Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πολυ το ευχαριστηθηκα...Το ειχε παιξει κανεις?Τι αποδοσεις εδινε το διπλο διπλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Απογοήτευση και η Γερμανία από τους μεγάλους. Πάμε Βραζιλία τώρα, ελπίζω εσύ να δείξεις τι αξίζει. Με αυτά που έχουμε δει ως τώρα αν και είναι αρχή, έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τη Βραζιλία από την αρχή θα το πάρει αέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πλήρωσε και το Μεξικό, κυρ Στέφανε! Βάλε 2 μπουκάλια μπύρα, 3 σοκολάτες και μαρμελάδα για τα παιδιά! Ναι, κυρ Στέφανε! Uno pinchazo magnifico! 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πολυ το ευχαριστηθηκα...Το ειχε παιξει κανεις?Τι αποδοσεις εδινε το διπλο διπλο? Αλεξανδρε, τι διπλο-διπλό και περίεργα;! Αυτα τα ματς τα παίζεις μόνο στο live! Το Μεξικό δίδασκε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και μολις βαλανε το γκολ, τους ειχαν στο ανταλλακτήριο ακόμη στο 2,58! Το αγόρασα κι άντε γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέχρι στιγμής η μέρα πάει μια χαρά. οι Κοσταρικανοί χάσαν, οι Γερμανοί χάσαν. Αν δω σόου τώρα με την Μπραζίλ να χώνει μερικά ξεγυρισμένα στους πάντα ουδέτερους, τραπεζίτες και νερόβραστους Ελβετούς η μέρα θα είναι τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καμία ομάδα απτά θεωρητικά φαβορί δεν έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουμε έκπληξη φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperiorSpidey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, W0zzAp είπε Καμία ομάδα απτά θεωρητικά φαβορί δεν έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουμε έκπληξη φέτος. Η Ισπανία μου φάνηκε πολύ καλή στο γήπεδο, για να είμαι ειλικρινής και σκέψου πως έδιωξαν τον Lopetegui πριν μερικές μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Καμία ομάδα απτά θεωρητικά φαβορί δεν έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουμε έκπληξη φέτος. Η Ισπανία έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κι ειχαν κυκλοφορία μπάλας επιπεδου Μπαρτσελόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Η Ισπανια θα ειναι παντα στα φαβορι.. Ειτε εχει ειτε δεν εχει προπονητη.. Ειναι 6-7 ματς ολα κ ολα,δεν ειναι πρωταθλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Βάμος Ομαδάρα Βραζιλία, σε πιστεύω φουλ φέτος. Οι Ισπανοί όντως είχαν καλό passing game αλλά έδειξαν αδυναμία στο κέντρο περισσότερο νομίζω, στα αμυντικά πιο πολύ. Μπροστά ήταν πολύ καλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μαλλί κανταΐφι Νευμαρ. Νομίζω ήρθε η ώρα για πολλά με λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, SuperiorSpidey είπε Η Ισπανία μου φάνηκε πολύ καλή στο γήπεδο, για να είμαι ειλικρινής και σκέψου πως έδιωξαν τον Lopetegui πριν μερικές μέρες. 15 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Η Ισπανία έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κι ειχαν κυκλοφορία μπάλας επιπεδου Μπαρτσελόνα... 15 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Η Ισπανια θα ειναι παντα στα φαβορι.. Ειτε εχει ειτε δεν εχει προπονητη.. Ειναι 6-7 ματς ολα κ ολα,δεν ειναι πρωταθλημα.. Ναι έχετε δίκιο η μόνη ομάδα που έπαιξε ωραία ήταν η Ισπανία,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να πάει μακριά. Βέβαια Ισπανία είναι όλα είναι πιθανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Σελεσάο δείξε λίγο μπαλιτσα, παμεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperiorSpidey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ζαλιστηκα. Τι φαλτσο ηταν αυτο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, SuperiorSpidey είπε Ζαλιστηκα. Τι φαλτσο ηταν αυτο; Οταν θελει ο Κουτινιο, ειναι μαγεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Γερμανια παιδες φανατικος αν και δυστηχως χασαμε σημερα εγω ειμαι απο πιτσιρικι .. το 1990 το ειχα δει που το πηραμε σε ασπρομαυρη τηλεοραση στο χωριο και το 2014 το ευχαριστηθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα