Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Vasivouzoukos είπε

5 τυχαίους να παιρνες από το Insomnia πιο ευστοχοι θα ήταν στα πέναλντι από τους Δανούς. Κρίμα μόνο για τον ξανθό goalkeeper και τον πατέρα του.

Στην αρχη σοκαριστηκα, λεω δεν παιζει να παιζει ακομα αυτος, τι φαση? αν ηταν ετσι να επαιζε και ο Πελε :P

μετα ειδα οτι ειναι ο γιος του :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, aviador είπε

Τι κωλοπαιχνιδα ήταν αυτά σήμερα???

Ούτε ρε στην σκοπιά δεν περνούσε τόσο βασανιστικά η ώρα!

Πάω για υπνο με πονοκέφαλο...

Ετσι γινεται τις περισσοτερες φορες οταν φτανουν σε προημιτελικα,παιζουν πολυ προσεκτικα και αμυντικα.

Απογοήτευση η κροατια. Κριμα για τιυς δανους αλλα τον πιου εκει στα αριστερα δεν τον εκμεταλευτηκαν. Στα πεναλτυ το περιμενα οτι θα γελασουμε, δεν το χουν τα παιδια. Ισως καλυτερα γιατι δανια ρωσια θα ηταν μόνο για φυλακισμενους. 

52 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Λογικά θα έχουν καλύτερο ηθικό οι Δανοί.

Από πότε; Και πως είμαστε σίγουροι;

Είμαστε πολύ σίγουροι. Κάνε ένα googlaρισμα για το πότε άλλαξε.

50 λεπτά πριν, noasgr είπε

Αν το foul είναι πέναλτι, τότε είναι κίτρινη (θεωρώντας ότι η ποινή του πέναλτι είναι "αρκετή" τιμωρία).

Δεν είναι αυτός ο λόγος αλλά το ότι πηγαίνει για την μπάλα. Έχει να κάνει με την πρόθεση. Αν έχεις πρόθεση για την μπάλα είναι κίτρινη. Αν έχεις πρόθεση τον παίχτη είναι κόκκινη.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Είμαστε πολύ σίγουροι. Κάνε ένα googlaρισμα για το πότε άλλαξε.

Δεν είναι αυτός ο λόγος αλλά το ότι πηγαίνει για την μπάλα. Έχει να κάνει με την πρόθεση. Αν έχεις πρόθεση για την μπάλα είναι κίτρινη. Αν έχεις πρόθεση τον παίχτη είναι κόκκινη.

ειναι ο συνδυασμος των δυο.

αν ηταν εξω απο την περιοχη δεν θα ειχε σημασια η προθεση για την μπαλα, θα ηταν κοκκινη συμφωνα με τους παλιους κανονες (τελευταιος παικτης, προφανης θεση για γκολ)

μεσα στην περιοχη ισχυει το να μην δινεται τριπλη τιμωρια εκτος αν υπαρξει βιαιο μαρκαρισμα/ξεκαθαρα ηθελημενο πεναλτι

Επεξ/σία από antemore

8 λεπτά πριν, antemore είπε

ειναι ο συνδυασμος των δυο.

αν ηταν εξω απο την περιοχη δεν θα ειχε σημασια η προθεση για την μπαλα, θα ηταν κοκκινη συμφωνα με τους παλιους κανονες (τελευταιος παικτης, προφανης θεση για γκολ)

μεσα στην περιοχη ισχυει το να μην δινεται τριπλη τιμωρια εκτος αν υπαρξει βιαιο μαρκαρισμα/ξεκαθαρα ηθελημενο πεναλτι

Λέμε ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός. Δεν έχει σχέση αν ήταν μέσα ή έξω. Με τον νέο κανονισμό δεν υπάρχει πια το "τελευταίος παίχτης". Υπάρχει πλέον το "πρόθεση για την μπάλα ή τον πάικτη."

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^

Έξω από την περιοχή ο τελευταίος παίρνει κόκκινη... Μέσα στην περιοχή όπως τα λες.

Επεξ/σία από _linuslost_
  • Like 1

Σε αυτό το μουντιάλ εγώ είδα ότι πλέον οι παίχτες δεν ξέρουν να εκτελούν πέναλτι.

Ναι εώς τώρα δεν υπήρχε εύκολο πέναλτι,  αλλά μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Μόνο έναν Δανό αμυντικό είδα σήμερα να εκτελεί ένα πραγματικά άπιαστο πέναλτι και να παίρνει το ρίσκο να σηκώσει την μπάλα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω τους τερματοφύλακες γιατί όποιος έχει κάτσει κάτω από ένα πραγματικό τέρμα αντιλαμβανεται τον βαθμό δυσκολίας.

Επαναλαμβάνω δεν θέλω να μειώσω τους τερματοφύλακες αλλά τους ποδοσφαιριστές που εκτελούν.

Ο Μοντριτς ήταν πολύ τυχερός που η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα. Η εκτέλεση του ήταν τραγική.

• Like 2

Κρίμα για τους Δανούς ξυλοκόπους. Δεν ξέρω γιατί ήθελα να περάσουν αυτοί πάντως δεν χώνεψα από την αρχή τους Κροάτες. Ωραίος ο τερματζής των Δανών, πολύ λίγοι οι συμπαίκτες του. 

• Like 1

Σίγουρα η Κροατία παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών αλλά μην είμαστε των άκρων ρε παιδια. Ποια Δανία? Η Κροατία έχει την ποιότητα σίγουρα. Δεν της βγήκε εχθές για άγνωστο λόγο αλλά αν κάποια επρεπε να περάσει επειδή το άξιζε και επειδή δε θα μας πονέσουν τα μάτια μας στα μελλοντικά παιχνίδια, ε αυτή είναι σίγουρα η Κροατία.

Σήμερα ελπίζω για ματσάρες! Βραζιλία - Μεξικο. Πάμε Μεχικο να στείλεις σπίτι και τον τελευταίο σουπερ σταρ!!! (οκ το ξέρω δύσκολο αλλά one can hope)

Και οι Βέλγοι λογικά δε θα έχουν δύσκολο βράδυ.

• Like 1

Εγώ με τους Βαλκάνιους ήμουν αλλά μετά από αυτή τη φώτο συγκινήθηκα και έπεισα τον εαυτό μου πως και χτες ήμουν με τους Δανούς :)

22a8ecf92fd169faf101ba4d7aeb9009_597957.

Συγκλονιστική!

• Like 7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...