Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, redykt είπε μακαρι. ή αυτοι ή το βελγιο εεε προτιμω Ουρουγουαη να σου πω την αληθεια...αντι για Γαλλους! 45 λεπτά πριν, redykt είπε μακαρι. ή αυτοι ή το βελγιο εεε προτιμω Ουρουγουαη να σου πω την αληθεια...αντι για Γαλλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Επιμένει στις μπαρούφες του ο ΑΡΔ της ΕΡΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, kirileman είπε Επιμένει στις μπαρούφες του ο ΑΡΔ της ΕΡΤ. Ας αφήσουν εκείνη τη ξανθιά να καθετε και να μην μιλάει, πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Η ξανθια προσφερει πολλαπλως στην εκπομπη μονο που ανασαινει εκει μεσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Captain Falafel είπε Η ξανθια προσφερει πολλαπλως στην εκπομπη μονο που ανασαινει εκει μεσα..... Ναι είναι το full extra με τους αερόσακους, για αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δυσκολα θα ξαναδουμε τετοια παιχνιδαρα μεχρι το τελος παντως....ελπιζω το βραδινο να μην ειναι η σουπα που ολοι φοβομαστε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλή Αγγλία είδα στις πρώτες σελίδες. Εγώ αυτά "είδα" (ήθελα) πριν αρχίσει υο Μουντιάλ. Μόνο η Γερμανία μου ξέφυγε και η το 1-2 Βέλγιο, Αγγλία. Για να δούμε... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από CheOnWeb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 μάλλον εσύ και 2-3 άλλοι θέλατε να γίνετε εριστικοί, εγώ απλά γούσταρα ο Messi να πάει όσο πιο μακρυά γίνεται. Έτσι είναι η μπάλα, με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δε ξέρεις που πάνε τα 4, μη θυμίσω σχόλια τύπου για κανονικές ενδεκάδες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, CheOnWeb said: Πολλή Αγγλία είδα στις πρώτες σελίδες. Εγώ αυτά "είδα" (ήθελα) πριν αρχίσει υο Μουντιάλ. Μόνο η Γερμανία μου ξέφυγε και η το 1-2 Βέλγιο, Αγγλία. Για να δούμε... Εξαιρετικος , εγω πετυχα το βελγιο αλλα εχασα γερμανι ιαπωνια. Παντως οπως εγινε το ενα ταμπλο ειναι δυσαναλογα πιο δυσκολο απο το αλλο, με βαση τα ονοματα παντα. 11 minutes ago, Silenzio said: μάλλον εσύ και 2-3 άλλοι θέλατε να γίνετε εριστικοί, εγώ απλά γούσταρα ο Messi να πάει όσο πιο μακρυά γίνεται. Έτσι είναι η μπάλα, με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δε ξέρεις που πάνε τα 4, μη θυμίσω σχόλια τύπου για κανονικές ενδεκάδες κλπ Το πηρες προσωπικα που ειπα τον προπονητη της αργεντινης προπονητη απο τα LIDL; Ασχετος μπορει να ειμαι και δεν ενδιαφερει κανενα(ασχετα που η μιση υφηλιος εχει την ιδια αποψη), σε δημοσιο τεχνολογικο φορουμ ειμαστε οχι σε φορουμ τεχνικων/προπονητων της ουεφα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Πολλή Αγγλία είδα στις πρώτες σελίδες. Εγώ αυτά "είδα" (ήθελα) πριν αρχίσει υο Μουντιάλ. Μόνο η Γερμανία μου ξέφυγε και η το 1-2 Βέλγιο, Αγγλία. Για να δούμε... Και εγώ σίγουρα είχα χάσει Γερμανία. Τα άλλα δε τα θυμάμαι, δε τα έχω κρατήσει νομίζω. Θα κοιτάξω και σκρινσοτ. Πάντως τελικό είχα βγάλει Βραζιλία Ισπανία. Μακάρι να το πάρει η Αγγλία, φέτος φαίνεται ότι έχει κατέβει σοβαρά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Διπλο ημιχρονο,διπλο τελικο ρισκαρα λιγο στον επομενο αγωνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, panossar95 said: Και εγώ σίγουρα είχα χάσει Γερμανία. Τα άλλα δε τα θυμάμαι, δε τα έχω κρατήσει νομίζω. Θα κοιτάξω και σκρινσοτ. Πάντως τελικό είχα βγάλει Βραζιλία Ισπανία. Μακάρι να το πάρει η Αγγλία, φέτος φαίνεται ότι έχει κατέβει σοβαρά πάντως. Τώρα η Αγγλία έχει πιο εύκολο δρόμο (θεωρητικά) αλλά θεωρώ, πιο δύσκολο ημιτελικό. Προτιμούσα το Αγγλία-Βραζιλία και Γαλλία. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, benign είπε Διπλο ημιχρονο,διπλο τελικο ρισκαρα λιγο στον επομενο αγωνα. Καλή τύχη. Αν κ έριξα ένα κατοσταρικο στο άσσο σε συνδυασμό με γκολ του γκοντιν. Θα πάρω 4,5 πίσω ΑΝ κάτσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΆΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα