα....😂

Αυτο το σεντερ φορ της Πορτογαλιας σου δινει την εντυπωση οτι δεν θα σκοραρει ουτε σε πεναλτι σε αδεια εστια παντως...

Γενικά πώς πάει το ματσάκι? Σε καμιά ώρα θα είμαι χομ και δεν δω δει καθόλου.

Έχω 1gb μόνο για ΟΤΕ τβ και άμα το ανοίξω τώρα θα μου τα φάει όλα 

Επισκέπτης

Ισσοποπημενο ματς με αρκετες δυνατες μονομαχιες. Χωρις κλασσικες ευκαιριες πλην ενος τετ α τετ απο το ταγαρι της πορτογαλιας. Το μαροκο δεν παιζει ασχημα απλα δεν καταφερνει να κανει καθαρες ευκαιριες, πραγμα που δεν με παραξενευει απεναντι σε ομαδα του σαντος.

Μόλις τώρα, Captain Falafel είπε

Ισσοποπημενο ματς με αρκετες δυνατες μονομαχιες. Χωρις κλασσικες ευκαιριες πλην ενος τετ α τετ απο το ταγαρι της πορτογαλιας. Το μαροκο δεν παιζει ασχημα απλα δεν καταφερνει να κανει καθαρες ευκαιριες, πραγμα που δεν με παραξενευει απεναντι σε ομαδα του σαντος.

Στα στατιστικά και εγώ αυτό βλέπω. Ότι το Μαρόκο είναι πιο επικίνδυνο. Ή έστω αρκετά επικίνδυνο, παίζει μπάλα.

Ας ελπίσουμε ο Κριστιάνο να πετάξει άλλο ένα, γιατί μόνο αυτός παίζει μπροστά.

Ταγαρι να φανταστώ λες τον Γκεδες/Γουεδες έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...