Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βελγιο πρωτα και πανω απο ολα και επειτα λογω λυπησης Αγγλια. Παραδοσιακα μου ηταν συμπαθης και η Ολλανδια λογω ωραιου ποδοσφαιρου αλλα φετος δεν δυστηχως. Γαλλοι εξακολουθουν να μην μου γεμιζουν το ματι και θα ελεγα οτι η γερμανια θα ειναι τουλαχιστον ημιτελικα. Με τους νοτιο αμερικανους ποτε δεν ξερεις, ειναι και ποσες επικλησεις στα ουρανια θα κανουν ανα λεπτο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Με ποιον ειστε ειναι το θεμα...οχι ποιος θα κερδισει βαση ομαδας...Αλλιως εχουμε τα κλασσικα. Γερμανια Ισπανια τελικος παει κ τελειωσει.
panossar95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μιας και δεν έχουμε ελληνική παρουσία για να υποστηρίξουμε 100% τα έχω μοιράσει αυτή τη φορά 😛 Βασική μου θα είναι η Ουρουγουάη. Νομίζω θα πάει καλά. Το Βέλγιο επίσης. Νομίζω φέτος είναι η χρονιά να δείξει επιτέλους αυτή η ομάδα με αυτό το ταλέντο τι αξίζει. Φαβορί βλέπω Βραζιλία ή Γαλλία. Για Αργεντινή δε προβλεπω καλό Μουντιάλ. Μέσσι θα είναι αρκετά κουρασμένος και μόνος του δε μπορεί να κάνει πολλά. Αν εξαιρέσουμε την επίθεση της, νομίζω ότι από κέντρο και πίσω σε σχέση με τους άλλους πιθανούς διεκδικητές είναι πολύ αδύναμη. 1
redykt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 επιτελους ανοιξε τοπικ για μουνδιαλ. θα θελα να δω αγγλια να προχωρησει τελικο.
Miracle Worker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Βλεποντας για πρώτη φορά τις ομάδες, μου φαίνεται για ένα από τα πιο "ιστορικά αδύναμα" μουντιάλ, αν κρίνουμε τις ομάδες από την πρόσφατη μουντιαλικη ιστορια δηλαδη. Νο ΗΠΑ, no Ολλανδία, no Ιταλια. Γενικά σε όλες τις Ηπείρους έχουμε πολλες εκπληξεις. Παντα υπήρχαν οι "μικροί", αλλά τώρα γίνεται ο κακος χαμός. 1
Stamer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, redykt είπε ολη τους η ζωη μια βαφλα με σαντιγυ Ωραία ζωή
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλη ομαδα εχει το βελγιο, Hazard, de bruyne, mertens kai lukaku μπροστα. Πραγματα και θαυματα μπορουν να κανουν αλλα αυτοι εχουν κυριως θεμα ψυχολογιας. Κανουν περιπατο στα προκριματικα αλλα δεν τους βγαινουν τα τουρνουα.
W0zzAp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ειναι παντως μεγαλη ευκαιρια για το Βελγιο να χτυπησει ημιτελικα ή ακομα και τελικο σε αυτο το μουντιαλ που δεν λες οτι υπαρχει και καποιο ξεκαθαρο φαβορι.Ειδικα με αυτη την γενια ποδοσφαιριστων που εχει πρεπει να κανει το κατι παραπανω και να μην κομπλαρει σαν τα προηγουμενα τουρνουα.
panossar95 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης το Βέλγιο παίζει με τον Παναμά στον όμιλο. Θεωρητικά τη χειρότερη ομάδα του τουρνουά μαζι με Σαουδική Αραβία. Αν και τους δεύτερους δεν τους έχω δει να παίζουν, ο Παναμάς όντως είναι κακός. Σε εταιρία στοιχήματος που κοίταγα, με άπειρα ειδικά στοιχήματα, ένα από αυτά ήταν να σπάσει το ρεκόρ των 10 γκολ στο Μουντιάλ, σε απόδοση 75. Έλεγα να το τιμήσω για το fun, ένα 5ευρω έτσι για τη πλάκα. Έχετε παίξει, ή έχετε σκοπό να παίξετε κάποιο ειδικό στοίχημα? Σκέφτομαι να παίξω για κατάκτηση Βραζιλία,Γαλλία,Βέλγιο και Ουρουγουάη, από λίγα σε κάθε ομάδα και για χρυσό γάντι τον Άλισον της Βραζιλίας. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από panossar95 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ειδικο δεν νομιζω να παιξω αλλα κανενα live σε μερικα παιχνιδια σιγουρα.........ετσι να ασπρισουν λιγο παραπανω τα μαλλια μας. Και νομιζω λιγοτερη ικανη η γερμανια χωρις Σανε. Δεν του το χα του Λεβ.
panossar95 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Ειδικο δεν νομιζω να παιξω αλλα κανενα live σε μερικα παιχνιδια σιγουρα.........ετσι να ασπρισουν λιγο παραπανω τα μαλλια μας. Και νομιζω λιγοτερη ικανη η γερμανια χωρις Σανε. Δεν του το χα του Λεβ. Καλά το λάιβ είναι σιγουρακι. Επίσης και τα οβερ θα κυνηγήσω. Ήδη δίνουν 2.30+ σε πολλά παιχνίδια. Αλλά και τα ειδικά έχουν πλάκα. Ειδικά σε αυτήν την εταιρία έχει άπειρες επιλογές ειδικών..
fcbayern Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γερμανια κ τα μυαλα στα καγκελα!!!😁Για στοιχημα,καλες ευκαιριες ειναι οι προκρισεις απο ομιλο,νικητρια ομιλου,τελευταια ομιλου... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από fcbayern
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα