Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, redykt είπε

για πειτε επειδη δεν ειδα σχεδον τπτ. 

ηταν καλο ματς; 

Είχε φουλ ρυθμούς στο δεύτερο και στην αρχή του πρώτου.

Το 3-1 σε καμιά περίπτωση δίκαιο.

Απλά στο 1-0 τα χάσανε οι Αιγύπτιοι για λίγο και τα φάγανε μπαμ μπαμ..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραίο παιχνίδι και από τις 2 πλευρές με ρυθμό σε όλη τη διάρκεια, απλά δε μου άρεσε η συμπεριφορά των ρώσων,

"πούταρε" τώρα άντε να καταλάβω τι σημαίνει, με βρίζεις ?

Επισκέπτης

Ωραιο ματσακι, μπράβο στους Αιγυπτιους που δεν το παρατησανε. Ρωσια αξιζει να βλεπεις μονο για τα πλανα με καμια γκομενα στις εξεδρες κατα τα αλλα αντιπαθεστατοι, δεν ξερω με ποιον διασταυρονονται αλλα ελπιζω να φανε πολλα.

• Super Moderators

Ενδιαφέρον είχε το ματς. Δεν του το είχα του Ντζιούμπα, ωραία το κόλλησε.

Το αυτογκόλ, άπιαστο. Τρίτο αν δεν απατώμαι μέχρι τώρα.

Εντωμεταξύ, διαβάζω πως έγινε μια περίεργη φάση νωρίτερα στο δεύτερο γκολ της Σενεγάλης αλλά δεν το είδα (αυτά παθαίνεις όταν φτιάχνεις καφέ λάθος στιγμή).

Καλά, πρέπει να νικήσει η Σαουδική Αραβία την Ουρουγουάη για να μην αποκλειστεί η Αίγυπτος...

Ναι, έγινε φάση στο 2ο γκολ της Σενεγάλης. Ενας τραυματίας μπήκε ξανά στον αγώνα από την μέση του γηπέδου όταν η μπάλα πήγαινε προς το τέρμα των Πολωνών και κυνήγησε την μπάλα, έκανε την ντρίπλα και το γκολ. Ήταν κάπως η αλήθεια είναι...

• Like 1

Η Αίγυπτος είναι εκτός.

Είναι σχεδόν απίθανο να χάσει η Ουρουγουάη, από την Σαουδική Αραβία και το τελευταίο ματς (Ρωσία - Ουρουγουάη) απλά θα κρίνει ποιος θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ειναι τα αυτογκολ που εχουν μπει εως τωρα

Ρεκορ 6 αυτογκολ σε ενα ολοκληρο μουντιαλ δενβθυμαμαι πια χρονια ειπε

Το '98 ηταν

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_FIFA_World_Cup_own_goals

Επεξ/σία από DYEL
  • Like 1

Παιδιά , εγώ με  την Αγγλία είμαι αλλά θα γούσταρα πολύ να πάει τελικό η σενεγαλη,,,,,,

Μόλις τώρα, Plig88 είπε

Παιδιά , εγώ με  την Αγγλία είμαι αλλά θα γούσταρα πολύ να πάει τελικό η σενεγαλη,,,,,,

Στο κάτω κάτω για κάτι τέτοιες ομάδες είναι θέλημα θεού να το πάρουν ,,,, να σας θυμίσω euro 2004 ,,,, το πήραμε με τον πιο άχρηστο παίχτη . Χαριστέας !!!!!!!!!!! ... εεε μην μου πείτε ότι δεν ήτανε θέλημα Του !;!;!;!;;;

Από Ρίπλεϊ πάντως την ώρα του αγώνα όταν η μπάλα είναι ακόμα στην άμυνα της Σενεγάλης του έκανε σήμα ο διατητης να μπει στο παιχνίδι. 

Για αυτό και όταν διαμαρτυρήθηκαν οι Πολωνοί δεν κοίταξε Βάρ ή κάτι άλλο.

Φαίνεται από Ρίπλεϊ να του λέει μπες μέσα. Κανονικό γκολ, απλά έκατσε η φάση έτσι και φαίνεται όντως περίεργο.

Για αύριο και εγώ βλέπω αρκετά γκολ και θα τιμήσω τριάδα με 

2 Γκολ Πορτογαλίας 1.83 (οβερ1.5ομαδας)

3 Γκολ Ισπανίας 2.20(οβερ 2.5 ομάδας)

4 Γκολ  Ουρουγουάης(οβερ 3.5 ομάδας) στο αρχικαφενειο Σαουδική Αραβία 3.40 

13 κάτι απόδοση βγάζει.

Τέλος τα ειδικά στοιχήματα, παίξτε τώρα που δεν θα τα παίζω εγώ να πληρωθείτε 😂😂😂

• Like 1

2 ώρες πριν, redykt είπε

ιωσηφ νικολαου, μπορω να τον ακουω για ωρες. 

Σιγουρα ο πιο αξιολογος εκφωνητης στην κρατικη τηλεορεαση.Αν και γενικα δεν εχω ακουσει καμια μεγαλη λαμακια απτους speaker περιεργως.

10 minutes ago, W0zzAp said:

Σιγουρα ο πιο αξιολογος εκφωνητης στην κρατικη τηλεορεαση.Αν και γενικα δεν εχω ακουσει καμια μεγαλη λαμακια απτους speaker περιεργως.

μου χει μεινει η εικονα του απο τις τεταρτες στην εκπομπη για το champions league με το στυλο στο χερι ηρεμος-πραος χωρις να φωναζει.

10 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Ο Aλέκος πάντως θα τα δώσει τα διαμαντάκια του. Μερικά μόνο από το Βραζιλία-Ελβετία:

"Σουτάρει ο Κουτίνιο, γιατί σουτάρει από κει ο Κουτίνιο; Τελικά γκολ"

"Γκολ από τον άσο της Λίβερπουλ. Που παίζει στη Μπαρτσελόνα. Και στη Βραζιλία εννοείται"

"Ίσως τώρα οι Ελβετοί προσπαθήσουν να πιέσουν. Μπορεί όμως και όχι"

"Πέφτει εκεί ο Νεϋμάρ, ένας θεός ξέρει γιατί πέφτει και τι ζητάει. Είναι καθαρό φάουλ φυσικά όπως φαίνεται και στο ριπλέι"

κτλ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...