Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Γκολαρα αλλα περαν τουτο ουδεν. Νευμαρ προφανως ανετοιμος περιφερεται στο γηπεδο...
W0zzAp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Σάπιο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Η Βραζιλία έπαιξε μέχρι την ώρα που μπήκε η γκολάρα του κουτινιο και μετά τίποτα. Ο Νεϊμάρ θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με κάποια ατομική προσπάθεια αλλά δεν κάνει τίποτα. Η Ελβετία νομίζω είναι λίγο καλύτερη από τον Πλατανιά σήμερα 1
Centurion Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ο Νευμάρ παίδευε το μαλλί όλη μέρα. Που όρεξη για μπάλα τώρα;
SuperiorSpidey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Οταν θελει ο Κουτινιο, ειναι μαγεια.. Τον παρακολουθουσα στην Λιβερπουλ και ηταν αρκετα ασταθης. Οταν ομως βρισκοταν σε καλη κατασταση, εκλεινε στοματα και μαγευε. Ελπιζω να ειναι σταθεροτερος τωρα στην Μπαρτσελονα. 9 λεπτά πριν, panathas1313 είπε Γερμανια παιδες φανατικος αν και δυστηχως χασαμε σημερα εγω ειμαι απο πιτσιρικι .. το 1990 το ειχα δει που το πηραμε σε ασπρομαυρη τηλεοραση στο χωριο και το 2014 το ευχαριστηθηκα Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο χρησιμοποιει τοσο συχνα τον Muller. Συνειδητοποιω πως ειναι μεγαλο ονομα για την εθνικη Γερμανιας και οτι εχει προσφερει πολλα, αλλα θεωρω πως εχει καλυτερες επιλογες στο ροστερ αυτην την στιγμη. Θα ηθελα πολυ να δω τον Gundogan βασικο -στην Σιτι παιζει απιθανα- και πιστευω πως θα εδενε αρκετα καλα με τον Kroos και ενα κλασικο DM. Προφανως και δεν ειμαι προπονητης και ουτε εχω την γνωση του αθληματος που εχει ο Low, οποτε κατι παραπανω θα ξερει και θα χρησιμοποιει τους συγκεκριμενους παικτες. Στεναχωρηθηκα λιγο και για τον Sane· εχει οντως κακο ρεκορ με την Γερμανια, αλλα θα προτιμουσα να τον δω τουλαχιστον στον παγκο.
dollyyy19 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Κακιστος ο ρεφερι ,αλλα και οι παικτες,εχουν ετοιμη δουλεια,ειτε σαν ηθοποιοι,ειτε σαν βουτηρο ζαχαροπλαστικης.μπορει να κανουν και το ζαχαρωτό ...
Vasivouzoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αυτή η Βραζιλία είναι που θα το σηκώσει; Σκέτη απογοήτευση, μόνο Πορτογαλία από εδώ και στο εξής ( και αυτό χάρης του Ενός ) .
DYEL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δεν υπαρχει ματς που να μην υποστηριζω το underdog Δεν μαρεσει καμοια απο της δυνατες ομαδες Μονο πορτογαλια που υποστηριζω Αντε και στο ματς κροατιας υποστηριζα τους κροατες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Με αυτα που βλεπω θα αρχιζω να υποστηριζω Αγγλια... Καλα ελεγα σε κατι φιλαρακια,χρονια του Βελγιου φετος!
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Όλα τα φαβορί έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής Από την άλλη βέβαια, από ένα ματς δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα 1
coffeex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε λες να εχουμε κι αλλη ...κηδεια απόψε;;;; 1
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Οχι και εσύ Βραζιλία 😂😂😂... Τι γίνεται φέτος...
SuperiorSpidey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ακρως κουραστικος, ο Νευμαρ. Νιωθω πως δεν θελω να ξανα δω μπαλα για μηνες. 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Με αυτα που βλεπω θα αρχιζω να υποστηριζω Αγγλια... Καλα ελεγα σε κατι φιλαρακια,χρονια του Βελγιου φετος! Σχεδον σε καθε διοργανωση τα ιδια λεγονται για το Βελγιο. Τα πηγαινουν καλα στους ομιλους κι αργοτερα στα knock-out ριχνουν τις αποδοσεις τους στον πατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα