Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, redykt είπε

παμε δυνατα . θελω να δω πολλα γκολ για καποιο λογο.

Ισως επειδή εχουμε μεινει με το πουλι στο χερι και αναγκαζουμε τους εαυτους μας, να παρακολουθούμε βαρετους -μεχρι αηδιας- αγωνες. Οι μεγαλες ομαδες, με την εξαιρεση της Ισπανιας και του Βελγιου, εχουν πετυχει 2 τερματα μαξ.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως πιο κακή ομάδα από Σαουδική Αραβία δε νομίζω να δούμε. 

Όχι ότι αυτοί εδώ είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον ξέρουν να περπατάνε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο αλλος εντωμεταξυ το πεναλτυ στο στοιχημα πρεπει να το ειχε παιξει. Τον κατερειψε χωρις λογο και αιτια 😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε

Ο αλλος εντωμεταξυ το πεναλτυ στο στοιχημα πρεπει να το ειχε παιξει. Τον κατερειψε χωρις λογο και αιτια 😁

Ειδε το ποστ μου εδω και σου λεει οπ,δεν μπορει ο δυελ να χασει το στοιχοιμα,θα τον στειλω ταμειο

Δημοσ.

Τίμιοι οι Τυνήσιοι, αφού θα αναγκαστούν οι Άγγλοι να πιέσουν, θα βρουν χώρο στη κόντρα και μήπως τους κάτσουν άλλο ένα.

Το πέναλτι τραγικό χωρίς λόγο. Η μπάλα στα 294 μέτρα ύψος και ο άλλος χώνει ακγωνια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 minutes ago, panossar95 said:

Τίμιοι οι Τυνήσιοι, αφού θα αναγκαστούν οι Άγγλοι να πιέσουν, θα βρουν χώρο στη κόντρα και μήπως τους κάτσουν άλλο ένα.

Το πέναλτι τραγικό χωρίς λόγο. Η μπάλα στα 294 μέτρα ύψος και ο άλλος χώνει ακγωνια.

Και δεν ετρωγε κοκκινη καλυτερα 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Captain Falafel είπε

Και δεν ετρωγε κοκκινη καλυτερα 😂

Είμαι τόσο άτυχος που έχω παίξει ομάδας σήμερα όχι γενικά. Θα τη πάρει η Αγγλία στο τέλος 😂😂

Δημοσ.

Πολυ σπαταλη παντως η αγγλια.

Δεν μαρεσουν καθολου παικτες στυλ στερλινγκ,λινγκαρντ,"αερινοι" και αδυναμοι

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Πάλι καλά μένω μέσα ακόμα. Χ-2 το έχω παίξει...!

Λογικά έτσι θα πάει.

Εγώ περιμένω κόκκινη Τυνησίας για 90 και γκολ Ντελε Αλί έξω από τη περιοχή για 100. 

Ακόμα ελπίζουμε... Ο κουβάς είναι κοντά όμως

Τι κολλήματα βαράνε αυτοί οι Άγγλοι πάλι. Έχουν μέσα Κέιν Αλί, Ρασφορντ και βαράει τα φάουλ ο Άσλεϊ Γιανγκ.. 

Ότι να ναι 😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...