Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακη η Βραζιλία,η Ελβετία δεν έπαιξε άμυνα Ισλανδίας για να την δικαιολογήσω κάπως ,απλά δεν μπορούσε να παίξει λίγο στρωτο ποδόσφαιρο για να βάλει ακόμα 2-3 γκολ.

Η Ελβετία ήταν ανύπαρκτη σε όλο το ματς παίζοντας κάκιστο ποδόσφαιρο αλλά κατάφερε να βάλει γκολ και να πάρει το Χ.

Όσο προχωράνε οι αγώνες τόσο πιο πολύ βλέπω εκπλήξεις στην συνέχεια με βάση το πως παίζουν τα μεγάλα ονόματα.

Άντε να δούμε αύριο πως θα παίξουν Βέλγιο και Αγγλία

Επεξ/σία από W0zzAp
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εριξα 2 ευρώ στο 90φεύγα, μονο και μονο για να'χω να λέω ότι έπαιξα τη Βραζιλία στο 7.8, για να νικήσει - κρατηθείτε- κάποιους Ελβετοποιημένους Αλβανούς και Καμερουνέζους, που μόλις τελειωνουν το μεροκάματο στα εργοστάσια σοκολάτας, βγαζουν τις ποδιές και παίζουν μπάλα στην πίσω αυλή της φάμπρικας! Πάγωσε η τσιμινιέρα, κατάσταση....

Χίλια μπράβο στους σοκολάτες κι αυτά προς γνώση και συμμορφωση όσων παίζουν φαβορί στο 1.4.... Πολύ μαλλί κι από μπάλα τίποτα....

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Βέλγιο ΠΡΈΠΕΙ να παίξει φέτος. Δε γίνεται άλλο. Ήταν πιο μικροί τα προηγούμενα χρόνια οι παίκτες του, αλλά νομίζω φέτος όλη η ομάδα έρχεται από σχετικά καλές χρονιές στα πρωταθλήματα. Είναι πιο ώριμοι, πιο δεμένοι, δε γίνεται με τόσο ταλέντο να μη παίξουν και φέτος.

Επίσης αυτό 😂😂

FB_IMG_1529266487667.jpg

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολυ μου αρεσει ο σκυλακος να πω την αληθεια μου :D 

Ισως ξερει και μπαλιτσα περα απο βαβουρα...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SuperiorSpidey είπε

Τον παρακολουθουσα στην Λιβερπουλ και ηταν αρκετα ασταθης. Οταν ομως βρισκοταν σε καλη κατασταση, εκλεινε στοματα και μαγευε. Ελπιζω να ειναι σταθεροτερος τωρα στην Μπαρτσελονα.

Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο χρησιμοποιει τοσο συχνα τον Muller. Συνειδητοποιω πως ειναι μεγαλο ονομα για την εθνικη Γερμανιας και οτι εχει προσφερει πολλα, αλλα θεωρω πως εχει καλυτερες επιλογες στο ροστερ αυτην την στιγμη. Θα ηθελα πολυ να δω τον Gundogan βασικο -στην Σιτι παιζει απιθανα- και πιστευω πως θα εδενε αρκετα καλα με τον Kroos και ενα κλασικο DM.

Προφανως και δεν ειμαι προπονητης και ουτε εχω την γνωση του αθληματος που εχει ο Low, οποτε κατι παραπανω θα ξερει και θα χρησιμοποιει τους συγκεκριμενους παικτες. Στεναχωρηθηκα λιγο και για τον Sane· εχει οντως κακο ρεκορ με την Γερμανια, αλλα θα προτιμουσα να τον δω τουλαχιστον στον παγκο.

Ο Γκουντογκαν με την μ@λακια που εκανε με τον Ερντογαν εχει δημιουργησει εσωτερικα προβληματα στην ομαδα, πριν καμια δεκαρια μερες τον αποδοκιμασαν 30,000 ατομα στο Λεβερκουζεν. Επισης, η Γερμανια λειτουργει λιγο σαν την Εθνικη Ελλαδος παλιοτερα, παιζουν οι ιδιοι ανεξαρτητως καταστασης, εκτος αν σταματησαν απο την Εθνικη ή τραυματιστηκαν. Μεγαλο λαθος η μη χρησιμοποιηση Ρόις-Γκορετσκα-Τερ Στεγκεν στο βασικο σχημα, 3 παικτες που κανανε εξαιρετικη χρονια (ο Ρόις την ανοιξη βεβαα) αλλα θα επρεπε να βγαλουν απο την εντεκαδα Μιλλερ-Κεντιρα-Νοϊερ που ειναι βασικοι

55 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

Κακη η Βραζιλία,η Ελβετία δεν έπαιξε άμυνα Ισλανδίας για να την δικαιολογήσω κάπως ,απλά δεν μπορούσε να παίξει λίγο στρωτο ποδόσφαιρο για να βάλει ακόμα 2-3 γκολ.

Η Ελβετία ήταν ανύπαρκτη σε όλο το ματς παίζοντας κάκιστο ποδόσφαιρο αλλά κατάφερε να βάλει γκολ και να πάρει το Χ.

Όσο προχωράνε οι αγώνες τόσο πιο πολύ βλέπω εκπλήξεις στην συνέχεια με βάση το πως παίζουν τα μεγάλα ονόματα.

Άντε να δούμε αύριο πως θα παίξουν Βέλγιο και Αγγλία

Αυτοι οι δυο αν ειναι στοιχειωδως σοβαροι θα κανουν το 2/2 στα πρωτα ματς και θα παιξουν μεταξυ τους την πρωτια την τελευταια αγωνιστικη, οπου προβλεπεται Χ που θα τους στελνει αγκαλια στους 16. Και αν η Γερμανια δεν κερδισει τον ομιλο της, αρκετα πιθανο αυτη τη στιγμη, μπορει και οι 2 να θελουν να ερθουν δευτεροι. :P

Οι δυο τελευταιοι ομιλοι ανταμωνονται στους 16, λογικα απο τον τελευταιο θα βγουν Κολομβια-Πολωνια. Στους 8, ο δευτερος του Αγγλοβελγικου ομιλου παιζει με τον νικητη του ομιλου της Γερμανιας που μπορει να ειναι το Μεξικο ενω ο πρωτος ανταμωνει με τη Βραζιλια. Αρα ο δευτερος μπορει να εχει πολυ βατο δρομο για την 4αδα

45 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Εριξα 2 ευρώ στο 90φεύγα, μονο και μονο για να'χω να λέω ότι έπαιξα τη Βραζιλία στο 7.8, για να νικήσει - κρατηθείτε- κάποιους Ελβετοποιημένους Αλβανούς και Καμερουνέζους, που μόλις τελειωνουν το μεροκάματο στα εργοστάσια σοκολάτας, βγαζουν τις ποδιές και παίζουν μπάλα στην πίσω αυλή της φάμπρικας! Πάγωσε η τσιμινιέρα, κατάσταση....

Χίλια μπράβο στους σοκολάτες κι αυτά προς γνώση και συμμορφωση όσων παίζουν φαβορί στο 1.4.... Πολύ μαλλί κι από μπάλα τίποτα....

Η Ελβετια, απο το 2006 και μετα που εχει παρει μερος σε ολα τα Μουντιαλ, ειναι σκληρο καρυδι. Παντα κατεβαζουν πολυ σκληροτραχηλη ομαδα και τις περισσοτερες φορες, οποιος την κερδιζει φτυνει αιμα, η Αργεντινη την κερδισε στην παραταση πριν 4 χρονια. Επισης συνηθιζει να καθαριζει ματς με ισοδυναμες ή μικροτερες ομαδες, οποτε δεν αποκλειεται να κανει δυο νικες με Σερβια και Κοστα Ρικα και να περασει πρωτη. 

Μπορει Ελβετικες ριζες να εχουν λιγοι απο τους παικτες της (ξεχωριζουν οσοι εχουν γερμανικα επωνυμα κυριως) ωστοσο και οι "ξενοι" παικτες της ειναι οι περισσοτεροι γεννημενοι στην Ελβετια, μεγαλωμενοι στην Ελβετια και εχουν παιξει μπαλα στην Ελβετια. Δεν ειναι μεταγραφες, πχ ενας καλος ξενος, επαιξε 3-4 χρονια στη χωρα, του δωσαμε διαβατηριο. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ο Γκουντογκαν με την μ@λακια που εκανε με τον Ερντογαν εχει δημιουργησει εσωτερικα προβληματα στην ομαδα, πριν καμια δεκαρια μερες τον αποδοκιμασαν 30,000 ατομα στο Λεβερκουζεν. Επισης, η Γερμανια λειτουργει λιγο σαν την Εθνικη Ελλαδος παλιοτερα, παιζουν οι ιδιοι ανεξαρτητως καταστασης, εκτος αν σταματησαν απο την Εθνικη ή τραυματιστηκαν. Μεγαλο λαθος η μη χρησιμοποιηση Ρόις-Γκορετσκα-Τερ Στεγκεν στο βασικο σχημα, 3 παικτες που κανανε εξαιρετικη χρονια (ο Ρόις την ανοιξη βεβαα) αλλα θα επρεπε να βγαλουν απο την εντεκαδα Μιλλερ-Κεντιρα-Νοϊερ που ειναι βασικοι

Ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο συμβαν, αλλα θεωρω αδικο να μην δινεται η ευκαιρια, σε έναν παικτη της κλασης του Γκουντογκαν, να παιξει λογω πολιτικης. Ναι, δεν διαφωνω πως η κινηση του σηκωνει κριτικη, αλλα καλο δεν θα ηταν να κρατησουμε λιγο την πολιτικη μακρια από το αθλημα. Ενας απο τους λογους που παρακολουθώ ποδοσφαιρο είναι για την αποφυγή της πολιτικης σκηνικης και τελικα υπαρχει κι εκει (βλ. Γκουαρδιολα με κιτρινη κορδελα, τα χρωματα του Rainbow flag σε περιβραχιωνια και αριθμούς παικτων).

Ακριβως, Muller και Khedira για εμενα θα επρεπε να βρίσκονται στον παγκο. Τον Reus δυστυχως δεν τον εχω παρακολουθησει, καθως δεν είμαι μεγαλος φίλαθλος της Bundesliga και μου είναι σχετικα αδιαφορο πρωταθλημα.

Επεξ/σία από SuperiorSpidey

Καλά εδώ δε πήρε σανε ο τύπος, που φέτος έπαιξε αρκετά καλά στη Σίτυ.

Και πήρε Μάριο Γκόμες. Δηλαδή τι φάση? 

Μίλλερ έχει αρχίσει και πέφτει αρκετά τα τελευταία 2-3 χρόνια.

• Confused 1

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Με αυτα που βλεπω θα αρχιζω να υποστηριζω Αγγλια...

Καλα ελεγα σε κατι φιλαρακια,χρονια του Βελγιου φετος!

England short stay.jpeg

• Like 2

2 λεπτά πριν, SuperiorSpidey είπε

Ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο συμβαν, αλλα θεωρω αδικο να μην δινεται η ευκαιρια, σε έναν παικτη της κλασης του Γκουντογκαν, να παιξει λογω πολιτικης. Ναι, δεν διαφωνω πως η κινηση του σηκωνει κριτικη, αλλα καλο δεν θα ηταν να κρατησουμε λιγο την πολιτικη μακρια από το αθλημα. Προσωπικα παρακολουθώ ποδοσφαιρο για να αποφυγω λιγο το πολιτικο σκηνικο και τελικα υπαρχει κι εκει (βλ. Γκουαρδιολα με κιτρινη κορδελα, τα χρωματα του Rainbow flag σε περιβραχιωνια και αριθμούς παικτων).

Ακριβως, Muller και Khedira για εμενα θα επρεπε να βρίσκονται στον παγκο. Τον Reus δυστυχως δεν τον εχω παρακολουθησει, καθως δεν είμαι μεγαλος φίλαθλος της Bundesliga και μου είναι σχετικα αδιαφορο πρωταθλημα.

Δεν ειναι θεμα πολιτικης. Ειναι θεμα ασεβειας προς την Εθνικη ομαδα. Αν αισθανεται Τουρκος θα επρεπε να αγωνιζεται με την εθνικη ομαδα της Τουρκιας. Οχι με τη Γερμανια, μονο και μονο επειδη δινει περισσοτερες ευκαιριες για κουπες και μεγαλες πορειες. Αλλωστε, αρκετοι Τουρκογερμανοι εχουν επιλεξει την Εθνικη Τουρκιας παροτι ειχαν κληση απο την "Μανσαφτ". Σαχιν και Τσαχλανογλου πχ.

2 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Καλά εδώ δε πήρε σανε ο τύπος, που φέτος έπαιξε αρκετά καλά στη Σίτυ.

Και πήρε Μάριο Γκόμες. Δηλαδή τι φάση? 

Μίλλερ έχει αρχίσει και πέφτει αρκετά τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Αλλη θεση ο ενας, αλλη ο αλλος. Ο Σανε θα εβγαζε απο την αποστολη εναν μεσοεπιθετικο, οχι τον Γκομεζ που ειναι 9αρι. Ο Λεβ διαλεξε μεταξυ Μπραντ και Σανε 

27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η Ελβετια, απο το 2006 και μετα που εχει παρει μερος σε ολα τα Μουντιαλ, ειναι σκληρο καρυδι. Παντα κατεβαζουν πολυ σκληροτραχηλη ομαδα και τις περισσοτερες φορες, οποιος την κερδιζει φτυνει αιμα, η Αργεντινη την κερδισε στην παραταση πριν 4 χρονια. Επισης συνηθιζει να καθαριζει ματς με ισοδυναμες ή μικροτερες ομαδες, οποτε δεν αποκλειεται να κανει δυο νικες με Σερβια και Κοστα Ρικα και να περασει πρωτη. 

Αυτά ρε προπονηταρά μου, τα γράφουνε πριν ξεκινήσει το ματς... Θα τους έχω πάντως υπόψη μου για το μέλλον!

2 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Αυτά ρε προπονηταρά μου, τα γράφουνε πριν ξεκινήσει το ματς... Θα τους έχω πάντως υπόψη μου για το μέλλον!

Αδιαβαστος ησουν για το στοιχημα :P

Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Αδιαβαστος ησουν για το στοιχημα :P

Γι αυτο την εχω στημενη στα live...αμα βλέπεις τους σοκολατες να κανουν τριγωνάκια στους βραζιλιάνους, την ψυλλιάζεσαι αμεσως....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν ειναι θεμα πολιτικης. Ειναι θεμα ασεβειας προς την Εθνικη ομαδα. Αν αισθανεται Τουρκος θα επρεπε να αγωνιζεται με την εθνικη ομαδα της Τουρκιας. Οχι με τη Γερμανια, μονο και μονο επειδη δινει περισσοτερες ευκαιριες για κουπες και μεγαλες πορειες. Αλλωστε, αρκετοι Τουρκογερμανοι εχουν επιλεξει την Εθνικη Τουρκιας παροτι ειχαν κληση απο την "Μανσαφτ". Σαχιν και Τσαχλανογλου πχ.

Τελικα ισως να μην γνωρίζω τα παντα περι του θεματος. Εχω διαβασει μονο τις δηλωσεις της Merkel και ενός ακομα κυριου που ισχυριστηκε να διωχτουν από την εθνικη Γερμανιας. Το πρόβλημα μου είναι πως ο Ozil δεν δεχτηκε την ιδια μεταχειρηση με τον Gundogan, παρ'ολο που βρισκοταν κι αυτος στην σκηνη, οποτε ισως να μου διαφευγει κατι.

Εμενα ας πουμε η μητερα μου είναι Βραζιλιανα. Αν επαιζα για την εθνικη Ελλαδος, δεν καταλαβαίνω πως θα ηταν προσβλητικο να επισκεπτομουν τον Temer (προεδρος της Βραζιλιας) και να εβγαινα φωτογραφιες μαζι του. Ξανα-λεω αν μου διαφευγει κατι, τοτε θα σε παρακολουσα να μου το αναφέρεις.

EDIT: Προτιμω να μην επιχειρηματολογω στο συγκεκριμενο νημα, καθως είναι λιγο ασχετο με το θεμα. Αν θες να εμβαθύνουμε περισσοτερο το θεμα, στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

Επεξ/σία από SuperiorSpidey

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...