Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν να πω οτι για μένα σήμερα η μπάλα που παίχτηκε ήταν διάφορη. Στον αγώνα της Κροατίας με την Ρωσία βέβαια μετά το 2-1 ο αγώνας απέκτησε ενδιαφέρον.

Όταν ήταν προς το τέλος της παράτασης έλεγα καλύτερα να μείνει 2-1 γιατί και στα πέναλτι να πάει ο τερματοφύλακας της Κροατίας είναι πολύ καλύτερος.

Η Ρωσία βέβαια έκανε το 2-2 και καλά έκανε αφού αυτός θα ήταν και ο σκοπός οποιαδήποτε ομάδας, να νικήσει και να πάρει την πρόκριση.

Στα πέναλτι λέω οτι πάπαλα η Ρωσία, αυτό όμως που τους στοίχισε πραγματικά ήταν το πέναλτι του Φερνάντεζ. Για μένα καλύτερα να το αποκρούσει ο τερματοφύλακας παρά να το βγάλεις out, όταν σου χαρίζεται τέτοια ευκαιρία δεν την πετάς, αυτά δεν συγχωρούνται (τα ίδια βέβαια έχουμε κάνει και εμείς). 

Η Κροατία πιστεύω οτι μπορεί να φτάσει και τελικό. Καλή και η Αγγλία αλλά δεν αποτελεί φόβητρο απέναντι στην Κροατία.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ακινφέεφ είναι πολύ υποτιμημένος. Εξαιρετικός κιπερ και ανώτερος του επίσης πολύ καλού Σούμπασιτς. Στάθηκαν και κωλόφαρδοι οι Κροάτες στην εκτέλεση του Μόντριτς.

Για μενα μαλακιστηκε ο Σμολοφ. Χτύπα ρε πεναλτι σαν άνθρωπος, τι ήταν αυτό; Την είδε Αρσάβιν να πούμε. 

• Like 1

Αν δεν κάνω λάθος,η Κροατία είναι η δεύτερη ομάδα σε Μουντιάλ μετά την Αργεντινή του '90 που περνάει 2 φορές στην διαδικασία των πέναλτι.Σε συνεχόμενες φάσεις και οι 2,μόνο που στην περίπτωση της Αργεντινής ήταν στον προημιτελικό και τον ημιτελικό

Εδω Ταμπούρι  Bet,  εδώ Ταμπούρι Bet! 
Σας μιλα ο ραδιοσταθμός των απεγνωσμενων!...  
Χρυσάφι πιανω και σκατα γίνεται με τα πονταρίσματα τις τελευταίες ημέρες! 

Τι ο Κουτινιο βάλθηκε να γκρεμίσει το σημαιακι του κόρνερ, τι οι λοιποί βραζιλιανοι πηγαν να σπασουν τα δοκάρια, τι ο Λουκακου βλέπει τα δίχτυα με το μακαρονι Νο 3 για το παστίτσιο, τι οι Σουηδοί παίξανε σαν συνταξιούχοι απο την Ουψάλα σε κάμπινγκ στα Καμμένα Βουρλα,  τι ο Κροατης το βαρεσε δοκαρι κι εξω στην κανονική διάρκεια ... 

Σιγά μην πηγαίναμε Σαλαμυκονο!... 
Με το που πήρε μυρουδιά το... κασέρι, σήκωσε παντιερα! Τα εισιτήρια κλείστηκαν εν ριπή οφθαλμού για ψαγμένο νησί, απο αυτα που γεμιζαν κάποτε με εντεχνους καλλιτεχναι και υπουργους που ξεκοκκαλιζαν τα κλεμμένα... Είμαι τωρα δυο μερες μαντρωμενος σε ρουμτουλεταδικο με γκαστρωμενο wifi, που πιανει γραμμή οποτε φυσάει Σιροκος, γιατί με τους υπόλοιπους ανέμους εχει ενα θεμα το καλώδιο του ΟΤΕ,  που χρησιμεύει και ως απλώστρα για τα σωβρακα...

Τα πρωινα με σέρνει στην παραλία μετά το μπρεκφαστ και βοσκω τα μεσημέρια ψαγμένες χόρτοσαλάτες και πειραγμένες ιταλικές συνταγες απο το σεφ. Του οποίου ο παππούς ηξερε μονο το ψωμοτύρι και τα κρεμμύδια, αλλά τωρα παρακάτω από παπαρδελες δεν πεφτουμε. 

Τι τα θες... Γι αυτά τα θέματα καλύτερα να μη μιλάς σε κανένα!
... δεν καταπινα καλυτερα ενα μαγκαλι κάρβουνα... 
- Μωράκι μου, δωσε μου λίγη προσοχή! 
- Ασε με Ζουζουνιτσα μου, τώρα που κερδιζω... 
- Τι κερδίζεις ματάκια μου; 
- Το στοίχημα, ζουζουνακι μου... 
.... δεν καταπινα καλυτερα δυο μαγκαλια κάρβουνα... απο την ωρα που το ειπα όλα πηγαν κατα διαόλου... 

Τέλος πάντων, το παράτησα εδω το θέμα, για να δω τους υπόλοιπους αγώνες με την ησυχια μου, γιατί με το γκαντεμοσαυρο που εχω διπλα μου, δεν υπάρχει σωτηρία για το υπόλοιπο Μουντιάλ. Απο το φθινόπωρο βλέπουμε... 

Παιχτικα τώρα :

Εξαιρετικό το Βέλγιο και η Γαλλία, πιθανότατα αυτό το ζευγάρι θα βγάλει το  νεο κατοχο του ζιλ ριμε. 
Γι αυτους που σκουζουν για τους λατινοαμερικανους παιχταράδες, να θυμησω οτι ο Κανταΐφης είχε καταντήσει αηδία και καλα του εκανε ο διαιτητής και τον πηγε Π-Κ-Εμπλοκη και δεν του έδωσε τίποτα για τις βουτιές που έκανε! Λιγο ακομη και θα τον εβγαζε το ροφό!  Έλεος με τον κάθε καραγκιόζη.... 
Ήταν ατυχη και αστοχη η Βραζιλία, ναι, αλλά και το Βέλγιο έπαιξε μπάλα. Και σαν ομάδα ειχε φοβερους αυτοματισμούς και αναπτυξη στο χωρο. 

Για την Αγγλία τι να πούμε τώρα; Κάποιες λουλουδουδες τυπου Ντελε,  Σταρλινγκ,  Λινγκαρντ κουλουπου, θα πανε πιο ψηλα απο το Μιχαλακη τον Οουεν, τον Γκαζα, το Μπεκαμ, το Λινεκερ... 

Ρωσία - Κροατία, πεσανε κορμιά. Οι Ρώσοι πηγαν με τη δύναμη και την τρεχαλα να ισοσκελισουν την ανωτερη ποιότητα της Κροατίας. Αρχές του β ημιχρόνου ομως εμειναν από  δυνάμεις και μονο οτι το πηγαν μέχρι τα πεναλτυ ειναι επιτυχία. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Ρωσος προπονητής αρχισε να κάνει αλλαγές στους παίχτες του με βαρυποινιτες απο τη Σιβηρία που επαιρναν Κροατικα σκαλπ. Δεν εξηγούνται αλλιως τα τατουάζ της Μπρατβας κι οι περιεργες φάτσες.... Δίκαια η Κροατία στον ημιτελικό - πιθανότατα θα φτάσει τελικό. 

• Like 5
  • Thanks 1

Just now, ThReSh said:

Αυτή είναι η γυναίκα του Ice-T ρε, καμία σχέση με Κροατία...

Coco Austin.

οντως εχεις δικιο. στις δυο τελευταιες ειναι η προεδρινα .

still Η Ο Τ.

• Like 3

7 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε
Εδω Ταμπούρι  Bet,  εδώ Ταμπούρι Bet! 
Σας μιλα ο ραδιοσταθμός των απεγνωσμενων!...  
Χρυσάφι πιανω και σκατα γίνεται με τα πονταρίσματα τις τελευταίες ημέρες! 

Τι ο Κουτινιο βάλθηκε να γκρεμίσει το σημαιακι του κόρνερ, τι οι λοιποί βραζιλιανοι πηγαν να σπασουν τα δοκάρια, τι ο Λουκακου βλέπει τα δίχτυα με το μακαρονι Νο 3 για το παστίτσιο, τι οι Σουηδοί παίξανε σαν συνταξιούχοι απο την Ουψάλα σε κάμπινγκ στα Καμμένα Βουρλα,  τι ο Κροατης το βαρεσε δοκαρι κι εξω στην κανονική διάρκεια ... 

Σιγά μην πηγαίναμε Σαλαμυκονο!... 
Με το που πήρε μυρουδιά το... κασέρι, σήκωσε παντιερα! Τα εισιτήρια κλείστηκαν εν ριπή οφθαλμού για ψαγμένο νησί, απο αυτα που γεμιζαν κάποτε με εντεχνους καλλιτεχναι και υπουργους που ξεκοκκαλιζαν τα κλεμμένα... Είμαι τωρα δυο μερες μαντρωμενος σε ρουμτουλεταδικο με γκαστρωμενο wifi, που πιανει γραμμή οποτε φυσάει Σιροκος, γιατί με τους υπόλοιπους ανέμους εχει ενα θεμα το καλώδιο του ΟΤΕ,  που χρησιμεύει και ως απλώστρα για τα σωβρακα...

Τα πρωινα με σέρνει στην παραλία μετά το μπρεκφαστ και βοσκω τα μεσημέρια ψαγμένες χόρτοσαλάτες και πειραγμένες ιταλικές συνταγες απο το σεφ. Του οποίου ο παππούς ηξερε μονο το ψωμοτύρι και τα κρεμμύδια, αλλά τωρα παρακάτω από παπαρδελες δεν πεφτουμε. 

Τι τα θες... Γι αυτά τα θέματα καλύτερα να μη μιλάς σε κανένα!
... δεν καταπινα καλυτερα ενα μαγκαλι κάρβουνα... 
- Μωράκι μου, δωσε μου λίγη προσοχή! 
- Ασε με Ζουζουνιτσα μου, τώρα που κερδιζω... 
- Τι κερδίζεις ματάκια μου; 
- Το στοίχημα, ζουζουνακι μου... 
.... δεν καταπινα καλυτερα δυο μαγκαλια κάρβουνα... απο την ωρα που το ειπα όλα πηγαν κατα διαόλου... 

Τέλος πάντων, το παράτησα εδω το θέμα, για να δω τους υπόλοιπους αγώνες με την ησυχια μου, γιατί με το γκαντεμοσαυρο που εχω διπλα μου, δεν υπάρχει σωτηρία για το υπόλοιπο Μουντιάλ. Απο το φθινόπωρο βλέπουμε... 

Παιχτικα τώρα :

Εξαιρετικό το Βέλγιο και η Γαλλία, πιθανότατα αυτό το ζευγάρι θα βγάλει το  νεο κατοχο του ζιλ ριμε. 
Γι αυτους που σκουζουν για τους λατινοαμερικανους παιχταράδες, να θυμησω οτι ο Κανταΐφης είχε καταντήσει αηδία και καλα του εκανε ο διαιτητής και τον πηγε Π-Κ-Εμπλοκη και δεν του έδωσε τίποτα για τις βουτιές που έκανε! Λιγο ακομη και θα τον εβγαζε το ροφό!  Έλεος με τον κάθε καραγκιόζη.... 
Ήταν ατυχη και αστοχη η Βραζιλία, ναι, αλλά και το Βέλγιο έπαιξε μπάλα. Και σαν ομάδα ειχε φοβερους αυτοματισμούς και αναπτυξη στο χωρο. 

Για την Αγγλία τι να πούμε τώρα; Κάποιες λουλουδουδες τυπου Ντελε,  Σταρλινγκ,  Λινγκαρντ κουλουπου, θα πανε πιο ψηλα απο το Μιχαλακη τον Οουεν, τον Γκαζα, το Μπεκαμ, το Λινεκερ... 

Ρωσία - Κροατία, πεσανε κορμιά. Οι Ρώσοι πηγαν με τη δύναμη και την τρεχαλα να ισοσκελισουν την ανωτερη ποιότητα της Κροατίας. Αρχές του β ημιχρόνου ομως εμειναν από  δυνάμεις και μονο οτι το πηγαν μέχρι τα πεναλτυ ειναι επιτυχία. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Ρωσος προπονητής αρχισε να κάνει αλλαγές στους παίχτες του με βαρυποινιτες απο τη Σιβηρία που επαιρναν Κροατικα σκαλπ. Δεν εξηγούνται αλλιως τα τατουάζ της Μπρατβας κι οι περιεργες φάτσες.... Δίκαια η Κροατία στον ημιτελικό - πιθανότατα θα φτάσει τελικό. 

Ρε συ, μα το θέο δηλαδή! Χαχαχαχαχαχα! Πως θα γίνει να τα βλέπουμε όλα μαζί κάπου συγκεντρωμένα! Χαχχαχαχα θεός για άλλη μια φορά!

Και μονο που οι Ρώσοι εκαναν καθυστερησεις απο το 60' με το 1-1 για να πανε......παραταση, τους αξιζε ο αποκλεισμός. 

Στο τελος της παρατασης πανηγυριζαν κιολας που πηγαν στα πεναλτι τα σουργελα....

Just now, Orpheas1992 said:

Και μονο που οι Ρώσοι εκαναν καθυστερησεις απο το 60' με το 1-1 για να πανε......παραταση, τους αξιζε ο αποκλεισμός. 

Στο τελος της παρατασης πανηγυριζαν κιολας που πηγαν στα πεναλτι τα σουργελα....

ελα ρε συ . και τι να εκαναν . ολοι το ηξεραν οτι ειναι καλυτεροι οι κροατες.

4 λεπτά πριν, redykt είπε

ελα ρε συ . και τι να εκαναν . ολοι το ηξεραν οτι ειναι καλυτεροι οι κροατες.

Μα δεν ηταν μπροστα στο σκορ ουτε ειχαν καποιο πλεονεκτημα.... Να ηταν 1-0 να το καταλαβω, ας κατσουν ολοι πίσω να το κρατησουν και να παιξουν με τον χρονο. Αλλα ανακουφιση για την... παραταση και για τα πεναλτι;

Ότι τι; εκει νταξει μωρε το χουμε; 

Οξωωω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Captain Falafel είπε

Αυτο που εσεις που πικραθικατε περιμενατε να παιξει το βελγιο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και να νικησει την Βραζιλια σε νοκ αουτ παιχνιδι του παγκοσμιου κυπελλου χωρις τυχη , με ξεπερναει. Την μιση νικη του βελγιου την χρεωνετε ο προπονητης, που πηρε μεγαλα ρισκα. Ανεβασε ντε μπρουινε στην κορυφη απο τα χαφ ακριβως για να παιξει την Βραζιλια στις αντεπιθεσεις. Εμφανως επιτηδες λουκακου και αζαρ(και ντε μπρουινε για 60 λεπτα) οταν εκανε επιθεση η βραζιλια ηταν ακροβολισμενοι στις 2 ακρες της μεσαιας γραμμης ωστε οι αμυντικοι τυφλα να ξερουν που να διωξουν την μπαλα(απειρες φορες εγινε). Εκει με την τεραστια κλαση τους ειτε εφευγαν σε αντεπιθεση ειτε κρατουσαν μπαλα και ανακουφιζαν την αμυνα. Εβαλαν ενα τυχερο γκολ και ενα δουλεμενο. Τωρα στην αμυνα ηταν 7 και ηταν εμφανες οτι δεν μπορουσαν να γεμισουν των χωρο και για αυτο πολλες φορες οι Βραζιλιανοι ηταν σε ενα προς ενα(πλην νευμαρ) και παρολο αυτα και εκει δεν τα καταφεραν. Και ασφαλως ειχε μεγαλη τυχη.

Τεραστια επιτυχια για τους Βελγους που επαναλαμβανουν το 86.

Φίλε αυτά δε μας ενδιαφέρουν... τίποτα για το στοίχημα έχεις να μας πεις;

Υ.Γ. Δε του τοχα του Μαρτίνεθ. Ήταν λίγο κλοπιραιτ από το Μεξικό ίσως, αλλά τόλμησε πολύ (ακριβώς με τον τρόπο που το γράφεις) και μπράβο του. Βέβαια αν είχε πάρει και το σκύλο το Ναιγκολαν δε θάτρωγε τόση μεγάλη πίεση στο δεύτερο με το κουραμπιεδάκι το Βιτσελ να έχει παραδώσει πνεύμα. (Και άργησε να βάλει το Ντεμπελέ).

Οι απέναντι τατουατζήδες μπορούν τουλάχιστον να παρηγορηθούν με την ιδέα ότι το χρυσό στις καταδύσεις το έχουνε για πλάκα.

Για μια ακόμα φορά η Ευρώπη δείχνει πως η ΟΜΑΔΑ είναι καναδυό πολυκατοικίες ψηλότερα από τις μονάδες.  Κι όταν οι μονάδες δεν είναι πια Μαραντόνα ή Ρονάλντο δεν έχουν καμία τύχη.

Όταν μια χώρα 11.000.000 κατοίκων παρουσιάζει 6-7παικταράδες κι αυτή των 260.000.000 τον Νευμάρ και τον Κουτίνιο κάτι πάει πολύ λάθος στην παραγωγική της διαδικασία.

Υ.Γ.2 Το πνεύμα του Ζαν Μαρι Πφαφ πρέπει να ήταν κάτω από τα δοκάρια του Κουρτουά.

Επεξ/σία από fasttam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...