Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ειμαι υπερ του Μέσι, διοτι θεωρω οτι αξιζει ένα παγκόσμιο. Ομως επειδη ως ομάδα δε νομιζω οτι μπορει να πάει μετά τους 4 η Αργεντινή, θα ήθελα να δω και τους Αγγλους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδη τους παω τους αγγλους με το παθος και την γκαντεμια που εχουν με την εθνικη τους, εκατσα και ειδα το πρωτο φιλικο με Νιγηρια. Μακαρι να βγω λαθος αλλα μια απο τα ιδια θα δουμε.

Δημοσ.

Δεν πάω τους Άγγλους. Λόγω ποιότητας ξένων στην Premier υπάρχει συζήτηση, αλλά η γύμνια δεν αργεί να φανει σε κάθε διοργάνωση. Λουζεριά.

Αργεντινή είναι οι Cavs του ποδοσφαίρου. Ένας all time παιχταράς, σε ένα μέτριο σύνολο. Συνήθως τέτοιες ομάδες πάνε άπατες, αν και θα ηθελα έναν τίτλο για τον Λεο.

Γερμανία-Γαλλία τα φαβορί. Θα πω Γαλλία.

• Like 1
Δημοσ.

Στις μεγάλες διοργανώσεις, είμαι της φιλοσοφίας του Πελέ: υποστηρίζω και θεωρώ φαβορί και τις 32 ομάδες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ ισσοροπημενο  φετος το μουντιαλ και οτι θα δουμε πολλα καλα παιχνιδια ακομα και αν το επιπεδο δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε(φταει και το γεγονος οτι οι παικτες παιζουν παρα πολυ καθολη την διαρκεια της χρονιας). Να δουμε ποια θα ειναι η ομαδα εκπληξη φετος(τους ρωσους δεν τους κοβω να περνανε ουτε τον πρωτο γυρο παρα την "κληρωση" λουκουμι).

Edit: Οτι κακο εγραψα για την ρωσια το παιρνω πισω

22406339_1541230789263294_2051370248278297246_n.jpg.12e20fa9a7b20d667a8d2e7ce258ad97.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα την παλεψουν με Dembele και Fellaini και τακτικη να βαζουμε περισσοτερα απο οσα τρωμε.

Δημοσ.

Με Γερμανια ειμαι αλλα την καλυτερη ομαδα την εχει το Βελγιο, για καποιο λογο ομως αν και σε πολλα μουντιαλ ειχαν πολυ καλες ομαδες οσο πλησιαζαν στο τελος επαιζαν αγχωτικα και εφευγαν.

Δημοσ.

Ποια Βραζιλία ρε παιδιά? Εκτός κι αν έχω χάσει κάτι τρομερό, άπατη θα πάει. Ακόμα θυμάμαι την 7αρα.

Φαβορί για μένα Γερμανία φυσικά, Αργεντική ίσως, Βέλγιο. Και θέλω πολύ να δω Αγγλία και Αίγυπτο τι θα κάνουνε αν και οι Άγγλοι είναι πάντα losers.

Ολλανδία ήθελα πολύ να υποστηρίξω αλλά κρίμα, οπότε μετά θα είμαι με την Γερμανία και Πορτογαλία.

Δημοσ.

ποια γερμανια μωρε; ειναι που ειναι σιχαμενη λογω μνημονιων,

ειναι και η πιο αντιπαθητικη ομαδα ολων των εποχων παγκοσμιως σε οποιοδηποτε επιπεδο (συλλογων/εθνικων κλπ),

ποτε δεν την πηγα μια, σιχαμενη λεμε!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Aυτο που συνέβει με τη Βραζιλία τότε, δε θα ξανασυμβεί ποτέ.

Οσες φορές και να δει κανεις αυτο το ματς, το 0-5 στο 30 ειναι ο ορισμός της φάσης "κοιμηθηκε ο Θεός, κοιμήθηκαν οι παίχτες, πούλησαν τα πάντα (απο μπάλα μέχρι και τη μαγκιά τους) και η Γερμανια το εκμεταλευτηκε με τον καλυτερο τροπο.

Μιλάμε τωρα για μια ομάδα, της οποίας το κέντρο (εξαιρετικοι παίχτες και οι τρεις ανασταλτικά )και η άμυνα εκεί που σε όλο το μουντιάλ, έκαναν ρεκόρ φάουλ (ειχαν ειπωθει πολλά για τη σκληροτητα του παιχνιδιου της Βραζιλίας του 2014) σε ολο τον αγωνα για κάποιον καταπληκτικό λόγο, έπαιζαν σαν τιτίκες και τελείωσαν τον αγωνα με μολις 16-17 φάουλ. 

Ο Ντάντε, παίχτης της Μπάγερν να μη ξεχνιώμαστε, άρα καθόλου τυχαίος, που κλήθηκε να αναπληρωσει το κενό του Σίλβα, ηταν σκιά του εαυτού του και μαζί συμπαρέσιρε και τον Νταβίντ Λούιζ.

Ηταν και η απουσία του Νειμάρ.

Αυτά εκμεταλλεύτηκε η Γερμανία η οποία φυσικά και ηταν εξαιρετική ομάδα, αλλά όχι για να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό ήταν μια εξαίρεση που δεν πιστευω οτι προκειται να τη ξαναδουμε ποτέ. Δεν πιστευω δηλαδη οτι ομάδα τέτοιου επιπέδου θα επιτρέψει ξανα στον εαυτο της να εμφανιστει στο γηπεδο τόσο κακα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Βραζιλια αν εξαιρεσεις μια δυο διοργανωσεις ηταν παντα ομαδα ψυχολογιας. Μπηκαν με τεραστιο αγχος, στραβωσε το παιχνιδι απο την αρχη και ο αντιπαλος δεν τους λυπηθηκε. Σε αλλη ομαδα πλην γερμανιας ισως να ερχοταν και εντολη απο τον παγκο "χαλαρωστε λιγο".

Οντως δεν ξαναγινεται τετοιο παιχνιδι. Παντως ισως ειναι επικινδυνη φετος που κανεις δεν τους περιμενει να πανε ως το τελος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KaRouLi είπε

Φαβορί για μένα Γερμανία φυσικά, Αργεντική ίσως, Βέλγιο. Και θέλω πολύ να δω Αγγλία και Αίγυπτο τι θα κάνουνε αν και οι Άγγλοι είναι πάντα losers.

Ολλανδία ήθελα πολύ να υποστηρίξω αλλά κρίμα, οπότε μετά θα είμαι με την Γερμανία και Πορτογαλία.

Εχεις περιπου 20 της εκατο πιθανότητες να το σηκωσεις xD

Αν εξαιρέσουμε και τις μικρες που θα φυγουν με 0 και 1 βαθμο τοτε μπορεις να πανηγυρίζεις από τωρα xP

(Χιουμορακι κανω μην νομιζεις ότι στην λεω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...