Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

καλα ηρεμηστε λιγο...Ποιος δεν θα το εκανε στην θεση του?θελει μισο λεπτο να ληξει και παει τελικο παγκοσμιου! Για την ακριβεια τετοια γινονται σε καθε παιχνιδι σχεδον απλα δεν μας τα δειχνουν γτ ποιος νοιαζεται...

Τοτε γιατι να κραζουμε αντιστοιχα και τον Νευμαρ? Τα καραγκιοζιλικια ειναι καραγκιοζιλικια οποιος και αν τα κανει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, primeragt είπε

Τοτε γιατι να κραζουμε αντιστοιχα και τον Νευμαρ? Τα καραγκιοζιλικια ειναι καραγκιοζιλικια οποιος και αν τα κανει.

Γτ ο ενας το κανει σε ενα παιχνιδι σε ακυρα χρονικα σημεια ενω ο αλλος απο οσο εχω προσεξει το εκανε μια φορα στο 96 για να παει τελικο παγκοσμιου κυπελλου. Και επισης δεν εκανε θεατρο οτι χτυπησε και στριφογυρισε 22 φορες...εκανε καθυστερηση μη δινοντας την μπαλα...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Βερτονγκεν τον έκανε γιογιό πάντως ο 19-χρονος. Χάρηκα που πέρασε η Γαλλία, εάν και πολύ δυνατή ομάδα το Βέλγιο, δεν μου αρέσει γιατί έχει μόνιμα 2 παίχτες για σκληρά φάουλ, συνήθως τον Φελαινί και χτες και τον Ντεμπελέ. 

http://www.sdna.gr/podosfairo/mundial/mundial-2018/article/488245/ferntinant-gia-pos-na-stamatiseis-ton-mpape-koitas

Επεξ/σία από 11100s
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γτ ο ενας το κανει σε ενα παιχνιδι σε ακυρα χρονικα σημεια ενω ο αλλος απο οσο εχω προσεξει το εκανε μια φορα στο 96 για να παει τελικο παγκοσμιου κυπελλου. Και επισης δεν εκανε θεατρο οτι χτυπησε και στριφογυρισε 22 φορες...εκανε καθυστερηση μη δινοντας την μπαλα...

Nαι οκ, έχουμε δει και τερματοφύλακες που έχουν την μπάλα για 2 λεπτά (λέμε τώρα) και απλά κοιτάνε, αλλά αυτό το να παίρνεις την μπάλα και να φεύγεις, ε οκ, κι εμένα μου την έδωσε, όσο παιχταράς και να είναι.

Δημοσ.

Αν και θελω Κροατια,επειδη απεχθανομαι αυτο το πραγμα που παιζει η Αγγλια, προβλεπω Αγγλια δυστηχως.Οι κροατες πρεπει να τα εχουν φτυσει κυριολεκτικα.

Οσο για το τελικο λογικα ευκολα η Γαλλια θα το παρει.

Δημοσ.

κροατια πιστευω ειναι πιο σοβαρη ομαδα...οι αλλοι ειναι πιο νεανικη ομαδα...βεβαια ο χαρης δυσκολα κρατιεται και οι αλλοι εχουν μοντριτς και ρακιτικιτς πιο "safe" θεωρω το overaki

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα οι Κροατες θα προσπαθησουν να κρατησουν το παιχνιδι κλειστο και γιατι ειναι πιο κουρασμενοι και γιατι εχουν την ποιοτητα να σκοραρουν απο στατικες φασεις.Αν τα καταφερουν και ανοιχτουν μετα οι Αγγλοι,τοτε οι Κροατες θα χωσουν μερικα και πιθανον να γινει over. Σε αυτη τη φαση ειναι δυσκολες οι προβλεψεις,ας πουμε χτες θα μπορουσε να γινει ανετα οβερ εφοσον εχασαν και οι δυο πολλες ευκαιριες για γκολ.Αν επαιζα στοιχημα θα εβαζα Κροατια και πολλες κιτρινες. (Προσωπικα δεν συμπαθω τους Κροατες,οποτε μου ειναι αδιαφορο ποιος θα περασει.Παρασκηνιακα μπορει να ευνοηθει λιγο η Αγγλια γιατι θα πουλησει ετσι περισσοτερο ο τελικος.)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Δεν μπορει να γινει σοβαρη προβλεψη για αποψε νομιζω....Οτιδήποτε μπορει να γινει. Θα συμφωνησω όμως ότι το φαβορι για τον τελικο υπαρχει και είναι η Γαλλια οποιος από τους 2 και αν περασει. Χωρις αυτό να σημαινει ότι θα το παρει σιγουρα. Μπορει να φαει και 3αρα...

• Like 1
Δημοσ.

Η Κροατία έχει την ποιότητα απέναντι στα κριάρια και αν δεν σταθεί άτυχη θα περάσει. 

Καλώς ή κακώς χρειάζεται τύχη. Πάντα.

Μπορεί να πιάσει μια ομάδα απόδοση αλλά αν σταθεί άτυχη να χάσει το παιχνίδι. 

Συμβαίνει αρκετές φορές αυτό. 

Λογικά Κροατία για σήμερα. 

Δημοσ.

Συνολικά η Κροατία είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα....Ισως όμως λόγω κούρασης να είναι πλέον 50-50

Κενά στην άμυνα έχουν και οι δύο και σε αυτά τα ματς όπως και στο χθεσινό παίζει μεγάλο ρόλο ποιος θα σκοράρει πρώτος 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αρα θελουμε τα καραγκιοζιλικια αν ευνοουν , γιατι και οι 2 για να ευνοηθουν το εκαναν. Οποτε κ ο Ραμος οταν σκοτωνει καλα κανει και γενικα καλα κανουν ολοι ειτε βουτανε ειτε κανουν καθυστερισεις αφου ευνοουνται. Εμας σαν θεατες που μας οφελει ομως να βλεπουμε τετοια καραγκιοζιλικια εκτως απο πιθανο στοιχημα που εχουμε παιξει?

Δημοσ.

Κριμα που δεν περασε το Βελγιο. Μου αρεσε πιοι πολυ σαν ομαδα σε ολο το τουρνουα. Ειχανε ποιοτητα και τα δινανε ολα σε καθε ματς. Ακομα και με Αγγλια οι αναπληρωαμτικοι του κερδισανε και ας πεφτανε σε πιο δυσκολες διασταυρωσεις.

Η Γαλλια, έχει το know how νομιζω να παιζει οσο πρεπει για να κερδιζει απλα και να περνα, χωρις να προσφερει θεαμα η να τη νοιαζει το θεαμα. Εχει και ποιοτικους παιχτες φυσικα. Παρ'ολ'αυτα εχουν ενα τουπε οι Γαλλοι που ειναι λιγο ..εκνευριστικο!

Οποιος και να το παρει ειναι ενα αμφιρροπο μουντιαλ απο την αρχη μεχρι τελους. Θα το θυμομαστε πιστευω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...