gas7777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δηλαδή οι τυχεροι οι Κροάτες πέφτουν με τη πιο αδύναμη ομάδα της 8αδας αντικείμενικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 35 λεπτά πριν, skiabox είπε Πάμε ρε Βραζιλία πάρε μας τα μυαλά! Τι έκανε πάλι ο μάγος της μπάλας Neymar???? ΤΙ ΕΚΑΝΕ!?!? ΜΗΝ ΜΑς ΑΦΗΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ειμαι ο μονος που βλεπω οτι αν αυτη η Βραζιλια πεσει σε ενα σωστο Βελγιο θα εχουμε οτι ειχαμε πριν μια 4ετια...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Just now, DYEL said: ΤΙ ΕΚΑΝΕ!?!? ΜΗΝ ΜΑς ΑΦΗΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!!! σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 αχαχαχαχα ειναι για γελια ο τυπας...αν ημουν προπονητης θα ελεγα αλλο ενα τετοιο και δεν παιζεις!Και ας τα χασουμε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειμαι ο μονος που βλεπω οτι αν αυτη η Βραζιλια πεσει σε ενα σωστο Βελγιο θα εχουμε οτι ειχαμε πριν μια 4ετια...? Δε νομίζω ότι αυτή η άμυνα/κέντρο της Βραζιλίας όπως παίζει φέτος θυμίζει σε κάτι εκείνη την ομάδα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι. Όντως το Βέλγιο όπως παίζει τώρα έχει σοβαρές ελπίδες να περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καθάρισε σχετικά εύκολα η Βραζιλία,περίμενα κάτι παραπάνω από Μεξικό. Τώρα Βέλγιο Ιαπωνία,εκτός απροόπτου το Βέλγιο άνετα και με βάση τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Άντε να δούμε οι "σαμουράι" αν θα αντέξουν ή θα κάνουν καμία έκπληξη όπως η νότια Κορέα με την Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, redykt είπε σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Αυτά ήταν 70 ευρω... Α ρε λαγιουν ριχτη του καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Φαντάσου πού έχει φτάσει το ποδόσφαιρο όταν τέτοια απολειφάδια παίρνουν τόσα χρήματα και θεωρούνται οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Neymar μόνο! ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από skiabox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, redykt είπε σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Ουτε οταν τσακιστηκα με το μηχανακι δεν εκανα ετσι. Λες γιαυτο να μην ξερω μπαλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, antemore είπε και εγω σε δυο περιπτωσεις πιστευω. Ή θα περασει το βελγιο ή η ιαπωνια Καλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε αποτέλεσμα αλλά σε τι τακτική θα ακολουθήσουν οι Ιάπωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 44 minutes ago, redykt said: σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Συγγενής με τον Καραγκούνη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ο Ναγκαμοτο 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, ahill2 είπε Καλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε αποτέλεσμα αλλά σε τι τακτική θα ακολουθήσουν οι Ιάπωνες. εσυ ειπες ή θα παιξει πολυ αμυντικα ή δεν θα παιξει πολυ αμυντικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα