Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Η Πολωνία είναι εντελώς απογοητευτική. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, να αλλάξουν τρίτη πάσα... 8 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Είχες τρομερές απαιτήσεις από τα 2 αυτά μεγαθήρια του ποδοσφαίρου ε; Η Γερμανία/Αργεντινή/Βραζιλία παίξανε πολύ καλύτερα φαντάζομαι. Σε σχέση με τις δυνατότητές τους, δεν έπαιξαν καλά. Σε σχέση με τους Πολωνούς που δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα, έπαιξαν τουλάχιστον διαστημικό ποδόσφαιρο, οπότε εξαρτάται πώς το εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Για 3 γκολ είναι να τρώει η Πολωνία,αν παίξουν πιο προσεκτικά οι Σενεγαλέζοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Κουραστικο παιχνιδι, τους συμπονεις βεβαια που δεν μπορουν να κανουν κοντρολ και να δωσουν πασα στα 3 μετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ειλικρινά, δεν τους περίμενα τόσο κακούς. Στην αρχή ήταν το κλασικό "φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη". Στάθηκαν και άτυχοι στο αυτογκόλ, αλλά δεν παίζουν τίποτε από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Όχι ότι πριν έκαναν κάτι σπουδαίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Σαν πρώτες αγωνιστικές πάντως πολλές ομάδες με έχουν απογοητεύσει. Επίσης δεν περίμενα τόσο κλειστό παιχνίδι από τα αουτσάιντερ,δεν νομίζω να το έχω ξαναδεί τόσο πολύ σε άλλη διοργάνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Το βράδυ ξεκινάει η 2η αγωνιστική, εντωμεταξύ. Να δούμε αν η Ρωσία μπορεί να επαναλάβει μια συμπαθητική εμφάνιση και τι παραπάνω θα δείξει η Αίγυπτος. Πάντως, ο Σαλάχ έπαθε άσχημη ζημιά, τον είδα σε κάτι προχθεσινές φωτογραφίες -νομίζω- ούτε τη "σαλιάρα" δεν μπορούσε να φορέσει μόνος του. Κρίμα, έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Λίβερπουλ. Απλά, τραγικοί οι Πολωνοί και κάκιστα μαντάτα για την Κολομβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Πάμε ρε Σενεγάλη,μόνο μια κόκκινη θες για να πάρει ο Πάνος κάνα φράγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ελπιζω το Ρωσια Αιγυπτος να μας αποζημιωσει... Αν και γενικα τωρα που τελειωσε ο πρωτος γυρος δεν τα βλεπω κατα τα πραγματα...Δυσκολα θα δουμε καλα παιχνιδια μεχρι την 4αδα...Λογικο δεν ειναι αλλωστε?Στις μεγαλες ομαδες οι παιχτες εχουν παιξει μια 45αρια παιχνιδια ενχωρια και μια 10αρια ευρωπαικα και βαλε...Αρα? Τα εχουν φτυσει. Οτι μπορουν κανουν και αυτο φαινεται...Νομιζω θα προκριθει και θα το κατακτησει στο τελος αυτος που εχει ψυχη και αυτος που το θελει πιο πολυ απο τον αλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν έχω αυτοκτονήσει ακόμα, απλά κοιμόμουν μήπως δουλέψει... 😂😂😂 Πολλοί νομίζετε ότι δε θα το παίξω στο Ρωσία Αίγυπτος το ίδιο. Κάνετε λάθος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, panossar95 είπε Δεν έχω αυτοκτονήσει ακόμα, απλά κοιμόμουν μήπως δουλέψει... 😂😂😂 Πολλοί νομίζετε ότι δε θα το παίξω στο Ρωσία Αίγυπτος το ίδιο. Κάνετε λάθος 😂 Ο επιμενων νικά μην μασάς,απλά δες και τον λογαριασμό της τράπεζας σου μην ξεμείνεις 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Ο επιμενων νικά μην μασάς,απλά δες και τον λογαριασμό της τράπεζας σου μην ξεμείνεις 😁 Έχω ακόμα για 0 εκεί 😂 Δε το πιστεύω ότι δεν έπαιξα 1 ματς και ήρθε... Χαχαχαχαχαχαχαχα είναι τρελό Πέρα από τα στοιχήματα πάντως, νομίζω ότι σήμερα θα δούμε τι αξίζει η Ρωσία. Γιατί εμένα δε με έπεισε και με πολύ, ακόμα και αν έβαλε 5 σε μια ομάδα που φαίνεται ότι όχι μόνο για Μουντιάλ δε κάνει, ουτε για Φούτμπολ λιγκ Ελλάδας. Οι Αιγύπτιοι δε θα είναι έτσι προφανώς. Ίσως να έχουμε και νίκη Αιγύπτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Πολυ πολυ πεσμενες οι θεωρητικα μεγαλες!! Κ πιστευω απολυτα δικαιολογημενα, οταν καθε χρονο τα ματς γινονται ολο κ περισσοτερα.. Τα θυσιαζουν ολα για τα φραγκα κ το αποτελεσμα ειναι αυτα τα τουρνουα να ειναι ολο κ χαμηλοτερου επιπεδου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Πολυ πολυ πεσμενες οι θεωρητικα μεγαλες!! Κ πιστευω απολυτα δικαιολογημενα, οταν καθε χρονο τα ματς γινονται ολο κ περισσοτερα.. Τα θυσιαζουν ολα για τα φραγκα κ το αποτελεσμα ειναι αυτα τα τουρνουα να ειναι ολο κ χαμηλοτερου επιπεδου.. Σωστά αλλά δε γίνεται να σταματήσουν τα εγχώρια πρωταθλήματα για το Μουντιάλ. Ούτε το Μουντιάλ να μπει βέβαια ανάμεσα σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, κοπα Λιμπερτάδορες και κάθε κύπελλο. Πρέπει να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση και να μπορούν οι ομάδες να παίξουν και να μην επηρεάζει πολύ τα πρωταθλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε Να δούμε αν η Ρωσία μπορεί να επαναλάβει μια συμπαθητική εμφάνιση Μέχρι τις 15/7 που θα το σηκώσει θα κάνει ότι μπορεί... 35 λεπτά πριν, panossar95 είπε Πολλοί νομίζετε ότι δε θα το παίξω στο Ρωσία Αίγυπτος το ίδιο. Κάνετε λάθος 😂 Πάντως όταν είναι να μην το παίξεις, να μας το πεις λίγο νωρίς... να παίξουμε εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, agrio.imeros είπε Μέχρι τις 15/7 που θα το σηκώσει θα κάνει ότι μπορεί... Πάντως όταν είναι να μην το παίξεις, να μας το πεις λίγο νωρίς... να παίξουμε εμείς... Είπε έχοντας μια μαύρη γάτα για φωτό 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα