gas7777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δηλαδή οι τυχεροι οι Κροάτες πέφτουν με τη πιο αδύναμη ομάδα της 8αδας αντικείμενικα;
DYEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 35 λεπτά πριν, skiabox είπε Πάμε ρε Βραζιλία πάρε μας τα μυαλά! Τι έκανε πάλι ο μάγος της μπάλας Neymar???? ΤΙ ΕΚΑΝΕ!?!? ΜΗΝ ΜΑς ΑΦΗΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!!! 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ειμαι ο μονος που βλεπω οτι αν αυτη η Βραζιλια πεσει σε ενα σωστο Βελγιο θα εχουμε οτι ειχαμε πριν μια 4ετια...? 1
redykt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Just now, DYEL said: ΤΙ ΕΚΑΝΕ!?!? ΜΗΝ ΜΑς ΑΦΗΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!!! σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 αχαχαχαχα ειναι για γελια ο τυπας...αν ημουν προπονητης θα ελεγα αλλο ενα τετοιο και δεν παιζεις!Και ας τα χασουμε ολα
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειμαι ο μονος που βλεπω οτι αν αυτη η Βραζιλια πεσει σε ενα σωστο Βελγιο θα εχουμε οτι ειχαμε πριν μια 4ετια...? Δε νομίζω ότι αυτή η άμυνα/κέντρο της Βραζιλίας όπως παίζει φέτος θυμίζει σε κάτι εκείνη την ομάδα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι. Όντως το Βέλγιο όπως παίζει τώρα έχει σοβαρές ελπίδες να περάσει.
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καθάρισε σχετικά εύκολα η Βραζιλία,περίμενα κάτι παραπάνω από Μεξικό. Τώρα Βέλγιο Ιαπωνία,εκτός απροόπτου το Βέλγιο άνετα και με βάση τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Άντε να δούμε οι "σαμουράι" αν θα αντέξουν ή θα κάνουν καμία έκπληξη όπως η νότια Κορέα με την Γερμανία.
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, redykt είπε σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Αυτά ήταν 70 ευρω... Α ρε λαγιουν ριχτη του καλύτερα. 1
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Φαντάσου πού έχει φτάσει το ποδόσφαιρο όταν τέτοια απολειφάδια παίρνουν τόσα χρήματα και θεωρούνται οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. 5
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Neymar μόνο! ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από skiabox 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, redykt είπε σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Ουτε οταν τσακιστηκα με το μηχανακι δεν εκανα ετσι. Λες γιαυτο να μην ξερω μπαλα; 1
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, antemore είπε και εγω σε δυο περιπτωσεις πιστευω. Ή θα περασει το βελγιο ή η ιαπωνια Καλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε αποτέλεσμα αλλά σε τι τακτική θα ακολουθήσουν οι Ιάπωνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 44 minutes ago, redykt said: σα χταποδι στην ιχθυοσκαλα Συγγενής με τον Καραγκούνη? 1
antemore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, ahill2 είπε Καλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε αποτέλεσμα αλλά σε τι τακτική θα ακολουθήσουν οι Ιάπωνες. εσυ ειπες ή θα παιξει πολυ αμυντικα ή δεν θα παιξει πολυ αμυντικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα