vocals_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πόσο καλός παίχτης είναι πάντως; Ποτέ δεν μου άρεσε πως έπαιζε, σπαστικός και αναποτελεσματικός είναι κατά κύριο λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, BLaCK_NePtUnE είπε Φτώχια και αλάνα - Βρα-ζι-λια-να!!! Έτσι, φαβέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πάμε ομαδάρα Βραζιλία. Άλλη μια επαγγελματική νίκη. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Όταν έρθει η ώρα θα παίξετε και το παραπάνω. Επίσης μάντεψτε ποιος έπαιξε να πάρει κάρτα ο λαγιουν απόδοση 7 ένα δεκαρικο και έκανε το πάτημα αβαβα.. Αχ αυτό το βάρ αχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperiorSpidey Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Κρίμα. Τόσες ευκαιρίες οι Μεξικανοί. Κι αλλες τόσες η Βραζιλία. Μην τρελαθούμε, οι Βραζιλιάνοι ήταν πιο επικίνδυνοι. Ο Ochoa ηταν τειχος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλος και αυτό,ωραίο παιχνίδι ,γενικά όποτε παίζουν ομάδες Λατινικής βλέπεις μπάλα βρε παιδί μου. Τώρα ελπίζω να δούμε καλή μπάλα το βράδυ μιας και για μένα οι Ιάπωνες δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από ahill2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, ahill2 είπε Τώρα ελπίζω να δούμε καλή μπάλα το βράδυ μιας και για μένα οι Ιάπωνες δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Μου φαίνεται θα είναι ένα βαρετό 3-0 για το Βέλγιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, BLaCK_NePtUnE είπε Μου φαίνεται θα είναι ένα βαρετό 3-0 για το Βέλγιο.. Μακάρι 3-0 αυτό θέλουμε, ωραίος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstorm Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Επίσης, ο τσιτσαρίτο γιατί δεν έπαιζε? Επαιζε. Είχε κλέψει την περούκα του Νειμάρ και δεν τον γνώρισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εχει ξεπερασει κ Lebron στο flopping ελεγε ενα tweet.. Χαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε ρε Βραζιλία πάρε μας τα μυαλά! Τι έκανε πάλι ο μάγος της μπάλας Neymar???? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από skiabox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, BLaCK_NePtUnE είπε Μου φαίνεται θα είναι ένα βαρετό 3-0 για το Βέλγιο.. Για μένα υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή η Ιαπωνία θα πάει για την ισοπαλία ώστε να το παλέψει στα πέναλτυ,που είναι πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο ή μιας και δεν έχει να χάσει και τίποτα να παίξει παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Οτι και να κάνει το Βέλγιο μετά πέφτει με τη Βραζιλία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, ahill2 είπε Για μένα υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή η Ιαπωνία θα πάει για την ισοπαλία ώστε να το παλέψει στα πέναλτυ,που είναι πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο ή μιας και δεν έχει να χάσει και τίποτα να παίξει παιχνίδι. και εγω σε δυο περιπτωσεις πιστευω. Ή θα περασει το βελγιο ή η ιαπωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 35 minutes ago, sunstorm said: Επαιζε. Είχε κλέψει την περούκα του Νειμάρ και δεν τον γνώρισες. χαχαχαχα με το κεφαλι στον ασβεστη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα