Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, aris1986 είπε

Που μπορούμε να βρούμε τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Εξηγώ πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στρατό μου έλεγε ένας αρχιλοχίας (επειδή ήταν και referee γ' εθνικής) μου έλεγε για κανόνες που δεν είναι σχεδόν δυνατόν να γίνουν αλλά υπάρχουν κανονισμοί.

Πχ. Πες ότι βαράω κόρνερ και για κάποιο λόγο (και αν μπορούσα) την ρίχνω στο δικό μου τέρμα και βάζω γκολ (λέμε τώρα), τότε μου έλεγε ότι τρώει κίτρινη ο παίκτης και κάνει ελεύθερο ο τερματοφύλακας της άλλης ομάδας. Δλδ δεν μετράει σαν γκολ απ' ευθείας και κάτι τέτοια που δεν γίνονται αλλά υπάρχει λύση. Έχετε ακούσει και εσείς τίποτα. Δεν μπορώ να βρω στο internet λίγο που έψαξα. Μόνο τους κλασσικούς κανόνες ..

κανόνες ποδοσφαίρου FIFA   2017-2018

https://football-technology.fifa.com/media/1245/lotg_17_18_en.pdf

Ενδεικτικά για το παράδειγμα που έγραψες ,με το κόρνερ, ισχύει το εξής :

Το κόρνερ είναι άμεσο κτύπημα .

Όταν ένας παίκτης εκτελεί  άμεσο κτύπημα  έχουμε δύο περιπτώσεις

1. Η μπάλλα να περάσει την εστία της αντιπάλου ομάδος οπότε έχουμε τέρμα (goal),

2. Η μπάλλα να  περάσει την εστία της δικής του ομάδος οπότε εκτελείται κόρνερ  από την αντίπαλη ομάδα .  Εννοείται για άμεσο κτύπημα χωρίς η μπάλλα να ακουμπήσει σε άλλον παίκτη, σε περίπτωση που η μπάλλα ακουμπήσει σε οποιονδήποτε  άλλο παίκτη έχουμε πάλι τέρμα (goal) για λογαριασμό της αντιπάλου ομάδος.

Ουδείς τιμωρείται με κίτρινη κάρτα σε αυτή την περίπτωση

Επεξ/σία από nik0laus
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Οβερ Αργεντινη, Goal-Goal Περου-Δανια και νικη Κροατιας. Απο ενα χαμενο πεναλτι στα δυο πρωτα και ο κουβας μας καλωσορισε...

Εγω ειχα παιξει γαλλαι , αργεντινη χ στο ημιχρονο, νικη κροατιας και χ το περου..............ο μπ@νες δεν εχασε απλως πεναλτι κατερριψε και 2 μπεκατσες.

Εγώ κλασικά θα δω όλα τα ματς της Βραζιλίας και κάποια άλλα ματς επιλεκτικά!

Ακούω από άτομα που παρακολουθούν συστηματικά ποδόσφαιρο ότι η Βραζιλία δεν έχει το χάλι του προηγούμενου μουντιάλ που ξεφτύλισε την ιστορία της!

2 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Το σημερινό Κόστα Ρικα - Σερβια πώς το βλέπετε?

Μαχητικοι Κοσταρικανοι,δεν θα δωσουν τοσο ευκολα το ματς..Πολυ καλυτερη η Σερβια,αλλα who knows..

Κραταω το  κασερι για Γερμανια κ Βραζιλια..Θα πεσει πολυ ειδικο!😎

Επισκέπτης

εγω Γερμανια και Βραζιλια τα επαιξα ασσο στο πρωτο ημιχρονο και νικη της Σερβιας. Ας ελπισουμε να μας παει σημερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KaRouLi είπε

Θέλω να παίξω 3 over. Λογικά η Γερμανία και η Βραζιλία δε θα με απογοητεύσουν αλλά το  Κοστα Ρικα - Σερβια φοβάμαι.

Το Κόστα Ρίκα Σερβία δύσκολα για οβερ.

Αν θες παίξε οβερ 2 ασιατικό. Αν μπουν δύο γκολ δε χάνεις το στοίχημα αλλά το παίρνεις μονάδα και αν πιάσεις τα υπόλοιπα πληρώνεσαι κανονικά. θα Αν μπουν 3 πληρώνεσαι οβερ αλλά σε πιο χαμηλή απόδοση από το κανονικό οβερ 2.5 

Οι κοσταρικανοι παραδοσιακά παίζουν άμυνα και σκοράρουν λίγο, με κόντρα επίθεση θα παίξουν λογικά.

Οι Σέρβοι πιο δυνατοί σαφώς.

Αν και δεν έχω δει κοσταρικα εδώ και καιρό, το οβερ 2 ασιατικό είναι τίμιο αν θες να παίξεις οβερ 2.5. τουλάχιστον να έχεις μια κάλυψη.

9 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε

εγω Γερμανια και Βραζιλια τα επαιξα ασσο στο πρωτο ημιχρονο και νικη της Σερβιας. Ας ελπισουμε να μας παει σημερα...

Και εγώ κάτι ανάλογο σκέφτομαι να παίξω. Ή να πάω προς live μόνο σήμερα χωρίς ειδικά και τέτοια 😂

Κυνηγάω αυτή τη κόκκινη σε όλα τα ματς, σήμερα που δε θα τη παίξω μάλλον θα έρθει.

Επεξ/σία από panossar95

Επισκέπτης
33 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Και εγώ κάτι ανάλογο σκέφτομαι να παίξω. Ή να πάω προς live μόνο σήμερα χωρίς ειδικά και τέτοια 😂

Κυνηγάω αυτή τη κόκκινη σε όλα τα ματς, σήμερα που δε θα τη παίξω μάλλον θα έρθει.

Δεν ειναι κακη ιδεα ..........νεοι τροποι για κουβα πιο direct 😁

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω αν ηθελα να τζογαρω θα επαιζα τη Γερμανια Ασσο ημιχρονο Χ τελικο...η κανα 1-1 

Αφου βλεπουμε τα ιδια........ανεπτερωθηκαν οι ελπιδες μου 😁 (τη προβλεψη του 3-3 θα την κουβαλας μεχρι τελους)

Δεν έχω δει καθόλου Γερμανία, οι Μεξικανοί πάντως είναι σκληρή ομάδα, και έχουν και τον γερολυκο Ράφα 😂😂..

Εγώ σίγουρα θα παίξω στη Βραζιλία ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ οποιαδήποτε στιγμή. Θα δω και σε λίγο πόσο δίνει. Συνήθως κοντά στο 15

Έπαιζα Ουρουγουάη να σκοράρει από 0-10 λεπτό με απόδοση 70. Και πήγε να το βάλει κιόλας ο Σουάρεζ στο 7:30. Βέβαια να παρέμενε 1-0 μέχρι το τέλος αλλά παίζω τετοιες κωλαντζες στοιχήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...