marten Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πολύ ωραία φώτο. Τι να κάνει κ ο μικρούλης σμαιχελ... Βαρέθηκε να αποκρούει πεναλτυ. Έμπλεξε με τους γκάβακες
mad-proffessor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στο χτεσινό ματς να αναφέρω δύο χαρακτηριστικά που μου έμειναν. Η ηγετική παρουσία Ρακιτιτς αλλά και το απίστευτο παιχνίδι από Μοντριτς. Έπαιζε σε 3 θέσεις, για 3 άτομα δεν έχω ξαναδεί άλλον παίκτη. Τέτοια πνευμόνια, αυτή η μπαλιά στο κερδισμένο πέναλτι. Μπράβο Λούκα, ο πραγματικός σούπερσταρ. Είναι πατημένα 32 κ παίζει έτσι τι να πω.
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Παρόλο που δεν έχει μπεί γκόλ ακόμα μπορώ να πώ άνετα ότι , Αυτός είναι αγώνας. 1
KaRouLi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ναι ρε παιδιά. Τι είναι αυτό. Απίστευτο ημίχρονο. Δυστυχώς οι Μεξικανοί δεν σκόραραν, και δε ξέρω πόσο πολύ μπορούν ακόμα να διατηρήσουν τέτοιους ρυθμούς!
ahill2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γκολάρα,αυτά είναι ,αντε να δούμε πώς θα αντιδράσει το Μεξικό. Ελπίζω να μην κλειστει στο καβούκι της η Βραζιλία, δεν νομίζω ότι την παίρνει κιόλας γιατί το Μεξικό είναι πολύ επικίνδυνο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από ahill2
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τι παλιοατομιστές που είναι στο μεξικό? Άμα δίνανε καμιά πάσα στην επίθεση μπορεί κάτι να κάνανε, έτσι όμως δεν το βλέπω 1
xaratsi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Επειδή το επόμενο δεν θα το πιάσει κι αυτό πρέπει να ισοφσρισουν άμεσα
KaRouLi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τι γελοίος που είναι ρε φίλε. Τι γελοίος. Λες και τον σκοτώσανε. Ίσα που τον ακούμπησε. 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σαν καραγκιόζης που κάνει αυτός ο Νευμάρ, με κάνει να υποστηρίζω πάντα τους αντιπάλους. Αν είναι δυνατόν αυτό το κωλόπαιδο να κάνει αντιπαθητική την Βραζιλία του Ρονάλντο,Ροναλντίνιο,Ριβάλντο,Πελέ κτλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα