Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τόσο κακοι οι Άγγλοι όσο οι άλλοι μεγάλοι. Αλλά ήταν αρκετά φλύαροι αν και έβγαζαν φάσεις και τους έλειπε λίγο φαντασία..

Κέιν τρομερή ικανότητα να βρίσκεται εκεί που πρέπει. Άρχοντας..

Ημέρα 5η, ακόμα περιμένω την κόκκινη 😂😂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ζωη Αγγλια θα μεινεις :P

Νικη με τα χιλια ζορια με 2 γκολ του κειν που ηταν ολομοναχος μισο μετρο απτο τερμα.Κριμα για την προσπαθεια των τυνησιων.

• Like 1

• Super Moderators

Συγγνώμη, αλλά η "προσπάθεια" των Τυνήσιων ήταν ένα πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλλιά, και μια επίδειξη βορειοαφρικανικού θεάτρου στον υπόλοιπο αγώνα. Mηδέν παραγωγικό ποδόσφαιρο, γιούρια στα μπεν ταμπούρια.

Όχι πως έπαιξε η Αγγλία κάτι το ιδιαίτερο, κάθε άλλο. Κάμποσοι βάναυσα υπερτιμημένοι κι εκεί, προεξάρχοντος του Στέρλινγκ. Αλλά δεν μπορεί να βλέπουμε μια ομάδα να βιάζει το άθλημα επί 90 λεπτά, να μην μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα, να πέφτουν οι παίκτες της και να χτυπιούνται λες και τους κάνουν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα, και να λέμε "κρίμα για την προσπάθεια".

Οκ, κι εμείς κάποτε πήραμε με τα ταμπούρια ένα Euro, αλλά δεν μπορεί αυτό να δικαιολογεί στο διηνεκές την ταύτιση του ταμπουριού με το ποδόσφαιρο. Αν θέλω να βλέπω πώς χτίζονται οι μαντρότοιχοι, πάω σε μια οικοδομή, σε τελική ανάλυση.

• Confused 1

3 λεπτά πριν, Snoob είπε

Συγγνώμη, αλλά η "προσπάθεια" των Τυνήσιων ήταν ένα πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλλιά,

ελα μου?μονο που δεν ζητησε συγγνωμη ο παιχτης...

Η μηπως δεν σηκωσε το χερι επιτηδες?Ενω η μπαλα ηταν 3 μετρα παραπανω...

• Like 1

8 λεπτά πριν, Snoob είπε

Συγγνώμη, αλλά η "προσπάθεια" των Τυνήσιων ήταν ένα πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλλιά, και μια επίδειξη βορειοαφρικανικού θεάτρου στον υπόλοιπο αγώνα. Mηδέν παραγωγικό ποδόσφαιρο, γιούρια στα μπεν ταμπούρια.

Όχι πως έπαιξε η Αγγλία κάτι το ιδιαίτερο, κάθε άλλο. Κάμποσοι βάναυσα υπερτιμημένοι κι εκεί, προεξάρχοντος του Στέρλινγκ. Αλλά δεν μπορεί να βλέπουμε μια ομάδα να βιάζει το άθλημα επί 90 λεπτά, να μην μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα, να πέφτουν οι παίκτες της και να χτυπιούνται λες και τους κάνουν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα, και να λέμε "κρίμα για την προσπάθεια".

Οκ, κι εμείς κάποτε πήραμε με τα ταμπούρια ένα Euro, αλλά δεν μπορεί αυτό να δικαιολογεί στο διηνεκές την ταύτιση του ταμπουριού με το ποδόσφαιρο. Αν θέλω να βλέπω πώς χτίζονται οι μαντρότοιχοι, πάω σε μια οικοδομή, σε τελική ανάλυση.

Εγώ είμαι υπέρ του ότι μπορεί ο καθένας παίζει.

Δεν έχω απαίτηση από την Τυνησία να παίξει μπάλα. Προφανώς δε μπορεί, οπότε θα παίξει πίσω. Δε με ενοχλεί καθόλου.

Μεγαλύτερο βιασμό  του ποδοσφαίρου έχουμε δει από τις μεγάλες ομάδες παρά από τις μικρές που δε περιμένει και κανείς να παίξουν.

Αυτό μπορούν αυτό κάνουν.

• Like 2

• Super Moderators

Σου έρχομαι. Το είπα και το ξαναλέω, δεν είναι πέναλτι αυτό, έπεσε το ταγάρι σαν κεραυνοβολημένο, έφερε και δύο τούμπες τάχα μου είχε χτυπήσει, και μόλις άκουσε το φρουτ πετάχτηκε πάνω και γελούσε.

Αν είναι έτσι, να σφυράνε από 10 πέναλτι σε κάθε αγώνα. 

Έτερο ταγάρι εκ Βορείου Αφρικής είχε πιάσει αγκαλιά τον Κέιν και τον έριξε κάτω, εκεί ο Κολομβιανός μάστορας της σφυρίχτρας δεν είδε τίποτε. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ό,τι θέλουν σφυράνε, ανέκδοτο με τους ανύπαρκτους διαιτητές.

Αν είναι με τέτοιο βιασμό του ποδοσφαίρου να λέμε "κρίμα την προσπάθεια", κλάφτα Χαράλαμπε.

Επαναλαμβάνω, τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θάμπωσε η Αγγλία με το θέαμα που προσέφερε, κάθε άλλο, αλλά τέλος πάντων προσπάθησε να παίξει μπάλα. Οι Τυνήσιοι κορόιδευαν και έκαναν επί μία ώρα καθυστερήσεις, χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

4 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Εγώ είμαι υπέρ του ότι μπορεί ο καθένας παίζει.

Δεν έχω απαίτηση από την Τυνησία να παίξει μπάλα. Προφανώς δε μπορεί, οπότε θα παίξει πίσω. Δε με ενοχλεί καθόλου.

Μεγαλύτερο βιασμό  του ποδοσφαίρου έχουμε δει από τις μεγάλες ομάδες παρά από τις μικρές που δε περιμένει και κανείς να παίξουν.

Αυτό μπορούν αυτό κάνουν.

Δηλαδή, η Τυνησία πέρασε στο Μουντιάλ παίζοντας κατενάτσιο και θέατρο επί μία ώρα;

Και να πεις ότι ήταν καμιά σαρωτική Αγγλία που θάμπωνε; Μια μετριότατη εμφάνιση. Κι όμως, οι Τυνήσιοι εκεί, πιστοί στο ταμπούρι. Ούτε μισός πόντος για τέτοιες εμφανίσεις.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Προσωπικά, μπούχτισα με τα ταμπούρια. Να έπαιρνε δηλαδή το ποντάκι, να έκανε άλλη μία νίκη με 1-0 και μετά ταμπούρι στη νοκ άουτ φάση. Υπερθέαμα.

4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Σου έρχομαι. Το είπα και το ξαναλέω, δεν είναι πέναλτι αυτό, έπεσε το ταγάρι σαν κεραυνοβολημένο, έφερε και δύο τούμπες τάχα μου είχε χτυπήσει, και μόλις άκουσε το φρουτ πετάχτηκε πάνω και γελούσε.

Αν είναι έτσι, να σφυράνε από 10 πέναλτι σε κάθε αγώνα. 

Έτερο ταγάρι εκ Βορείου Αφρικής είχε πιάσει αγκαλιά τον Κέιν και τον έριξε κάτω, εκεί ο Κολομβιανός μάστορας της σφυρίχτρας δεν είδε τίποτε. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ό,τι θέλουν σφυράνε, ανέκδοτο με τους ανύπαρκτους διαιτητές.

Αν είναι με τέτοιο βιασμό του ποδοσφαίρου να λέμε "κρίμα την προσπάθεια", κλάφτα Χαράλαμπε.

Επαναλαμβάνω, τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θάμπωσε η Αγγλία με το θέαμα που προσέφερε, κάθε άλλο, αλλά τέλος πάντων προσπάθησε να παίξει μπάλα. Οι Τυνήσιοι κορόιδευαν και έκαναν επί μία ώρα καθυστερήσεις, χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Δηλαδή, η Τυνησία πέρασε στο Μουντιάλ παίζοντας κατενάτσιο και θέατρο επί μία ώρα;

Και να πεις ότι ήταν καμιά σαρωτική Αγγλία που θάμπωνε; Μια μετριότατη εμφάνιση. Κι όμως, οι Τυνήσιοι εκεί, πιστοί στο ταμπούρι. Ούτε μισός πόντος για τέτοιες εμφανίσεις.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Προσωπικά, μπούχτισα με τα ταμπούρια. Να έπαιρνε δηλαδή το ποντάκι, να έκανε άλλη μία νίκη με 1-0 και μετά ταμπούρι στη νοκ άουτ φάση. Υπερθέαμα.

Πέρασε στο Μουντιάλ παίζοντας με κατώτερες ή ισάξιες ομάδες όπου μπορούσε να παίξει μπάλα. 

Ούτε εμένα μου αρέσει σαν θέαμα αλλά δε με ενοχλεί. 

Η κάθε ομάδα παίζει ότι μπορεί με τους παίκτες που έχει.

Να μου πεις για την Ατλέτικο που ενώ έχει παικταραδες με οποία ομάδα και να παίζει θα παίξει το ίδιο στυλ, μαζί σου. 

Οι Τυνήσιοι δυστυχώς ούτε παίκτες έχουν ούτε τίποτα, κόντρα στην Αγγλία. Με άλλη ομάδα στον όμιλο ίσως την δούμε πιο επικίνδυνη.

Πάντως σαν το καφενείο τη Σαουδική Αραβία δεν είναι.

4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Το υπεραναλύεις με το ποδόσφαιρο όμως. Η Αγγλία ήταν σε κάποιο σημείο η μεγαλύτερη αποικιοκρατική αυτοκρατορία. Τα αίσχη που έκανε σε Αφρική και Νησιά του Ειρηνικού είναι γνωστά. Επίσης απλά αναφέρω πόσο αναμείχθηκε  στον ελληνικό εμφύλιο και έπαιξε το ρόλο της στην μικρασιατική καταστροφή. 

Για τους Τυνήσιους το μόνο που μπορείς να πεις είναι πως είναι ούγκανοι μουσουλμάνοι αλλά με την Ελλάδα δεν έχουν κάποια σχέση. 

Και μην μου πεις πως μπλέκω την πολιτική με το ποδόσφαιρο, όλα έχουν σχέση σε αυτόν τον κόσμο και όλα διαμορφώνουν προτιμήσεις, έχθρες, πάθη,  μίση κτλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Και εγω ειμαι τις λογικης οτι ο καθενας ας παιξει οπως μπορει,στο ποδοσφαιρο ως γνωστων και ο αδυναμος μπορει να κεδισει. Για την διαιτησια δεν μπορω να πω ειναι δεν ειναι πεναλτι εγω προτιμω να βλεπω διαιτησια υπερ του αδυναμου παρα τα γνωστα που βλεπουμε με μεγαλες ομαδες.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εγώ το υπεραναλύω, εσύ μου λες για την αποικιοκρατία.

Μα ό,τι να 'ναι, όμως.

Το υπεραναλύεις ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ε σε αυτήν τη ζωή υπάρχουν και άλλα πίσω από την μπάλα, πως να το κάνουμε;

Αλλιώς όταν παίζει Ελλάδα-Τουρκία, Αλβανία-Σερβία, Ρωσία-Ουκρανία κτλπ δεν θα ακούγονταν γιουχαϊσματα στους εθνικούς ύμνους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Κάμποσοι βάναυσα υπερτιμημένοι κι εκεί, προεξάρχοντος του Στέρλινγκ.

Ας μην κρινουμε τοσο εντονα τον Στερλινγκ (η αστοχια του ηταν ασυγχωρητη, βεβαια). Ο ιδιος αποδεικνυει επανηλειμμενως στην Σιτι, πως δεν εχει τα καταλληλα χαρακτηριστικα για να παιξει ως κεντρικος επιθετικος και κάθε φορα που τον τοποθετουν στην θεση εχει χαμηλες αποδοσεις. Μοιράζεται και ο προπονητης ένα μεγαλο μεριδιο ευθύνης εδώ.
Και ειλικρινα, με μερικες εξαιρέσεις, δεν εχω ακουσει να υπερτιμουν  και να επαινουν τον Ραχιμ. Αντιθέτως δεχεται πολύ συχνα εντονη αρνητικη κριτικη.

Επεξ/σία από SuperiorSpidey

• Super Moderators

Το "με μερικές εξαιρέσεις" και το "ποτέ" είναι αλληλοαναιρούμενες εκφράσεις.

Με κατηγορούν ότι το υπεραναλύω, τουλάχιστον να σας δώσω λόγο να το γράφετε.

Κατά τα λοιπά, ο Στέρλινγκ πρόσθεσε μία ακόμη επιεικώς αποκαρδιωτική εμφάνιση, συνεχίζοντας το σερί που έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του '18 (προσωπικά, τον Νοέμβριο του '17 τον θυμάμαι τελευταία φορά να κάνει παιχνίδι με τη Σίτι που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό του "κορυφαίου" Άγγλου ποδοσφαιριστή, για να πεις ότι κέρδισε θέση στην εθνική).

Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν ο λόγος που ο Γκουαρδιόλα επιμένει τόσο δεν είναι ο πούρος εγωισμός, επειδή τοποθετήθηκε πολύ νωρίς για την αξία του, μετά από δύο συμπαθητικές εμφανίσεις, και χτυπιέται έκτοτε να αποδείξει πως δεν πόνταρε σε λάθος άλογο.

Κατά τα λοιπα, οκ, Σάουθγκεϊτ προπονητής, έφαγαν τη χλαπάτσα με τον Άλαρνταϊς (ω, ρε, τι ταμπούρι που είχαμε να δούμε με δαύτον, ρωτήστε έναν φίλο της Έβερτον να σας πει τα φετινά του κατορθώματα) και έβαλαν αυτόν. Έβλεπε πως δεν τραβάει καθόλου ο Στέρλινγκ, άργησε εφιαλτικά την αλλαγή (68'). Έξτρα μπόνους δώρο, βάζει τον Ντάιερ αλλαγή στο 93'. Το ήξερε πως θα πάρει προβάδισμα στο 91' και τη βάσταγε καβάτζα για να αποδιοργανώσει τους Τυνήσιους...

Με δυο λόγια, σαφώς και έχει ευθύνη ο προπονητής. Και τον Ράσφορντ που τον έβαλε μέσα, σχέδιο για να τον αξιοποιήσει δεν υπήρχε. Γιόμα, κεφαλιά και του έφεξε με τον Κέιν, που τέλος πάντων ούτε αυτός πιστεύω πως δικαιολογεί πραγματικά τον απίστευτο ντόρο που γίνεται (μην πω για τα ποσά που ακούγονται πως θα έδιναν για να τον πάρουν οι "μεγάλοι") αλλά τέλος πάντων την έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Τέτοια ικανότητα να σου βγάζει γκολ από το πουθενά, μόνο ο Βάρντι την έχει από τους υπόλοιπους, αλλά αυτός θέλει πιο πολύ χώρο για να δράσει (ή απλά τον ξέχασε ο Σάουθγκεϊτ στον πάγκο).

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...