Muchacho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Άλλο ένα δύσκολο βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Τράβα στα ΚΤΕΛ ρε Μπάκα να κάνεις κάνα δρομολόγιο όπως παλιά. Τι πέναλτυ ήταν αυτό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνο βουντού που δεν έκαναν για να κερδίσουν οι Κολομβιανοί. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Το γυρίζουμε σε ΕΡΤ2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, Muchacho said: Άλλο ένα δύσκολο βράδυ. σερακτιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, redykt είπε ITS COMIN HOME LADSS The England football team? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, GenesisX είπε Μόνο βουντού που δεν έκαναν για να κερδίσουν οι Κολομβιανοί. Αυτές τις εξυπνάδες βλέπω και θέλω τον αποκλεισμό για πάντα. Μπράβο καραγκιόζη, τρομερό ήθος και ποδοσφαιρική παιδεία. Στο κάρφωσε όμως και εκείνο και το δεύτερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Και πάνω που ήμουν έτοιμος να βάλω στα μεγάφωνα το Κολομπιάνο του Υπο να το ακούσει όλη η γειτονιά.... Καλά ε, για αυτούς τους 2 που έχασαν τα πέναλντι καλύτερα να μην γυρίσουν Κολομβία διότι προβλέπω τέλος αλά Εσκομπάρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Άντε γεια Κολομβία. Αγγλία ftw ρε. Τους πάει να είναι το underdog. Για πάμε. Τώρα Σουηδία - Αγγλία δε ξέρω με ποιον είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 εγω θα μαι αγγλια για τα memes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 σουηδια με τα χίλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Εμένα μου αρέσει η Αγγλία, είναι ωραία η ιστορία του Underdog να περνάει. Call me romantic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Come on England....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά δε της λες και Underdog. Ούτε στον όμιλο ούτε σήμερα. Απλά οι Άγγλοι έχουν ψυχολογικό και φαίνεται στο τρόπο που παίζουν. Έχουν κολλήματα, και πίεση προφανώς, αλλά παίζουν παρά πολύ φοβισμένοι. Σήμερα ας πούμε θα μπορούσαν για πλάκα να σκοράρουν δεύτερο γκολ και παρασύρθηκαν από τις βλακείες των άλλων και προτίμησαν να κρατήσουν το 0, γιατί ξέρουν τι έχουν πάθει τα άλλα χρόνια. Οι Σουηδοί πάντως είναι πιο μαζεμένοι σαν ομάδα, εκεί θα δυσκολευτεί φουλ η Αγγλία Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα