Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, SuperiorSpidey είπε

Τον παρακολουθουσα στην Λιβερπουλ και ηταν αρκετα ασταθης. Οταν ομως βρισκοταν σε καλη κατασταση, εκλεινε στοματα και μαγευε. Ελπιζω να ειναι σταθεροτερος τωρα στην Μπαρτσελονα.

Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο χρησιμοποιει τοσο συχνα τον Muller. Συνειδητοποιω πως ειναι μεγαλο ονομα για την εθνικη Γερμανιας και οτι εχει προσφερει πολλα, αλλα θεωρω πως εχει καλυτερες επιλογες στο ροστερ αυτην την στιγμη. Θα ηθελα πολυ να δω τον Gundogan βασικο -στην Σιτι παιζει απιθανα- και πιστευω πως θα εδενε αρκετα καλα με τον Kroos και ενα κλασικο DM.

Προφανως και δεν ειμαι προπονητης και ουτε εχω την γνωση του αθληματος που εχει ο Low, οποτε κατι παραπανω θα ξερει και θα χρησιμοποιει τους συγκεκριμενους παικτες. Στεναχωρηθηκα λιγο και για τον Sane· εχει οντως κακο ρεκορ με την Γερμανια, αλλα θα προτιμουσα να τον δω τουλαχιστον στον παγκο.

Έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι!! Μια χαρά παίχτης είναι απλά πρέπει να ανανεωθεί η ομάδα γιατί έχουν κουραστεί οι παλιοί!! Το ίδιο σκέφτομαι και στην Μπάγερν που υποστηρίζω αν και είναι αλλιώς στους συλογους!! Και εγώ θα τον ήθελα τον  Σανε όπως και τον Μπραντ περισσότερη ώρα καθώς και στην άμυνα τον rudiger, πολύ καλός γιατί ο boateg δεν μπορεί να τρέξει

Απλά πιστεύω ότι προτιμάει τις παλιές καραβανες λόγω εμπειρίας, αν και χρειάζονται και πνευμονια!!

Για να δούμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Henry πρεπει να αναλαβει την ομαδα ως προπονητης(δεν ξερω αν εχει τα απαραιτητα διπλωματα ή οχι). Αυτο που λειπει σε αυτην την ομαδα ειναι η αυτοπεποιθηση και ειναι κατι που ουτε o Wilmots μπορουσε να τους μεταδωσει μιας και ποτε δεν υπηρξε παικτης ή προπονητης αυτου του επιπεδου. Για οσου εχουμε ζησει Βελγιο ξερουμε οτι παντα υπαρχει το εθνολογικο/γλωσσικο ζητημα αλλα νομιζω οτι αυτη η ομδα ειναι υπερανω αυτου(παντα ηταν). Αν κανουν ενα καλο πρωτο ματς νομιζω θα πανε καλα στο tournament.

Παμε ρε diables rouges....

Ps: Ρε αλεξ καθε πρωι θα δινεις τα tips σου😁

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε

Ps: Ρε αλεξ καθε πρωι θα δινεις τα tips σου😁

Ειμαι απροετοίμαστος σημερα...Λογω δουλειας.

Ασσο Τυνησια για οσους εχουν περιπεχτικη διαθεση!

Βελγιο το βλεπω over...μακαρι για 4-0

Επισκέπτης
24 λεπτά πριν, kirileman είπε

Οι μπουκ κλέφτες θα γίνουν;

Ενταξει δεν χρειαζεται ομως να γινουν απο εμας  πλουσιοι ομως ε;

Προσωπικα παιζω μικροποσα μονο για τον χαβαλε του θεματος. Εχω γραφτει και σε κανα/δυο fantasy και ειναι μια χαρα.

1 ώρα πριν, chill είπε

Σουηδία - Νότιοι Κιμ Γιονγκ Ουνς : άσσο/ G-G / over

Βέλγιο - Προτεκτοράτο Ρούσβελτ : over 3,5

Αφρικανικό Αλλάχου Ακμπαρ - Αγγλία : διπλό/ over 

Μου αρεσε το μη ρατσιστικο και διεθνιστικο σου πνευμα οποτε το κλεβω 😁

Σουηδία - Νότιοι Κιμ Γιονγκ Ουνς : ημιχρονο Χ

Βέλγιο - Προτεκτοράτο Ρούσβελτ : over 2,5

Αφρικανικό Αλλάχου Ακμπαρ - Αγγλία : ημιχρονο 2

1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε

Μου αρεσε το μη ρατσιστικο και διεθνιστικο σου πνευμα οποτε το κλεβω 😁

Από τη στιγμή που μου επιτρέπω να γράφω το Βέλγιο ως Βέλγιο κάθε άλλο παρά ρατσιστικό είναι το πνεύμα μου.

Προσφέρει δε και μια δόση ιστορίας π.χ. για τα του Παναμά :lol: 

Χωρις να θέλω να φανεί κάπως (άλλωστε δεν ειναι δουλειά μου), έχουμε 3-4 τοπικ για το στοίχημα. Αυτο ειναι τοπικ για το μουντιάλ ωστε να σχολιάζουμε τους αγώνες, παιχτες κτλ ή για στοιχηματικά προγνωστικά και για το τι έχει κερδίσει ο καθένας?

Αν ειναι να ζητήσουμε να ανοιξουμε άλλο τοπικ για όσους δεν ενδιαφέρονται για το στοιχημα.

• Like 2

Επισκέπτης

Τελικα το var απο οτι φαινεται ειναι και αυτονομο γιατι φανηκε καθαρα ο διαιτητης στην φαση να λεει συνεχιστε και μετα σταματησε και εδωσε το πεναλτυ.

Κοιμήθηκα μετά τη δουλειά στο Σουηδία Κορέα.

Ελπίζω να μην έχασα καλό ματσάκι.

Πάμε να δούμε και Βέλγιο τώρα, πολλές οι προσδοκίες και εδώ. Ελπίζω να έχουμε καλό ματσάκι.

Να δούμε και κάνα γκολακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...