Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παμε για Γαλλια-Αγγλια??Το ελπιζω!

Ματσαρα θα ειναι..Το μονο κακο με αυτες τις διοργανωσεις,ειναι οτι ειναι μικρες κ παιζουν συνεχεια οι ιδιοι 11 παιχτες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθεύει ότι θα παρευρεθεί και η Τερέζα Μέϊ με μίνι για να μην πάρει όλη τη δόξα η Κροάτισσα;;;;;.:P

Μόνο και μόνο για αυτή την παιχτούρα το Μόντριτς που όσο μπόι του λείπει τόσα καντάρια μπάλα ξέρει είμαι με την Κροατία έστω και αν έχει λιγότερες ελπίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, primeragt είπε

Αρα θελουμε τα καραγκιοζιλικια αν ευνοουν , γιατι και οι 2 για να ευνοηθουν το εκαναν. Οποτε κ ο Ραμος οταν σκοτωνει καλα κανει και γενικα καλα κανουν ολοι ειτε βουτανε ειτε κανουν καθυστερισεις αφου ευνοουνται. Εμας σαν θεατες που μας οφελει ομως να βλεπουμε τετοια καραγκιοζιλικια εκτως απο πιθανο στοιχημα που εχουμε παιξει?

Ναι φιλε μου οτι πεις...Αν θεωρεις οτι ο καραγκιοζακος πιο ακριβος παιχτης του πλανητη εκανε τα ιδια πραγματα με τον γαλλο δεν εχουμε να συζητησουμε κατι...Απο τι βλεπω ολος ο κοσμος κραζει Νευμαρ και οχι Εμπαπε

Παρτε και κατι να γελασουμε http://www.sport24.gr/football/mundial/mundial-2018/o-xitler-mathainei-thn-pithanotata-na-parei-to-pagkosmio-kupello-h-agglia.5257541.html

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι φιλε μου οτι πεις...Αν θεωρεις οτι ο καραγκιοζακος πιο ακριβος παιχτης του πλανητη εκανε τα ιδια πραγματα με τον γαλλο δεν εχουμε να συζητησουμε κατι...Απο τι βλεπω ολος ο κοσμος κραζει Νευμαρ και οχι Εμπαπε

Παρτε και κατι να γελασουμε http://www.sport24.gr/football/mundial/mundial-2018/o-xitler-mathainei-thn-pithanotata-na-parei-to-pagkosmio-kupello-h-agglia.5257541.html

Εγω δεν κραζω παιχτη αλλα νοοτροπια και οι 2 την ιδια νοοτροπια ειχαν οταν εκαναν οτι εκαναν. Σκεψου μονο οτι τον εσπρωξαν και τον εριξαν κατω μπροστα στο διαιτητη και δεν τους ειπε κουβεντα και εριξε μονο σε αυτον την κιτρινη. Ειναι ακρως καραγκιοζικη κινηση να χτυπας τη μπαλα μακρυα και να τρεχεις με αυτη για να γλυτωσεις 10 δευτερα.

• Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γκολλλλλλ

το παίζω γκολ γκολ 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Οι Ρώσοι παρακαλάνε να μη το πάρει η Αγγλία στην χώρα τους. Μετά τα σκριπαλ και αυτά είναι σκοτωμένοι μεταξύ τους. Σκέψου να σκάσει η ομάδα στο τέλος να πάρει τα συγχαρητήρια από τον Πούτιν, εκείνη την ημέρα θα δηλώσει ασθένεια και θα ορίσει εκπρόσωπο να δώσει τα συγχαρητήρια...!😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...