DYEL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το ειδες? Το παιξες? χαχαχα εγω δεν το επαιξα παντως...Απλως σας το εδωσα απλοχερα... Περα απο την πλακα παντως,δεν μπορει να παει και πολυ μπροστα η Πορτογαλια ετσι και ποσες φορες θα κανει τετοιο παιχνιδι ο CR?Αντε να βγει απο τους ομιλους...Μετα δεν...θελει ενα στηριγμα. Κατι τετοια παιχνιδια επαιζε η εθνικη με μονο μπροστα Μητρογλου xD Μια χαρα μπορει,με τον ομιλο α διασταυρονεται,ακομα και ως δευτερη θα εχει το πλεονεκτημα κοντρα στην πρωτη του α ομιλου,να μην πω πως θα ειναι φαβορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε FTFY Είναι μεγάλη κουβέντα, σίγουρα ο Κριστιάνο είναι υπόδειγμα δουλειάς, είναι superstar και είναι able για να είναι ο καλύτερος όλων αλλά: ο Πελέ που μοιάζει το στυλ του με του Ρονάλντο δεν είχε τη τεχνογνωσία των προπονητών/γυμναστών σήμερα, ούτε τη διατροφή που κάνει ο Κριστιάνο, ούτε προγράμματα ειδικά για αυτόν και όλα τα μέσα. Αν τον δεις στο μουντιάλ του 70 είναι ένα μυικό τέρας, απίστευτος αθλητής και ήξερε πολύ μπάλα για την εποχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Τεράστιο ματς σήμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ωραίο ματσάκι μας πλήρωσε και ο Κριστιάνο.. άρχοντας παικταρας, μόνος του μπροστά. Γενικά ξεκίνησε καλά το Μουντιάλ. Έχω παίξει ένα τρελό ειδικό στοίχημα, θέλω τη γνώμη σας. Εγώ φοβάμαι λίγο Γκριζμαν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πως λενε αυτο το κριαρι απο το Μαροκο που το καρφωσε να του στειλω λελουδα? https://www.stoiximan.gr/myaccount/bethistory/sharedbet/460650#.WyQbSbVxhlc.facebook Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από lak10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Αυτό ακριβώς. Δεν είχε τελειώσει τίποτα, έβγαλε Iniesta, η ομάδα σταμάτησε να παίζει και τσουπ πάρτο το γκολάκι. Θα τρώει άνετα κράξιμο στην Ισπανία. Τακτικά σωστές ήταν οι αλλαγές του Ιέρο, ήθελε φρεσκάδα το κέντρο και γενικότερα η ομάδα αν έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό ήταν να βάλει έναν παίκτη man-to-man στο Κριστιάνο να τον κουράσει τελείως. Και αν πρόσεξες τα λάθη ήταν ατομικά στο 2ο και 3ο γκόλ απο Ντε χεα και Πικέ που κάνει το φαουλ, δε φέρει ευθύνη ο κοουτς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Για μένα μαϊμού και αυστηρότατο το πέναλτι θέατρο. Το δεύτερο ήταν δώρο του κοσταντζο και δινόταν και οφσάιντ Και το τρίτο φοβερή εκτέλεση αλλά ο κοσταντζο μπορούσε να προσπαθήσει τουλάχιστον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Για μένα μαϊμού και αυστηρότατο το πέναλτι θέατρο. Ειπαμε...Τον εχουμε κραξει για πολλα τον CR αλλα εφοσον υπηρξε επαφη ...Αν και σε κατι βιντεο δεν βλεπω πολυ καλα αν οντως υπηρξε επαφη,το μονο σιγουρο ειναι οτι εβαλε το ποδι του ο αμυντικο σε σημειο που η μπαλα δεν ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Το εβαλε αλλα αυτο δε δινεται νομιζω Το αλλο δε δινεται οφσαιντ οταν ο παικτης αυτος βαζει τελικα το γκολ ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Αυτο με το Offside πρεπει να ανατρεξουμε στους κανονισμους γιατι δεν ειμαι σιγουρος...εξ αρχης δεν συμμετειχε στην φαση,αφησε τον συμπαικτη να κανει κοντρολ κ οταν πλεον αυτος του εδωσε πασα ειχε μαζευτει...Οποτε κραταω μια μικρη επιφυλαξη... Για το πεναλτι συνεχιζω να το βλεπω φαουλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Και πεναλτυ καθαρο ειναι(φαινεται ξεκαθαρα απο την δευτερη καμερα απο μπροστα) και το αλλο δεν ειναι offside μιας και δεν ηταν μερος της φασης οταν εγινε η πασα. Αλεξ τα φωτα σου για σημερα;😁 Χτες καλα τα πηγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Αλεξ τα φωτα σου για σημερα;😁 Χτες καλα τα πηγες χαχαχαχα Μια φορα ειναι του Αη-Γιαννιου σημερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα...Το Γαλλια-Αυστραλια βλεπω να ξεφευγει το θεμα...τυπου 3-1/3-2 Για τα αλλα Θεωρω οτι η Ισλανδια θα ειναι αξιοπρεπεστατη και κλειστη οποτε ισως να δουμε κατι τυπου 1-0 2-0 Και τα αλλα 2 στην τυχη θα τα εβαζα τελειως...Δεν εχω ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Σήμερα για πολλά λεφτά για μένα, είναι 2 γκολ της Κροατίας, δηλαδή Κροατία οβερ1.5 ομάδας σε απόδοση 2. Μεγάλο δώρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Καλο tip θα το κοιταξω αν και δεν την ξερω την Νιγηρια. Και εγω βλεπω αξιοπρεπεστατη Ισλανδια σημερα, ισως και μινι εκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε Καλο tip θα το κοιταξω αν και δεν την ξερω την Νιγηρια. Και εγω βλεπω αξιοπρεπεστατη Ισλανδια σημερα, ισως και μινι εκπληξη. Ούτε εγώ έχω δει Νιγηρία να πω την αλήθεια, αλλά οι Κροάτες είναι δυνατοί. Γενικά έπαιξα 4αδα σήμερα με ένα 7ευρω από ανάληψη που έκανς εχθές και μου έμειναν, και είπα να τα παίξω όλα μαζί. Γαλλία οβερ 2.5 ομάδας Γκολ γκολ Περού Αργεντινή Ισλανδία οβερ γενικά. Κροατία οβερ 1.5 ομάδας Το Αργεντινή Ισλανδία οβερ, με προϋπόθεση ότι θα βάλει η Ισλανδία. Αλλιώς δύσκολα 3 Αργεντινή νομίζω. Πιστεύω θα δεχθεί γκολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα