chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Γκολαρααααααααα τρελή. Έλα τώρα ένα κ ο Γκοντιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Τον μηδένισε τον τερματοφύλακα. Με ώμο το έβαλε 😂😂 1 λεπτό πριν, chill είπε Γκολαρααααααααα τρελή. Έλα τώρα ένα κ ο Γκοντιν Και ένα ή Πορτογαλία να πληρωθούμε γκολ γκολ πλιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Τον μηδένισε τον τερματοφύλακα. Με ώμο το έβαλε 😂😂 Και ένα ή Πορτογαλία να πληρωθούμε γκολ γκολ πλιζ Και ένα 2ο η Ουρουγουάη να πληρωθώ κι εγώ τον άσσο, χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, chill είπε Καλή τύχη. Αν κ έριξα ένα κατοσταρικο στο άσσο σε συνδυασμό με γκολ του γκοντιν. Θα πάρω 4,5 πίσω ΑΝ κάτσει 4.5 αποδοση έδινε μόνο αυτό? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε 4.5 αποδοση έδινε μόνο αυτό? 45 απόδοση. 4,5 χιλιάρικα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, chill είπε 45 απόδοση. 4,5 χιλιάρικα! Ουαου. Φίλε αν το πιάσεις πες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, chill είπε 45 απόδοση. 4,5 χιλιάρικα! Μακάρι αδερφέ. Αντρικό ποντάρισμα. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Μακάρι αδερφέ. Αντρικό ποντάρισμα. Για να δούμε. Εγώ πόνταρα 4 ευρώ και 10 λεπτά. Δεν είμαι άντρας? χαχαχαχα 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ποια να υποστηρίξω?Είμαι μπερδεμένος.Συμπαθώ και τις 2 ομάδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Εγώ πόνταρα 4 ευρώ και 10 λεπτά. Δεν είμαι άντρας? χαχαχαχα 😂😂 Εγώ 8 για 45 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά το σκεπτικό είναι ότι θα παίξει μαζική άμυνα, οπότε τα κόρνερ είναι πιθανά κ άρα η προώθηση του γκοντιν που ναι καλος για κάρφωμα από στημένα τουλάχιστον στην primera. 4,5 δεν θα πάρω σίγουρα. ΑΝ βάλει ΑΝ... το κλείνω όπως είναι. ΥΓ. Δεν πόνταρα δικά μου λεφτά. Κερδισμένα είναι από το... ΚΙΝΟ. Πήγα να ρίξω κάτι δελτία Λόττο ενός συγγενή και κέρδισα στο ΚΙΝΟ. Είμαι τόσο άντρας που αν έχανα 100 ευρώ θα έπρεπε να φύγω από το σπίτι. Έχω μνημόνιο από τη γυναίκα μου. Κ τα 40 που έβαλα εξαρχής για bets μου επιτραπηκαν επειδή έκοψα το κάπνισμα. Εξακολουθειτε να θαυμάζετε τον σερνικο..ευνουχο Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chill είπε Απλά το σκεπτικό είναι ότι θα παίξει μαζική άμυνα, οπότε τα κόρνερ είναι πιθανά κ άρα η προώθηση του γκοντιν που ναι καλώς για κάρφωμα από στημένα τουλάχιστον στην primera. 4,5 δεν θα πάρω σίγουρα. ΑΝ βάλει ΑΝ... το κλείνω όπως είναι. Καλά ναι με γκολ Γκοντιν και 2-0 πιστεύω 2κ θα στα δίνει λογικά. Κασαουτ δε το συζητώ καν Έλα Κριστιάνο. Έλα παικταρα μου. Ξερεις εσύ. Άστο, επόμενο 😂 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ωραίο το ματσάκι μέχρι στιγμής. Το βλέπω ευχάριστα κ δεν το περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι μια χαρά Νομίζω όλα τα νοκ άουτ θα είναι ωραία παιχνίδια, είναι 1 ματς αναγκαστικά θα παίξουν. Επίσης η Ουρουγουάη να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, 2.20. μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Κλαιω με το κουρεμα του πεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα