W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, panossar95 είπε Μόλις σχολασα από τη δουλειά γαμ** τη ζωή μου. Σήμερα βρήκε να έρθει... Έλεος!! Μόνο σήμερα δεν το έπαιξα. Έχω παίξει πέναλτυ και κόκκινη σε όλα τα παιχνίδια 😂😂😂 30 απόδοση με ένα 5ευρω που παίζω συνήθως σε αυτά, θα περνάγαμε τέλεια το καλοκαίρι. Προβλέπεται Αθήνα αν συνεχίσω με αυτή τη τύχη 😂 Εχεις την κλασικη τυχη(ατυχια δηλαδη) ελληνα στοιχηματοπαικτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, panossar95 είπε Μόλις σχολασα από τη δουλειά γαμ** τη ζωή μου. Σήμερα βρήκε να έρθει... Έλεος!! Μόνο σήμερα δεν το έπαιξα. Έχω παίξει πέναλτυ και κόκκινη σε όλα τα παιχνίδια 😂😂😂 Σοβαρά μιλάς!? Γκαντεμια αδερφάκι μου! Μου θύμησες τον Κωνσταντίνου σε εκείνη την Ελληνική ταινία με το λαχείο (το "Ξύπνα Βασίλη" νομίζω), χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Cro-Magnon είπε Ο, τι να ναι.... Τι, μόνο εσύ θα έχεις το προνόμιο; Εδώ γράφω για τα πέναλτι και μου λες για τον Κολάροφ. Αφού δεν σου έγραψα "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", να φτιαχτείς, πάλι καλά να λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Εχεις την κλασικη τυχη(ατυχια δηλαδη) ελληνα στοιχηματοπαικτη Όταν γίνονται αυτά συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Τσαντιστηκα τώρα.. 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Σοβαρά μιλάς!? Γκαντεμια αδερφάκι μου! Μου θύμησες τον Κωνσταντίνου σε εκείνη την Ελληνική ταινία με το λαχείο (το "Ξύπνα Βασίλη" νομίζω), χαχαχα Σοβαρά μιλάω. Παίζω το ίδιο ειδικό στοίχημα από την αρχή με 5 ευρώ και το βρίσκω από 25-35 απόδοση. Σήμερα δε το έπαιξα μόνο και ήρθε. Έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Όταν γίνονται αυτά συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Τσαντιστηκα τώρα.. Σοβαρά μιλάω. Παίζω το ίδιο ειδικό στοίχημα από την αρχή με 5 ευρώ και το βρίσκω από 25-35 απόδοση. Σήμερα δε το έπαιξα μόνο και ήρθε. Έλεος... Αυτός ο φούστης ο μέρφυ φταίει! Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Stamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Είχε δύο κλασικές ευκαιρίες η Ιαπωνία να βάλει δεύτερο τέρμα και μαζί ζόρικα στους Κολομβιανούς, που "φώναζε" από μακριά πως μόνο με στατική θα έκαναν κάτι. Τις έχασε, την πάτησε. Εντελώς αψυχολόγητη τη βρήκα την αλλαγή του Κουαδράδο, μέχρι στιγμής δεν βλέπω τι καλύτερο προσφέρει ο Μπάριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Αυτός ο φούστης ο μέρφυ φταίει! Χαχαχαχαχα Μην αγχώνεστε παιδιά, μη μου στεναχωριέστε. Επόμενο ματσάκι Πολωνία Σενεγάλη βλέπω. Ήδη έχω πάρει την 10ευρη paysafe μου και περιμένω να το παίξω. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα έρθει αλλά εντάξει. Μέχρι να μείνω αφραγκος θα το παίζω 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Just now, Snoob said: Είχε δύο κλασικές ευκαιρίες η Ιαπωνία να βάλει δεύτερο τέρμα και μαζί ζόρικα στους Κολομβιανούς, που "φώναζε" από μακριά πως μόνο με στατική θα έκαναν κάτι. Τις έχασε, την πάτησε. Εντελώς αψυχολόγητη τη βρήκα την αλλαγή του Κουαδράδο, μέχρι στιγμής δεν βλέπω τι καλύτερο προσφέρει ο Μπάριος. Και εγω δεν καταλαβα γιατι τον εβγαλε. Λογικα οι κολομβιανοι θα κουραστουν και θα αμοιξει το παιχνιδι. Παντως απο ποιοτικης αποψης τιποτα το ιδιαιτερο η ιαπωνια. 1 minute ago, panossar95 said: Χαχαχαχαχα Μην αγχώνεστε παιδιά, μη μου στεναχωριέστε. Επόμενο ματσάκι Πολωνία Σενεγάλη βλέπω. Ήδη έχω πάρει την 10ευρη paysafe μου και περιμένω να το παίξω. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα έρθει αλλά εντάξει. Μέχρι να μείνω αφραγκος θα το παίζω 😂😂 χαχχα θα το ξαναπαιξεις ρε; χαχαχ Πεντε ημερες εκανε να κατσει, σιγα μην ξαναγινει σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Και εγω δεν καταλαβα γιατι τον εβγαλε. Λογικα οι κολομβιανοι θα κουραστουν και θα αμοιξει το παιχνιδι. Παντως απο ποιοτικης αποψης τιποτα το ιδιαιτερο η ιαπωνια. χαχχα θα το ξαναπαιξεις ρε; χαχαχ Πεντε ημερες εκανε να κατσει, σιγα μην ξαναγινει σημερα. Προφανώς και θα το ξαναπαίξω. Ειδικά τώρα που έχω τιλταρει 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τι παικταράς είσαι ρε Ναγκατόμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Φόλα και οι δύο αλλαγές της Κολομβίας μέχρι στιγμής. O δε τιτανοτεράστιος της ΕΡΤ, είχε έμπνευση να σχολιάσει πώς με την είσοδο του Χάμες Ροντρίγκεζ "πήρε κατοχή η Κολομβία", κι από τότε δεν έχει πατήσει στο μισό της Ιαπωνίας. Μανολίτο-οε-οε-οε Χάι, Οσάκο Σάμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τερματοφυ΄λακας οτι ναναι.........δικαιο παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Να το.. Και πολύ άργησε. Κσλα να πάθουν χάλασαν το ματς απ το 6 με αχρείαστη κόκκινη. Έρχεται και 3ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Κ _ _ _ _ ς Βρείτε την λέξη. Α ρε Κολομβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω, πάλι μαζεύτηκαν οι Ιάπωνες, χωρίς λόγο. Λίγη πίεση θέλη και το κλείδωσαν το ματς, γιατί και οι 11 στο δικό τους μισό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα