Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Απίστευτο ότι δε κατάφερε να σκοράρει. Τελευταίο ειδικό για σήμερα, κάτι που ζήτησα εγώ και μου έδωσε η στοίχημαν μπας και ρεφαρουμε... 2 φόρες κιόλας, το πιστεύω πολύ 😂😂 Δε πέφτουμε, και εγώ κουβα σήμερα. Ας ελπίσουμε στη Κροατία 😂😂 Την αλλη φορα να ζητησεις και το "να περασει μετεωριτης" 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Την αλλη φορα να ζητησεις και το "να περασει μετεωριτης" 😁 Ε καλά δεν είναι και απίθανο. 2 γκολ της Κροατίας θέλω και να σκοράρει ο Μάριο. Ας ελπίσουμε η Νιγηρία να κάνει τη κόκκινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Κοκκινη σ αυτο το ματς? Απιθανο μου φαινεται.. Τι ονειρο ειδες? 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κοκκινη σ αυτο το ματς? Απιθανο μου φαινεται.. Τι ονειρο ειδες? 😎 Λόγο Νιγηρίας πιο πολύ, είναι λίγο αγαρμποι γενικά οι Αφρικανοί στα μαρκαρίσματα και νευριάζουν πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) θα ηθελα στο τελος του μουντιαλ να μας πεις και τον απολογισμο Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από redykt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Εγω εριξα ενα 2ευρακι να σκοραρει ο Λοβρεν.. 11 αποδοση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Που μπορούμε να βρούμε τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Εξηγώ πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στρατό μου έλεγε ένας αρχιλοχίας (επειδή ήταν και referee γ' εθνικής) μου έλεγε για κανόνες που δεν είναι σχεδόν δυνατόν να γίνουν αλλά υπάρχουν κανονισμοί. Πχ. Πες ότι βαράω κόρνερ και για κάποιο λόγο (και αν μπορούσα) την ρίχνω στο δικό μου τέρμα και βάζω γκολ (λέμε τώρα), τότε μου έλεγε ότι τρώει κίτρινη ο παίκτης και κάνει ελεύθερο ο τερματοφύλακας της άλλης ομάδας. Δλδ δεν μετράει σαν γκολ απ' ευθείας και κάτι τέτοια που δεν γίνονται αλλά υπάρχει λύση. Έχετε ακούσει και εσείς τίποτα. Δεν μπορώ να βρω στο internet λίγο που έψαξα. Μόνο τους κλασσικούς κανόνες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, redykt είπε θα ηθελα στο τελος του μουντιαλ να μας πεις και τον απολογισμο Μέχρι τώρα έχω παίξει 30ευρω. Έχω πάρει 60 στο χέρι. Έχω ακόμα για το μείον 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Σε καλή μας μεριά 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Centurion είπε Σε καλή μας μεριά Ωραίος. Γαμ*** με τα πέναλτυ φέτος. 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Που μπορούμε να βρούμε τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Εξηγώ πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στρατό μου έλεγε ένας αρχιλοχίας (επειδή ήταν και referee γ' εθνικής) μου έλεγε για κανόνες που δεν είναι σχεδόν δυνατόν να γίνουν αλλά υπάρχουν κανονισμοί. Πχ. Πες ότι βαράω κόρνερ και για κάποιο λόγο (και αν μπορούσα) την ρίχνω στο δικό μου τέρμα και βάζω γκολ (λέμε τώρα), τότε μου έλεγε ότι τρώει κίτρινη ο παίκτης και κάνει ελεύθερο ο τερματοφύλακας της άλλης ομάδας. Δλδ δεν μετράει σαν γκολ απ' ευθείας και κάτι τέτοια που δεν γίνονται αλλά υπάρχει λύση. Έχετε ακούσει και εσείς τίποτα. Δεν μπορώ να βρω στο internet λίγο που έψαξα. Μόνο τους κλασσικούς κανόνες .. Και εγώ έτσι ξέρω, κάπου το έχω ακούσει, ότι αν γυρίσει και το βάλει μόνος του το μετράνε ελεύθερο. Το οβερ 1.5 ομάδα Κροατίας τελικά ήταν τέλειο σαν μονό στοίχημα όπως είπα και το πρωί. Αλλά ήθελε καλά λεφτά να το παίξεις σε απόδοση 2. Τα άλλα 3 δυστυχώς δε πέρασαν. Αυτό αξίζε μόνο του ένα 50αρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Εύκολα και άνετα η Κροατία, καλά πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Παιδιά προσοχή με το στοίχημα γιατί κερδίζει ένας στους 400 παίκτες περίπου. Για αυτό και δεν έχει τολμήσει ποτέ κανείς (ούτε πρόκειται) να ποστάρει στοιχηματικό ιστορικό αρχείο των πονταρίσματών του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, aris1986 είπε Δεν με νοιάζει πως τον αποκαλείτε εμένα με πήγε κουβά πάντως ένα ΟΒΕΡ ήθελα και έχασε το πέναλτι... Και χτες με αυτά τα τραγελαφικά ματς του Μουντιάλ... Οβερ Αργεντινη, Goal-Goal Περου-Δανια και νικη Κροατιας. Απο ενα χαμενο πεναλτι στα δυο πρωτα και ο κουβας μας καλωσορισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Οβερ Αργεντινη, Goal-Goal Περου-Δανια και νικη Κροατιας. Απο ενα χαμενο πεναλτι στα δυο πρωτα και ο κουβας μας καλωσορισε... Και εγώ οβερ Αργεντινή και γκολ γκολ Περού. Το ότι δεν ήρθαν ήταν το κλασσικό "Γαμησει*** Ο Δίας". Χαμένα πέναλτυ και στα δύο και Περού 10 φάσεις για γκολ. Πρεπει να σε θέλει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 και σιγα μη το χάσει ο Μεσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα